چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
پانینی با سس پستو | ایران کوک
مواد لازم
- پنیر پیتزا یا چدار ورقه ای
- گوجه فرنگی
- جعفری خرد شده
- روغن زیتون
- ژامبون
- سس پستو
- کره
- نان ساندویچی
پانینی با سس پستو و ژامبون
طرز تهیه: در ظرفی کره و سس پستو را با هم خوب مخلوط کنید. دو تکه نان ساندویچی حاضر کنید و مخلوط کره و سس را روی نانها بمالید و پخش کنید.
به میزان دلخواه از پنیر ورقه ای روی هر دو نان قرار دهید و روی یکی از آنها حلقه های گوجه فرنگی و ورقه های ژامبون را قرار دهید.
اضافه کردن مقداری جعفری خرد شده به ساندویچ طعم بی نظیری ایجاد می کند. حالا نانها ها را روی هم بگذارید. در تابه ای روغن زیتون بریزید و پانینی را درون آن قرار دهید.
با استفاده از یک کفگیر ساندویچ را فشار دهید تا کمی از حجم آن کم شود. پانینی را به روی دیگر بخوابانید و دوباره با کفگیر آن را فشار دهید تا کمی برشته شوند.
- وعده: شام, عصرانه, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : اسنک و تست
- مواد لازم : پنیر پیتزا, جعفری, روغن زیتون, ژامبون, سس پستو, کره
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست