یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
طرز تهیه سبزیجات کبابی با برنج آفریقایی و فتا | ایران کوک
![طرز تهیه سبزیجات کبابی با برنج آفریقایی و فتا | ایران کوک](/web/imgs/29/14/nrxxx1.jpeg)
- کدو حلوایی 1/2 عدد
- کرانبری(قره قاط) خشک 50 گرم
- کدوخورشتی 2 عدد
- فلفل دلمه ای زرد و قرمز 2 عدد
- روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
- مغز گردو 80 گرم
- برنج آفریقایی (کوسکوس) 300 گرم
- پیاز 1 عدد
- لیموی ارگانیک 1 عدد
- آب مرغ یا سبزیجات (براث) 450 میلی لیتر
- پنیر فتا 100 گرم
- نمک و فلفل سیاه تازه
- جعفری تازه 1 دسته
سبزیجات کبابی با برنج آفریقایی و فتا
این غذا بیش از آنکه یک سالاد کوسکوس مراکشی باشد، ترکیبی از آن مواد با لیمو، گردو و کمی قره قاط خشک شده است که با همه چیز جور در می آید. این غذا چاشنی بسیار مناسبی برای کنار غذا چه در پیک نیک یا باربکیو یا ظرف غذای ناهار خواهد بود.
طرز تهیه: فر را از قبل تا دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. دانه های کدو را با قاشق درآورده و دور بریزید. با استفاده از یک چاقوی تیز آن را به قطعات مکعبی متوسط خرد کنید. نیازی به کندن پوست آن نیست مگر آنکه خودتان تمایل داشته باشید زیرا در آن حالت بسیار نرم تر می شود.
پیاز را پوست کنده و به شکل قاچ های بزرگ خرد کنید. کدو خورشتی را درشت حلقه کنید. فلفل دلمه ای را نصف کرده و دانه های آن را در بیاورید. سپس به قطعات درشت خردکنید. تمام این سبزیجات را در یک ظرف بزرگ فر قرار داده و کمی روغن زیتون روی آن بریزید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
سبزیجات را 20 دقیقه بریان کنید و سپس کمی آن ها را حرکت داده و گردو را اضافه کنید. آن را به فر برگردانید و 20 دقیقه ی دیگر بپزید.
در زمانی که سبزیجات در حال پخت است، برنج آفریقایی را آماده کنید. آن را درکاسه ی بزرگی بریزید و با کران بری مخلوط کنید. پوست لیمو را ریز رنده کنید. براث بسیار داغ را روی آنها بریزید. سر کاسه را با یک کیسه فریزر یا یک بشقاب بزرگ بپوشانید تا بخار آن خارج نشود. اجازه دهید برنج آفریقایی 15 دقیقه در این حال بماند یا اگر زمان دارید حتی طولانی تر.
هنگامی که سبزیجات بریان یا کبابی آماده شد باید نرم و طلایی شده و بادام ها نیز برشته شده باشند. کمی آب لیمو را گرفته و روی سبزیجات ریخته و بگذارید خنک شود.
برنج آفریقایی هنگامی آماده است که تمامی براث جذب آن شود. آن را با چنگالی هم بزنید تا کمی خنک شود. سبزیجات را روی آن ریخته و با نمک و فلفل مزه دار کنید. جعفری را درشت خرد کرده و با پنیر مخلوط کنید.
جعفری و فتا را قبل از سرو روی سالاد بریزید، اگر خشک به نظر می رسد چند قطره روغن نیز به آن بیفزایید. بهتر است که نسبتا گرم یا در دمای اتاق سرو شود.
- برای: 6 نفر
- حاضر است در : 70 دقیقه
- وعده: پیش غذا, شام, عصرانه, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : سالاد و اردور
- مواد لازم : آب مرغ, برنج, پنیر فتا, پیاز, جعفری, روغن زیتون, فلفل دلمه ای, کدو حلوایی, کدوسبز, گردو, لیمو
مسعود پزشکیان انتخابات انتخابات ریاست جمهوری پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم دولت چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 ریاست جمهوری
هواشناسی تهران آلودگی هوا قتل شهرداری تهران کنکور سازمان هواشناسی سلامت پلیس راهور پلیس آموزش و پرورش قوه قضاییه
قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا خودرو بانک مرکزی بازار خودرو بورس حقوق بازنشستگان دلار واردات خودرو بازار سرمایه قیمت سکه
عاشورا کربلا امام حسین سینمای ایران پرویز پرستویی کعبه امام حسین (ع) رامبد جوان تلویزیون ماه محرم هنرمندان سینما
کنکور ۱۴۰۳ طب سنتی آزمون سراسری
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین غزه روسیه آمریکا انگلیس اسرائیل جو بایدن دونالد ترامپ حماس حزب الله لبنان
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 خوان کارلوس گاریدو باشگاه پرسپولیس تیم ملی آلمان تیم ملی اسپانیا علیرضا بیرانوند لیگ برتر ترکیه کریستیانو رونالدو
هوش مصنوعی سامسونگ هواپیما ناسا نخبگان موبایل استاندارد ایلان ماسک آیفون
ویتامین مو کاهش وزن تب دانگ پوکی استخوان رژیم غذایی آلزایمر سردرد