دوشنبه, ۲۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 17 March, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی (شیرینی نارگیلی خانگی)
در روزهای پرهیاهوی قبل از عید نوروز و وقتی که همه مردم در حال سروسامان دادن به کارهای آخر سال و آمادهشدن برای سال جدید هستند، بسیاری از خانمهای باسلیقه ایرانی آستینها را بالا زده و شیرینی عید نوروز خود را در منزل تهیه میکنند. شیرینیهای مخوص عید نوروز بسیار متنوع و معمولا پرزحمت هستند اما همیشه ارزش شیرینی خانگی که با عشق و حوصله خانم خانه تهیه شده با شیرینی بازاری زمین تا آسمان فرق میکند. یکی از این شیرینیهای بسیار خوشمزه و محبوب، شیرینی نارگیلی پفکی است که درست کردن آن نیاز به حوصله و کمی مهارت دارد. پخت این شیرینی 2 مرحلهای است یعنی یک مرحله پخت روی حرارت گاز و مرحله بعدی داخل فر انجام میشود. شاید همان دفعه اول به کیفیت و شکلی که انتظار دارید نرسید به همین خاطر؛ به عنوان اولین تجربه با مقدار کمتری از مواد اولیه این شیرینی را درست کنید و وقتی به کیفیت مطلوب رسیدید، در مقیاس بزرگتر این شیرینی را آماده کرده و از مهمانان خود با این شیرینی خانگی خوشمزه پذیرایی کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی پفکی:
سفیده تخممرغ | 300 گرم |
شکر | 600 گرم |
وانیل | 1/4 ق چایخوری |
آبلیمو | 1 ق غذاخوری |
آرد برنج | 25 گرم |
پودر نارگیل مرغوب | 300 گرم |

طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی:

طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی:
- برای تهیه شیرینی نارگیلی پفکی ابتدا پودر نارگیل را با شكر و سفیده تخممرغ خوب مخلوط کنید.
- مخلوط را روی بخار آب قرار داده و آن را مرتب هم بزنید تا شكر کاملا حل شود به طوریکه اگر انگشتتان را داخل مواد فرو بردید، گرمای آن را حس كنید اما دستتان را نسوزاند.
- حالا ظرف را از روی بخار برداشته، وانیل، آرد برنج و آبلیمو را به آن اضافه کنید و حدود یک ساعت آن را در جایی خنک استراحت دهید.
- کف سینی مناسب، یک كاغذ روغنی بیندازید.
- مواد را داخل قیف ریخته و به اندازه دلخواه و با فاصله مناسب از مواد روی کاغذ روغنی قرار دهید.
- دمای فر را روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
- سینی فر را داخل فر قرار داده و اول ده دقيقه با همان دما و بعد با حرارت 170 درجه شیرینیهای نارگیلی پفکی را طبخ کنید و تا موقعی كه پخت آن كامل نشده (در کل 25 دقیقه)، به هیچ وجه در فر را باز نکنید.
- پس از این مدت شیرینی نارگیلی شما آماده است. فر را خاموش کنید و اجازه دهید شیرینیها خنک شوند.
- در صورت تمایل میتوانید چند دقیقه کوتاه گریل را نیز روشن کنید تا روی شیرینیها رنگ بگیرد.
- شیرینیها را از کاغذ روغنی جدا کرده و با پودر پسته تزیین نمایید. نوش جان.
شیرینی نارگیلی پفکی جزو شیرینیهای پرطرفدار عید نوروز است و توصیه ما این است که تا جایی که ممکن است آنها را نازک و یکدست روی کاغذ روغنی قرار دهید.
گردآوری: گروه آشپزی وب

ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست