جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا
سوپ عدس - طرز تهیه سوپ عدس مجارستانی | ایران کوک
مواد لازم
- عدس ریز 2 پیمانه
- پیاز خرد شده 2 عدد
- سیر خرد شده 1 قاشق غذاخوری
- ساقه کرفس خرد شده 2 عدد
- بادمجان رنده شده 2 پیمانه
- نمک و زردچوبه و فلفل 1 قاشق چایخوری
- پودر پاپریکا نصف قاشق چایخوری
- سرکه سیب 1 پیمانه
- برگ بو 2 عدد
- آب مرغ 2 لیتر
- گشنیز خرد شده به مقدار لازم
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- ماست نصف پیمانه
سوپ عدس مجارستانی
طرز تهیه : در ظرفی مناسب مقداری روغن ریخته و پیازها را در آن سرخ کنید. سپس سیر ، پودر پاپریکا و کرفس را اضافه کرده و حدود 10 دقیقه آنها را با هم تفت دهید.
بادمجان ، آب مرغ ، عدس ، برگ بو یا برگ ریحان و نمک و فلفل را به انها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
سرکه سیب را به مواد اضافه کرده و شعله را روی متوسط قرار دهید تا زمانیکه به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و تا زمانیکه عدس ها نرم و له شوند بپزید.
برای سرو کردن ، سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن کمی ماست و زیره برای تزئین بریزید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : 135 دقیقه
- وعده: شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای بین المللی
- مواد لازم : آب مرغ, بادمجان, برگ بو, پاپریکا, پیاز, روغن زیتون, سرکه سیب, عدس, کرفس, گشنیز, ماست
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست