دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
طرز تهیه دسر فرنی با تارت خوشمزه
تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد
پرکننده برای پوشش آن استفاده میشود. روی تارتها باز است و از ماده اصلی شیرینی
(خمیر) تشکیل نشده است. در تارتها خمیر شیرینی، خمیر بریزه است. ماده روکش یا
پرکننده تارتها ممکن است شیرین (مثل میوهجات) یا نمکی و غیرشیرین (مثل مرغ و میگو)
باشد.
تارتهای امروزی معمولاً" بر پایه میوه و مایع کاستارد هستند. تارتهای
ریزه نیز به تارتهای کوچک اطلاق میشود. به عنوان مثال میتوان از تارت ریزه تخم
مرغ نام برد. مثالی دیگر که در خصوص تارتها میتوان زد تارتهای مربایی هستند که
رنگ آنها بسته به مزهای است که در مربا (به عنوان پرکننده) استفاده میشود. از میان
تارتها میتوان به تارت خوشپخت نیز اشاره کرد که خاستگاه بریتانیایی دارد. از
تارتهای نمکی میتوان به پای کیش اشاره کرد.
تفاوت اصلی تارت با انواع کیک در آن است که نان تارت بدون پف عمل میآید حال آنکه در دسته کیکها پف از موارد غیر قابل حذف است. در صورتی که در خمیر تارت شکر وجود داشته باشد برای شیرینیجات و در صورت عدم استفاده از شکر برای غذاها به کار برده میشود. حال میخواهیم دستور ویژه دسر فرنی با تارت را برای شما دوستان عزیز بیان کنیم، در اوج سادگی و طعم بسیار عالی دسر باشکوهی برای میزبان خواهد بود. با ما باشید.
مواد لازم برای تهیه تارت
کره | 140 گرم |
وانیل | 1 قاشق چای خوری |
پودر قند | 1/4 پیمانه |
تخم مرغ | 1 عدد |
آرد | 1 و 1/4 پیمانه |
دستور تهیه تارت
- كره را به دماي محيط برسانید.
- سپس همراه پودر قند و وانيل و تخم مرغ درون هم زن قرار دهید تا كاملا پودر قند و كره با هم مخلوط شوند.
- آرد را به آرامی به ترکیب تخم مرغ و پودر قند بیافزاید و با نوک انگشت ورز دهید.
- قالب تارت را چرب کنید به خمیر را به اندازه گردو بردارید و داخل قالب پهن کنید.
- داخل خمیر را چند تا سوراخ با چنگال بزنید تا خمیرتان پف نکند.
- خمیر آماده شده را داخل فر پیش گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید.
- پس از 20 دقیقه آن را خارج کنید و بگذارید تا خنک شود سپس از قالب آن را خارج نمایید.
- تارت شما آماده است.
مواد لازم برای تهیه فرنی
شیر | 2 لیوان |
آرد برنج | 3 قاشق غذاخوری |
گلاب | 5 قاشق غذاخوری |
شکر | 4 قاشق غذاخوری |
خامه | 3 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه فرنی
- براي تهيه فرني شير و شكر و آرد برنج را داخل ظرف بریزید و خوب بهم بزنید.
- سپس بر روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید.
- زمانی که فرنی به جوش آمد خامه را به آن اضافه کنید (خامه را از قبل خوب بهم بزنید تا یکدست شود) و به خوبی مخلوط نمایید.
- زعفران را جداگانه دم کنید و در اینجا به فرنی اضافه نمایید.
- فرنی شما آماده است.
دسر فرنی با تارت
- تارت را جداگانه تهیه کردید.
- فرنی نیز آماده آست.
- فرنی را داخل تارت بریزید و به شکل دلخواه تزیین کنید.
دسر فرنی با تارت
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست