شنبه, ۲ فروردین, ۱۴۰۴ / 22 March, 2025
طرز تهیه ژله رولی به شکل قلب
ژله رولی را می توان به راحتی و در اندک زمانی درست کرد و در انواع جشن ها به عنوان دسر، استفاده کرد. این ژله به خاطر تنوع شکل و رنگی که دارد بسیار مورد توجه بچه هاست و به راحتی قابل سرو است. وجود بستنی در این دسر می تواند برای کودکانی که در رژیم غذایی روزانه خود به اندازه کافی شیر استفاده نمی کنند، مفید باشد و تا حدودی کلسیم، پروتئین و انرژی مورد نیاز آنها را تامین کند. ژله رولی را می توان به صورت ساده یا به شکل گل رز درست کرد و به اشکال زیبایی تزئین نمود. تزئین ژله رولی به شکل قلب می تواند برای میهمانی هایی که به مناسبت سالگرد ازدواج، یا دور همی های ولنتاین برگزار می شود بسیار مناسب و شیک باشد، پس آموزش کامل تهیه ژله رولی با تزئین قلب را در این مقاله دنبال کنید.
مواد لازم برای تهیه 6 تا 7 رول ارائه شده، و مدت زمان تهیه آن 3 ساعت است.
مواد لازم برای تهیه ژله رولی
ژله با طعم دلخواه یک بسته بستنی وانیلی 2/3 پیمانه آب جوش 1 پیمانه
طرز تهیه ژله رولی
- آب جوش را با پودر ژله مخلوط کنید و آن را روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار دهید تا ژله در آب کاملا حل شود.

- بستنی را به مخلوط ژله و آب جوش اضافه کنید.

- اجازه دهید تا بستنی به آرامی در مایه ژله حل شود.

- یک ظرف مستطیلی به ابعاد 20 سانتی متر در 30 سانتی متر انتخاب کنید و کف آن را کامل سلفون بکشید. سپس با یک فرچه روی سلفون کمی روغن بمالید. مایه ژله را به آرامی در ظرف بریزید و آن را در یخچال قرار دهید.

- اجازه دهید ژله برای 45 دقیقه در یخچال بماند و بعد آن را از یخچال بیرون آورید.

- سطح ژله را بایک چاقوی تیز و خیس برش های موازی یا دالبری بزنید. دقت کنید که برش ها دو سانتی متری باشد نه بیشتر و نه کمتر.

- بعد از برش زدن ژله، برش ها را به آرامی بپیچید و آنها را رول کنید. در صورتی که برش های شما دالبری باشد با رول کردن آنها، ژله به شکل گل رز درمی آید.

- رول ها را مانند شکل زیر در ظرف مناسبی به شکل قلب بچینید و آنها را به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد.

- می توانید ژله رولی را با شکلات های رنگی یا پودر نارگیل تزئین کنید.

نکاتی برای ایده آل شدن ژله رولی به شکل قلب
- بستنی را از قبل بیرون فریزر قرار ندهید تا آب شود، مستقیما از فریزر خارج کنید و در مخلوط ژله قرار دهید.
- هنگامی که بستنی را به ژله اضافه کردید آن را هم نزنید، این کار کمک می کند تا کف حاصل از بستنی از بین نرود و ژله شما دو رنگ شود و ظاهر زیباتری داشته باشد.
- مدت زمانی که ژله باید در یخچال بماند نباید کم و زیاد شود چون در غیر اینصورت ژله ترک می خورد.
- وقتی ژله را در ظرف می ریزید ضخامت آن نباید از نیم سانتی متر بیشتر باشد، اگر ضخامت ژله بیشتر باشد موقع رول کردن ترک می خورد.
- چون در تهیه این ژله از بستنی استفاده می شود و بستنی طعم شیرینی دارد، بهتر است از ژله هایی که کمتر شیرین هستند مثل آلبالو، بلوبری، و کیوی در این نوع ژله استفاده شود تا در کنار هم مزه بهتری داشته باشد.
همانطور که قبلا بیان شد این ژله خوشمزه و زیبا را می توانید در رنگ های متنوع تهیه کنید و با تزئین آن به شکل قلب، در میهمانی ها آن را به کسانی که دوستشان دارید هدیه کنید. ژله ها بسیار متنوع هستند، شما می توانید طرز تهیه ژله بستنی و ژله ساده را در لینک زیر دنبال کنید:
طرز تهیه انواع ژله بستنی و ژله ساده
گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست