سه شنبه, ۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 25 February, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه خمیر فوندانت خانگی
از آن جایی که ماده اصلی در تهیه خمیر فوندانت، پودرقند میباشد؛ لذا طبیعی است که به تنهایی طعم چندان خوشایندی نداشته باشد. با این تفاسیر شما میتوانید با افزودن مقدار کمی وانیل و یا هر اسانس دیگری به خمیر خود طعم و عطر بهتری ببخشید. جهت آشنایی با چگونگی تزئین کیک با خمیر فوندانت به سایر مقالات بخش آشپزی سایت وب مراجعه فرمایید.

مواد لازم جهت تهیه خمیر فوندانت
آب سرد |
3 قاشق سوپ خوری |
پودر ژلاتین |
2
قاشق سوپ خوری |
گلوکز یا بادکا
یا شیره ی ذرت |
2
قاشق سوپ خوری |
روغن قنادی |
1
قاشق سوپ خوری |
وانیل |
1/4 قاشق چای خوری |
پودر قند الک شده |
450
گرم |
نشاسته ی ذرت |
20
گرم |
گلیسیرین خوراکی |
2 قاشق سوپ خوری |
رنگ خوراکی |
به میزان لازم |
طرز تهیه خمیر فوندانت
- ابتدا آب سرد را در ظرف استیل بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید سپس به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم روی بخار کتری) پودر ژلاتین را به خوبی در آب حل کنید.
- وانیل، گلوکز، گلیسیرین و روغن مایع را به محلول ژلاتین افزوده و کنار بگذارید تا خنک شوند.
- مقداری از پودر قند را در وسط ظرفی ریخته و وسط آن را گود کنید.
- مواد ژلاتینی را وسط پودر قندها بریزید و کاملا ورز دهید تا کامل جذب خمیر شود.
- مابقی پودر قند را آرام آرام اضافه کنید در حدی که خمیر لطیفی حاصل شود.
- برای تهیهی
خمیرهای رنگی به قسمت کوچکی از خمیر مقداری رنگ اضافه کنید و خوب ورز دهید و به
مابقی خمیر اضافه کنید تا به رنگ داخواه درآید.

نحوه پوشاندن سطح کیک با خمیر فوندانت
نکاتی که در هنگام کار با خمیر فوندانت باید به آن توجه داشته باشید
- خمیر را پس از خنک شدن باز کنید.
- هنگام باز کردن خمیر سطح کار را با پودر قند بپوشانید.
- برای سهولت کار با خمیر فوندانت هنگام باز کردن خمیر دست خود را به مخلوط گلیسیرین و روغن آغشته کنید.
- هیچگاه رنگ را به صورت مستقیم به خمیر اضافه نکنید، رنگ را تنها به قسمتی کوچک از خمیر اضافه کنید و آرامآرام به مابقی خمیر اضافه کنید تا جایی که به رنگ مطلوب برسید.
- توجه داشته
باشید که رنگ خمیر پس از خشک شدن تیره تر خواهد شد در نتیجه رنگ را به میزان کمتری از رنگ مورد انتظار نهایی به خمیر اضافه نمایید.

پس از آماده کردن خمیر فوندانت به مادهای چسبناک برای چسباندن خمیر نیاز داریم که در ادامه طرز تهیه چسب فوندانت نیز ارائه میشود.
مواد لازم جهت تهیهی چسب فوندانت
سفیده تخم مرغ | 1 عدد |
پودر قند | 70 گرم |
نشاستهی ذرت | 1/2 قاشق چایخوری |
طرز تهیهی چسب فوندانت
سفیده تخم مرغ را
بزنید تا از حالت لختگی درآید، 70 گرم پودر قند را یک قاشق یک قاشق به سفیدهی
تخم مرغ اضافه کنید و آنقدر بزنید تا سفت شود سپس 1/2 قاشق چایخوری نشاسته ذرت را
بیفزایید و از آن برای چسباندن قطعات خمیر فوندانت در تزئین کیکها استفاده
نمایید.
گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست