پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه خوراک مرغ با سیر اسپ‍‍‍‍‍‍‍‍انیایی خوشمزه


یکی از بارزترین خصوصیات غذاهای اسپانیایی، عطر و طعم فراوان این غذاهاست. گوجه‌فرنگی، سیر، بادمجان و سبزی‌های تازه اصلی‌ترین اجزای غذاهای اسپانیایی و به طور کل غذاهای مدیترانه‌ای را تشکیل می‌دهند که همیشه از میان محصولات تازه و سالم انتخاب می‌شوند. همچنین تقریبا در همه غذاهای اسپانیایی از روغن زیتون استفاده می‌شود که از طیف سبز زمردی تا طلایی و با انواع طعم‌ها؛ از ملایم گرفته تا بسیار تند و ادویه‌دار به وفور در این مناطق یافت می‌شوند.

نکته: روغن زیتون را باید برای روی سالادها و داخل غذاهایی که دارای مواد خام هستند استفاده کرد و نه برای سرخ کردن زیرا؛ حرارت باعث از بین رفتن بو و مزه روغن زیتون خواهد شد.







از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین غذاهای اسپانیایی می‌توان به کروکت مرغ، تورتیلا اسپانیایی، پیستو یا راتاتویی اسپانیایی، خوراک لوبیا و خوراک مرغ با سیر اسپانیایی اشاره نمود.
برای آموزش دستور پخت خوراک مرغ و سیر اسپانیایی خوشمزه با ما همراه باشید:

مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ با سیر اسپانیایی:

 آرد سفید 2 تا 3 قاشق غذاخوری
ران مرغ 4 عدد
 روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
 سیر20 حبه
 برگ‌بو 1 عدد بزرگ
 عصاره مرغ 450 میلی لیتر
 سرکه سفید یا آب انگور 4 قاشق غذاخوری
 جعفری تازه کمی برای تزیین
 نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز به میزان لازم


	طرز تهیه خوراک مرغ با سیر اسپ‍‍‍‍‍‍‍‍انیایی خوشمزه | وب


طرز تهیه خوراک مرغ با سیر اسپانیایی:

  1. طرز تهیه خوراک مرغ و سیر اسپانیایی به این صورت است که باید ابتدا یک کیسه پلاستیکی برداشته و آرد، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را داخل آن بریزد و با هم مخلوط کنید.
  2.  یک تکه ران مرغ را داخل کیسه بیندازید و خوب تکان دهید تا همه جای آن به آرد و ادویه‌جات آغشته شود.
  3.  حالا مرغ را از کیسه خارج کرده و بتکانید تا مواد اضافه آن بریزد. بقیه ران‌ها را نیز به همین صورت به آرد و ادویه‌جات آغشته کرده و کنار بگذارید.
  4. حدود 3 تا 4 قاشق روغن زیتون را داخل تابه ریخته و سیرهای نصف شده را یکی دو دقیقه در روغن زیتون تفت دهید تا عطرشان آزاد شود. سپس آن‌ها را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
  5. ران‌های آماده‌شده را از سمت پوست کف تابه چیده و به مدت 5 دقیقه سرخ کنید تا حسابی طلایی و برشته شوند. سمت دیگر را نیز به همین مقدار سرخ کنید.
  6. سیرهای تفت‌داده‌شده را دوباره داخل تابه بریزید و به آن‌ها برگ‌بو، عصاره‌مرغ و سرکه اضافه کنید و صبر کنید تا به جوش بیاید.سپس حرارت را کم کرده، مرغ‌ها را داخل سس قرار دهید و اجازه دهید خوراک حدود 25 تا 30 دقیقه به آرامی پخته و جا بیفتد.
  7. در این مرحله نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و در صورت نیاز اضافه کنید.
  8. برای سرو این خوراک مرغ خوشمزه، مرغ‌ها را داخل ظرف سرو بچینید و با قاشق از سس آماده‌شده روی آن‌ها بریزید و با جعفری خرد‌شده تزیین نمایید.

گردآوری: گروه آشپزی وب


همچنین مشاهده کنید