سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
نان کدو حلوایی | ایران کوک
- کره نرم شده 1/2 پیمانه
- شکر قهوه ای 1 پیمانه
- پوره کدو حلوایی 1 پیمانه
- دارچین 1 و 1/2 قاشق چایخوری
- تخم مرغ 2 عدد
- زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
- جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
- نمک 1 قاشق چایخوری
- آرد 1 و 1/2 پیمانه
- برای تهیه کرم:
- کره 1/2 پیمانه
- پودر قند 1 و 1/2 پیمانه
- شیره طلائی 2 قاشق غذاخوری
- شیر به مقدار کافی
نان کدو حلوایی
نان کدو حلوایی می تواند یک صبحانه خوش طعم و خوشمزه باشد که در یک روز تعطیل به خود و خانواده تان هدیه می دهید یا عصرانه ای باشد که در یخچال نگهداری می کنید و هر موقع گرسنه باشید می توانید آن را مصرف کنید. نان کدو حلوایی را می توانید با کرم خوشمزه کره قهوه ای یا با مغزهای مورد علاقه تان بپوشانید و یا بدون هیچ روکشی همراه با چای یا هر نوشیدنی دیگر از آن لذت ببرید. نان کدو حلوایی نرم و کمی مرطوب است و یک ورقه از آن صبحانه فوری و خوشمزه ای است.
طرز تهیه: فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و قالب لوف مورد نظرتان را به خوبی چرب نمایید.
همه مواد لازم برای تهیه نان را در یک کاسه بریزید و با همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. هنگام هم زدن موادی را که به کناره ظرف میچسبند با قاشق جمع کنید. طرز تهیه پوره کدو حلوایی را می توانید از اینجا ببینید.
خمیر تهیه شده را داخل قالبی که از قبل چرب کرده اید بریزید و قالب را به مدت ۴۰-۵۰ دقیقه در فر قرار دهید. قبل از خارج کردن نان کدو حلوایی از فر با استفاده از یک خلال دندان آماده بودن آن را تست کنید. خلال دندان را در وسط نان فرو کنید. اگر خلال کاملاً تمیز یا با چند خرده نان مرطوب (نه خیس) بیرون آمد، کیک کدو حلوایی شما آماده است.
قالب را از فر خارج کنید و حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا خنک شود. سپس نان را به آرامی از قالب خارج کنید و به ظرف دیگری منتقل کنید تا کاملاً خنک شود.
کره را تا کمی بعد از نقطه ذوب آن روی حرارت باقی بگذارید تا شیر جامد درون کره جدا شود و کره قهوه ای رنگ شود و عطر دل انگیز آن خارج شود. البته باید مراقب باشید و چشم از کره برندارید چون کره بلافاصله بعد از قهوه ای شدن، شروع به سوختن می کند. کره را از روی حرارت بردارید تا خنک شود و تکه های جدا شده از آن را جدا کنید و دور بریزید.
برای تهیه کرم، یک پیمانه پودر قند را به کره قهوه ای تهیه شده اضافه کنید و مخلوط نمایید. سپس شیره طلائی را هم با آن مخلوط کنید. اگر کرم هنوز شل بود، کمی دیگر پودر قند اضافه کنید و اگر بیش از حد سفت شد کمی شیر به آن اضافه کنید تا به غلظت مطلوب برسد.
حال، کرم را روی نان بریزید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا آماده سرو شود. در این مرحله نیازی به قرار دادن در یخچال نیست. نان کدو حلوایی کرم دار را ورقه کنید و با یک نوشیدنی داغ سرو نمایید.
نکته: در تهیه کرم، اکیداً توصیه می شود قبل از مخلوط کردن بقیه مواد، صبر کنید کره قهوه ای خنک شود. این باعث می شود مواد خوب با هم مخلوط شوند و بعداً از هم جدا نشوند.
- برای: 8 نفر
- حاضر است در : 70 دقیقه
- وعده: صبحانه, عصرانه, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : نان | خمیر نان | خمیر پیتزا
- مواد لازم : آرد, پودر قند, پوره کدو حلوایی, کره
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم دولت مجلس انتخابات رهبر انقلاب محمدجواد ظریف مجلس دوازدهم
شورای شهر تهران شهرداری تهران هواشناسی تهران قوه قضاییه سازمان هواشناسی قتل پلیس علیرضا زاکانی سیاست اربعین تب دنگی
قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا خودرو واردات خودرو حقوق بازنشستگان بازار خودرو سایپا ایران خودرو مالیات برق دلار
سعید راد سینمای ایران سینما ماه محرم مهران مدیری بازیگر سینما فضای مجازی دفاع مقدس بازیگر تلویزیون کربلا عاشورا
دانشگاه وزارت علوم دانش بنیان فناوری حوزه علمیه آموزش عالی شرکت دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی سازمان امور دانشجویان
رژیم صهیونیستی جو بایدن کامالا هریس غزه فلسطین دونالد ترامپ اسرائیل روسیه آمریکا یمن چین ترامپ
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس المپیک 2024 پاریس سپاهان نقل و انتقالات لیگ برتر المپیک باشگاه استقلال
بازی تلگرام هوش مصنوعی بیت کوین فیلترینگ سامسونگ ایلان ماسک گوگل سرعت اینترنت مایکروسافت شرکت های دانش بنیان اپل
دیابت گرمازدگی چاقی کاهش وزن رژیم غذایی فشار خون بارداری ویتامین افسردگی استرس