سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی (شیرینی نارگیلی خانگی)
در روزهای پرهیاهوی قبل از عید نوروز و وقتی که همه مردم در حال سروسامان دادن به کارهای آخر سال و آمادهشدن برای سال جدید هستند، بسیاری از خانمهای باسلیقه ایرانی آستینها را بالا زده و شیرینی عید نوروز خود را در منزل تهیه میکنند. شیرینیهای مخوص عید نوروز بسیار متنوع و معمولا پرزحمت هستند اما همیشه ارزش شیرینی خانگی که با عشق و حوصله خانم خانه تهیه شده با شیرینی بازاری زمین تا آسمان فرق میکند. یکی از این شیرینیهای بسیار خوشمزه و محبوب، شیرینی نارگیلی پفکی است که درست کردن آن نیاز به حوصله و کمی مهارت دارد. پخت این شیرینی 2 مرحلهای است یعنی یک مرحله پخت روی حرارت گاز و مرحله بعدی داخل فر انجام میشود. شاید همان دفعه اول به کیفیت و شکلی که انتظار دارید نرسید به همین خاطر؛ به عنوان اولین تجربه با مقدار کمتری از مواد اولیه این شیرینی را درست کنید و وقتی به کیفیت مطلوب رسیدید، در مقیاس بزرگتر این شیرینی را آماده کرده و از مهمانان خود با این شیرینی خانگی خوشمزه پذیرایی کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی پفکی:
سفیده تخممرغ | 300 گرم |
شکر | 600 گرم |
وانیل | 1/4 ق چایخوری |
آبلیمو | 1 ق غذاخوری |
آرد برنج | 25 گرم |
پودر نارگیل مرغوب | 300 گرم |
طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی:
طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی:
- برای تهیه شیرینی نارگیلی پفکی ابتدا پودر نارگیل را با شكر و سفیده تخممرغ خوب مخلوط کنید.
- مخلوط را روی بخار آب قرار داده و آن را مرتب هم بزنید تا شكر کاملا حل شود به طوریکه اگر انگشتتان را داخل مواد فرو بردید، گرمای آن را حس كنید اما دستتان را نسوزاند.
- حالا ظرف را از روی بخار برداشته، وانیل، آرد برنج و آبلیمو را به آن اضافه کنید و حدود یک ساعت آن را در جایی خنک استراحت دهید.
- کف سینی مناسب، یک كاغذ روغنی بیندازید.
- مواد را داخل قیف ریخته و به اندازه دلخواه و با فاصله مناسب از مواد روی کاغذ روغنی قرار دهید.
- دمای فر را روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
- سینی فر را داخل فر قرار داده و اول ده دقيقه با همان دما و بعد با حرارت 170 درجه شیرینیهای نارگیلی پفکی را طبخ کنید و تا موقعی كه پخت آن كامل نشده (در کل 25 دقیقه)، به هیچ وجه در فر را باز نکنید.
- پس از این مدت شیرینی نارگیلی شما آماده است. فر را خاموش کنید و اجازه دهید شیرینیها خنک شوند.
- در صورت تمایل میتوانید چند دقیقه کوتاه گریل را نیز روشن کنید تا روی شیرینیها رنگ بگیرد.
- شیرینیها را از کاغذ روغنی جدا کرده و با پودر پسته تزیین نمایید. نوش جان.
شیرینی نارگیلی پفکی جزو شیرینیهای پرطرفدار عید نوروز است و توصیه ما این است که تا جایی که ممکن است آنها را نازک و یکدست روی کاغذ روغنی قرار دهید.
گردآوری: گروه آشپزی وب
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رافائل گروسی دولت سیزدهم اصفهان دولت مجلس شورای اسلامی رهبر انقلاب محمد اسلامی نیچروان بارزانی شورای نگهبان مجلس رئیس جمهور
تهران شهرداری تهران زلزله قتل پلیس دادگاه حجاب آموزش و پرورش قوه قضاییه فضای مجازی سلامت شهرداری
خودرو مالیات سایپا مسکن قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان بورس
نمایشگاه کتاب تلویزیون سینما دفاع مقدس سریال موسیقی تئاتر سینمای ایران نمایشگاه کتاب تهران کتاب صدا و سیما رسانه ملی
دانش بنیان اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین حماس رفح جنگ غزه آمریکا روسیه چین نوار غزه اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال ذوب آهن لیگ برتر لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران نساجی بازی رئال مادرید سپاهان جواد نکونام
اپل هوش مصنوعی سامسونگ ناسا سرطان مایکروسافت آیفون گوگل ایلان ماسک باتری فضا فضاپیما
بیماران خاص رژیم غذایی کاهش وزن بیمه زیبایی دندانپزشکی فشار خون