سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
آموزش مرحله به مرحله تهیه کیک شکلاتی بدون فر
شیرینی فروشیها به داروسازانی معروف شده بودند که وعده علاج بیماریها از سرفه و سوء هاضمه گرفته تا التهاب و گرفتگی عضلات را از طریق شکلات به مردم میدادند. هرچند امروزه خواص درمانی شکلات زیر سوال رفته، اما هر روز بازار تقاضا برای این خوراکی لوکس و تشریفاتی بیشتر میشود.
شکلات از دانه میوههای لوبیا شکل درخت کاکائو که غلافهای بزرگی دارد، تهیه و تولید میشود. پس از چیدن، آنها را در مقابل آفتاب میگذارند تا تخمیر شوند و طعم شکلاتی آنها بیشتر گردد. بعد از آنکه غلاف آن را جدا کردند، دانههای شکلات را یا تفت میدهند یا برای مدت طولانی در مقابل آفتاب نگه میدارند.
در مرحله آخر پوسته روی دانهها را نیز میکنند و از مغز داخلی آن برای درست کردن کاکائو و شکلات استفاده میکنند. پس از آسیاب کردن این دانهها و طی چندین مرحله، کاکائوی خالص تولید میشود که کیفیت شکلات را براساس این کاکائوی خالص برآورد میکنند. با تحت فشار قرار دادن کاکائوی خالص، روغنی را که کره کاکائو نامیده میشود از آن استخراج میکنند. کاکائوی خالص بعد از گذراندن چند مرحله دیگر به محصولی پرطرفدار تبدیل میشود که به شکلات معروف است. با کاکائو و شکلات انواع کیک نظیر کیک خیس شکلاتی، کیک زبرا و ... را می توان تهیه و تزئین کرد.
با ذکر این مقدمه در مورد تاریخچه شکلات و نحوه تولید آن، اکنون قصد داریم طرز تهیه یک نوع کیک شکلاتی خوشمزه را بدون استفاده از فر به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی بدون فر
آرد گندم | 8 قاشق غذاخوری |
شکر | 8 قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق مرباخوری |
تخم مرغ | 2 عدد |
روغن مایع | 6 قاشق غذاخوری |
شیر | 10 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کیک شکلاتی بدون فر
1. ابتدا آرد گندم را در کاسه ریخته و شکر را به آن اضافه کنید.
2. پودر کاکائو را به مخلوط فوق افزوده و با قاشق مخلوط کنید، بکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و سپس تخم مرغ را بیفزایید.
3. روغن مایع را به مواد اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید، سپس شیر را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مایع یکدستی حاصل شود که نه خیلی سفت باشد و نه خیلی شل.
4. کمی روغن مایع در ظرفی ریخته و با قلمو همه قسمت های داخل قالب مورد نظر را چرب کنید و سپس مایه کیک را درون قالب بریزید.
5. در یک قابلمه به اندازه یک بند انگشت آب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. زیر قابلمه شعله پخش کن قرار داده و قالب را درون قابلمه قرار دهید.
6. روی درب قابلمه دمی قرار داده و درب قابلمه را ببندید، شعله را تا حدی که در تصویر نشان داده شده، ملایم کنید. بهتر ایت در حین پخت درب قابلمه برداشته نشود.
7. پس از 30 دقیقه درب قابلمه را برداشته و کیک را به مدت 20 دقیقه درون سینی قرار دهید تا خنک شود.
8. پس از 20 دقیقه، برای اینکه کیک به صورت قالبی خارج شود، ابتدا با چاقو کیک را از کنارههای قالب جدا کنید تا آزاد شود و کمی قالب را تکان دهید، سپس ظرف مورد نظر را بر روی قالب قرار داده و قالب را برگردانید.
روی کیک را میتوانید با سس شکلاتی و مروارید خوراکی و ترافل رنگی و شکلات چیپسی و ... تزئین کنید.
تزئین کیک با کاکائو و شکلات به شکلهای بالا را در مقاله زیر دنبال کنید:
بیشتر بخوانید: تزئین کیک با کاکائو و شکلات به شکل های زیبا
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
آمریکا ایران مجلس شورای اسلامی خلیج فارس مجلس دولت سیزدهم دولت بودجه حجاب شورای نگهبان مجلس یازدهم محمدباقر قالیباف
سیل هواشناسی قتل تهران شهرداری تهران فضای مجازی شورای شهر تهران شورای شهر سلامت پلیس وزارت بهداشت سازمان هواشناسی
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو ایران خودرو سایپا دلار بازار خودرو بانک مرکزی قیمت طلا مالیات تورم مسکن
تلویزیون سینمای ایران فرانسه سریال رسانه سینما تئاتر فیلم رسانه ملی موسیقی بازیگر سریال پایتخت
ناسا سازمان سنجش
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه عربستان حماس روسیه نوار غزه اوکراین ترکیه عراق
فوتبال استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال وحید شمسایی بازی باشگاه پرسپولیس لیگ برتر
هوش مصنوعی تبلیغات اپل خودرو برقی همراه اول آیفون گوگل روزنامه سامسونگ ایرانسل
داروخانه سازمان غذا و دارو خواب کاهش وزن مشروبات الکلی دیابت پرستار سلامت روان بارداری دندانپزشکی هندوانه