شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا
جاروبرقی رباتیک، راهحلی نوین برای تمیزکردن خانهی شما
شاید روزگاری صحبت در مورد وسایل خانهی هوشمند و کاملا خودکار صرفا یک خیال پردازی بلندپروازانه بود ولی به لطف پیشرفت سریع تکنولوژی و کاهش هزینههای تولید دستگاههای هوشمند، کم کم شاهد ورود چنین دستگاههایی به درون خانههای خودمان هستیم. یکی از این وسایل جاروبرقی رباتیک است که در شرایط مناسب خودش میتواند یک راهحل بسیار مناسب برای تمیز نگهداشتن خانهی شما باشد.
چرا جاروبرقی رباتیک بسیار مفید است؟
با پیچیده شدن زندگیهای امروزی و در شرایطی که معمولا هر دو سرپرست خانواده شاغل هستند توجه به خانه و تمیز و مرتب نگهداشتن آن یکی از آن مشکلاتی است که به شدت روی مغز و اعصاب اعضای خانواده قرار دارد! شما در طول هفته سر کار بوده و روزی هم که در خانه هستید را باید صرف تمیز کاری و شست و شو کنید. به خاطر همین ویژگی زندگیهای امروزی کمکم سازندگان وسایل خانگی به سمت تولید دستگاههایی رفتند که بدون دخالت مصرف کننده بتوانند به انجام کارها بپردازند. یکی از این وسایل که به شدت کاربردی هم میباشد، جاروبرقی رباتیک است.
بگذارید در همین ابتدا یک موضوع را واضح برایتان توضیح دهیم. با این که قیمت جاروبرقیهای روباتیک به میزان بسیار مناسبی کاهش یافته است اما همچنان به نسبت جاروبرقیهای سنتی از قیمت بالایی برخوردار هستند. به عنوان مثال یکی از محبوبترین و در عین حال ارزانترین مدلهای رباتیک موجود در بازار، جاروبرقی شياومی مدل SDJQR01RR است که حدودا یک و نیم میلیون تومان قیمت دارد. برای همین اگر صرفا از روی کنجکاوی مایل به تهیه چنین دستگاهی نیستید باید قبل از خرید آن دلیل قانعکنندهای برای خود داشته باشید که ما در این جا به چند مورد از آنها اشاره میکنیم.
دلایل خرید یک جاروبرقی رباتیک
اولین مورد، مشغلهی بالای افراد خانواده است. در چنین حالاتی نه تنها تمیز بودن خانه میتواند احساس رضایتمندی بیشتری را در افراد خود خانواده ایجاد کند، بلکه در صورت مواجه با مهمانان هم دیگر دغدغهی تمیز بودن خانه برای ما وجود ندارد. چرا که در زمانی که شما در سر کار حضور دارید خانهی شما به طور کاملا خودکار توسط جاروبرقی رباتیک جارو زده شده و همه جا تمیز است.
اما گاهی هم مثلا به دلیل بیماری اعضای خانواده به خصوص مادر خانه، انجام جارو کردن فضای خانه به یک معضل تبدیل میشود و در چنین حالاتی جاروبرقیهای رباتیک میتوانند گزینهای هوشمندانه برای شما باشند. همهی ما میدانیم که انجام عمل جاروکشی به خصوص برای کسانی که مشکلی در کمر خود دارند بسیار عذابآور است و چرا وقتی که یک جاروبرقی رباتیک میتواند این مشکل را برطرف کند از آنها استفاده نکنیم؟ جدای از این مورد در حالات مشابه دیگر همانند سن زیاد افراد خانه و به دنبال آن ناتوانی در انجام عمل جاروکشی باز هم چنین جاروبرقیهایی میتواند گزینهی مناسبی برای همهی ما باشد. برای همین اگر به هر جهت علاقمند به داشتن یکی از این وسایل هوشمند در خانهی خود هستید بهتر است به نکاتی که در ادامه آورده میشود توجه کنید.
شرایط کار یک جارو برقی رباتیک
اگر داشتن یک جارو برقی رباتیک بسیار هیجان انگیز است اما باید به شرایط کاری آنها هم توجه کنیم. مثلا اگر در حالت عادی همیشه علاقه دارید ضمن جارو کردن، خانهی خود را هم مرتب کنید باید بدانید که برای دستیابی به حداکثر عملکرد چنین جاروهایی باید تا حد ممکن وسایل خانه مرتب و در سر جای خود باشند. البته این جارو برقیها در بیشتر شرایط میتوانند از موانع پیش روی خود عبور کنند ولی همه خوب میدانیم که حتی کارایی یک انسان هم در مواجه با موانع متعدد پایین خواهد آمد. برای راحت کردن خیال شما بابت نحوهی برخورد چنین دستگاههایی با موانع پیشنهاد میدهم ویدیوی زیر را مشاهده کنید.
در یک کلام وجود یک خانهی مرتب که وسایل آن در دست و پا نباشد یکی از شرایط ابتدایی برای کار کردن چنین دستگاههایی است. حتی استفاده از مواردی همچون پادری برای عبور جاروی رباتیک یکی از آن مواردی است که باید رعایت شود.
از طرفی به دلیل سیستم کاری چنین جاروهایی همچنان آنان در مواجه با فرشهایی که پرز بلندی دارند دچار مشکل هستند و برای همین بهتر است بلندی پرز فرشهای ما حداکثر ۱/۵ سانتیمتر باشد. هر چقدر بلندی پرزهای فرش کوتاهتر باشد کارایی این رباتها بهتر است. همچنین باید ریشههای فرش را هم چسب زده و یا از دسترس جارو خارج کنیم. چرا که همانند حالت عادی ریشه به راحتی توسط جارو مکیده شده و در کار آن اختلال ایجاد میکند. همچنین تفاوت ارتفاع سطوح هم بهتر است حداکثر ۱/۵ سانتیمتر باشد تا این ربات کوتاه قامت بتواند به راحتی از آنان عبور کند.
ويژگیهای جذاب جاروهای رباتیک
اما این جاروها در کنار شرایطی که برای کار کردن خود طلب میکنند، امکانات جالبی را هم در اختیار ما میگذارند. مثلا تقریبا همهی آنان دارای نرمافزار مشخصی هستند که میتوانید با نصب آن روی گوشی خود زمان دقیق جاروکردن خانه را برای جاروی خود مشخص کرده و یا از راه دور آن را برای نظافت منزل روشن کنید. همچنین این جاروها به طور کاملا هوشمند و خودکار مراقب میزان شارژ باتری خود هستند و مثلا اگر در وسط جارو کردن دستگاه هشدار شارژ دریافت کند به راحتی به سمت داک شارژ خود رفته و پس از رساندن میزان شارژ باتری به سطح مناسب فرآیند جارو کردن خود را ادامه میدهد. به علاوه در صورتی که دستگاه در موانعی گیر کند، قابلیت این را دارد که خود را از این موانع رها کرده و نیازی به کمک شخص دیگری نداشته باشد که چنین چیزی در ویدیوی موجود در همین مقاله نشان داده شده است.
همچنین این جاروها میتوانند در صورت نیاز عمل تی کشی خیس و خشک را هم برای شما انجام دهند که برای سطوح سنگی و موارد مشابه بسیار مفید است. همچنین ارتفاع کم این دستگاهها برای تمیز کردن زیر وسایلی از قبیل مبلمان و ویترینهای خانهها بسیار کاربردی است.
همچنین بخوانید: یخچال نانو رباتیک، ایده جدید برای زندگی آپارتمانی
همچنین این جاروها میتوانند در صورت نیاز عمل تی کشی خیس و خشک را هم برای شما انجام دهند که برای سطوح سنگی و موارد مشابه بسیار مفید است. همچنین ارتفاع کم این دستگاهها برای تمیز کردن زیر وسایلی از قبیل مبلمان و ویترینهای خانهها بسیار کاربردی است.
همچنین بخوانید: یخچال نانو رباتیک، ایده جدید برای زندگی آپارتمانی
در مجموع اگر شما همان گونه که اشاره شد در رابطه با جارو کردن خانه و یا حتی محل کار خود دچار مشکل هستید بهتر است کمکم به فکر تهیهی یک جاروی رباتیک برای خود باشید. جارویی که میتواند در اوقاتی که شما در خانه نیستید به تنهایی کارهای مورد نیاز را انجام دهد. شما میتوانید سوالهای خود در این رابطه را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.
گروه تکنولوژی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست