یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه مربا زرد آلو | ایران کوک
![طرز تهیه مربا زرد آلو | ایران کوک](/web/imgs/29/65/myrs21.jpeg)
مواد لازم
- زرد آلو با پوست نازک 3 کیلو
- شکر 3 کیلو
- گلاب 1 فنجان
- هل 15 گرم
مربا زردآلو
طرز تهیه: زرد آلو ها را خوب بشوئید و آبکشی کنید. سپس آنها را با دستمال تمیز خشک کنید.در صورت نیاز پوست زردآلوها را با کارد بتراشید. آنها را از وسط نصف کنید و هسته آنها را دربیاورید.
یک قابلمه بزرگ انتخاب کنید و آن را از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید. شکر را در آن بریزید و اجازه دهید با آب بجوشد و قوام بیاید. سپس زردآلو ها را درون آن بریزید تا بجوشد و شکر جذب زردآلو شود. (گاهی به کمک قاشق چوبی آنها را آرام هم بزنید.)
دقت کنید تا شکر خیلی غلیظ نشود تا مربا بعدا شکرک نزند. در آخر هل و گلاب را اضافه کنید. کمی جوش که خورد، آن را از روی حرارت بردارید و مانند مرباهای دیگر در ظرف شیشه ای نگهداری کنید.
نکته: زردآلو از خود آب پس می دهد بنابراین شکر باید بیشتر قوام بیاید.
- حاضر است در : 90 دقیقه
- دسته بندی دستور آشپزی : انواع مربا مارمالاد
- مواد لازم : زرد آلو, شکر, گلاب, هل
مسعود پزشکیان انتخابات انتخابات ریاست جمهوری پزشکیان ایران انتخابات ریاست جمهوری 1403 سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم رئیس جمهور انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 ریاست جمهوری
تهران کنکور هواشناسی آلودگی هوا قتل شهرداری تهران سلامت سازمان هواشناسی آموزش و پرورش قوه قضاییه پلیس راهور پلیس
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا دولت چهاردهم قیمت دلار بانک مرکزی بورس بازار خودرو بازار سرمایه حقوق بازنشستگان دلار واردات خودرو
عاشورا کربلا امام حسین تلویزیون خودکشی دفاع مقدس سینمای ایران امام حسین (ع) تئاتر سینما هنرمندان سریال
کنکور ۱۴۰۳ طب سنتی آزمون سراسری باتری
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه اسرائیل روسیه آمریکا انگلیس جو بایدن چین حماس دونالد ترامپ
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 خوان کارلوس گاریدو باشگاه پرسپولیس لیگ برتر تیم ملی آلمان تیم ملی اسپانیا علیرضا بیرانوند نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ برتر ایران
سامسونگ موبایل فناوری هوش مصنوعی ناسا نخبگان استاندارد گوگل
رژیم غذایی ویتامین مردان تب دانگ کاهش وزن پوکی استخوان آلزایمر سردرد کمردرد