یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
نان کدو حلوایی | ایران کوک
- کره نرم شده 1/2 پیمانه
- شکر قهوه ای 1 پیمانه
- پوره کدو حلوایی 1 پیمانه
- دارچین 1 و 1/2 قاشق چایخوری
- تخم مرغ 2 عدد
- زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
- جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
- نمک 1 قاشق چایخوری
- آرد 1 و 1/2 پیمانه
- برای تهیه کرم:
- کره 1/2 پیمانه
- پودر قند 1 و 1/2 پیمانه
- شیره طلائی 2 قاشق غذاخوری
- شیر به مقدار کافی
نان کدو حلوایی
نان کدو حلوایی می تواند یک صبحانه خوش طعم و خوشمزه باشد که در یک روز تعطیل به خود و خانواده تان هدیه می دهید یا عصرانه ای باشد که در یخچال نگهداری می کنید و هر موقع گرسنه باشید می توانید آن را مصرف کنید. نان کدو حلوایی را می توانید با کرم خوشمزه کره قهوه ای یا با مغزهای مورد علاقه تان بپوشانید و یا بدون هیچ روکشی همراه با چای یا هر نوشیدنی دیگر از آن لذت ببرید. نان کدو حلوایی نرم و کمی مرطوب است و یک ورقه از آن صبحانه فوری و خوشمزه ای است.
طرز تهیه: فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و قالب لوف مورد نظرتان را به خوبی چرب نمایید.
همه مواد لازم برای تهیه نان را در یک کاسه بریزید و با همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. هنگام هم زدن موادی را که به کناره ظرف میچسبند با قاشق جمع کنید. طرز تهیه پوره کدو حلوایی را می توانید از اینجا ببینید.
خمیر تهیه شده را داخل قالبی که از قبل چرب کرده اید بریزید و قالب را به مدت ۴۰-۵۰ دقیقه در فر قرار دهید. قبل از خارج کردن نان کدو حلوایی از فر با استفاده از یک خلال دندان آماده بودن آن را تست کنید. خلال دندان را در وسط نان فرو کنید. اگر خلال کاملاً تمیز یا با چند خرده نان مرطوب (نه خیس) بیرون آمد، کیک کدو حلوایی شما آماده است.
قالب را از فر خارج کنید و حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا خنک شود. سپس نان را به آرامی از قالب خارج کنید و به ظرف دیگری منتقل کنید تا کاملاً خنک شود.
کره را تا کمی بعد از نقطه ذوب آن روی حرارت باقی بگذارید تا شیر جامد درون کره جدا شود و کره قهوه ای رنگ شود و عطر دل انگیز آن خارج شود. البته باید مراقب باشید و چشم از کره برندارید چون کره بلافاصله بعد از قهوه ای شدن، شروع به سوختن می کند. کره را از روی حرارت بردارید تا خنک شود و تکه های جدا شده از آن را جدا کنید و دور بریزید.
برای تهیه کرم، یک پیمانه پودر قند را به کره قهوه ای تهیه شده اضافه کنید و مخلوط نمایید. سپس شیره طلائی را هم با آن مخلوط کنید. اگر کرم هنوز شل بود، کمی دیگر پودر قند اضافه کنید و اگر بیش از حد سفت شد کمی شیر به آن اضافه کنید تا به غلظت مطلوب برسد.
حال، کرم را روی نان بریزید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا آماده سرو شود. در این مرحله نیازی به قرار دادن در یخچال نیست. نان کدو حلوایی کرم دار را ورقه کنید و با یک نوشیدنی داغ سرو نمایید.
نکته: در تهیه کرم، اکیداً توصیه می شود قبل از مخلوط کردن بقیه مواد، صبر کنید کره قهوه ای خنک شود. این باعث می شود مواد خوب با هم مخلوط شوند و بعداً از هم جدا نشوند.
- برای: 8 نفر
- حاضر است در : 70 دقیقه
- وعده: صبحانه, عصرانه, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : نان | خمیر نان | خمیر پیتزا
- مواد لازم : آرد, پودر قند, پوره کدو حلوایی, کره
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست