جمعه, ۲۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 14 February, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه مربا زرد آلو | ایران کوک
![طرز تهیه مربا زرد آلو | ایران کوک](/web/imgs/29/65/myrs21.jpeg)
مواد لازم
- زرد آلو با پوست نازک 3 کیلو
- شکر 3 کیلو
- گلاب 1 فنجان
- هل 15 گرم
مربا زردآلو
طرز تهیه: زرد آلو ها را خوب بشوئید و آبکشی کنید. سپس آنها را با دستمال تمیز خشک کنید.در صورت نیاز پوست زردآلوها را با کارد بتراشید. آنها را از وسط نصف کنید و هسته آنها را دربیاورید.
یک قابلمه بزرگ انتخاب کنید و آن را از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید. شکر را در آن بریزید و اجازه دهید با آب بجوشد و قوام بیاید. سپس زردآلو ها را درون آن بریزید تا بجوشد و شکر جذب زردآلو شود. (گاهی به کمک قاشق چوبی آنها را آرام هم بزنید.)
دقت کنید تا شکر خیلی غلیظ نشود تا مربا بعدا شکرک نزند. در آخر هل و گلاب را اضافه کنید. کمی جوش که خورد، آن را از روی حرارت بردارید و مانند مرباهای دیگر در ظرف شیشه ای نگهداری کنید.
نکته: زردآلو از خود آب پس می دهد بنابراین شکر باید بیشتر قوام بیاید.
- حاضر است در : 90 دقیقه
- دسته بندی دستور آشپزی : انواع مربا مارمالاد
- مواد لازم : زرد آلو, شکر, گلاب, هل
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست