جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
خواص زنجبیل + فواید مصرف زنجبیل تازه
از نظر تاریخی زنجبیل سابقه طولانی در آرام کردن آشفتگی گوارشی دارد. در طب گیاهی، زنجبیل به عنوان بادشکن عالی (مادهای که موجب رفع گاز روده میشود) و ضد اسپاسم گوارشی (مادهای که آشفتگی گوارش را آرام میکند) در نظر گرفته میشود. تحقیقات علمی جدید آشکار کردهاند که زنجبیل از خواص درمانی متعددی برخوردار است.
خواص زنجبیل (طبیعت و خواص درمانی)
طبیعت گیاه زنجبیل گرم و خشک است.
خواص دارویی این گیاه عبارتند از:
- زنجبیل در درمان حالت تهوع و ناراحتیهای معده تاثیر دارد. زنان برای کاهش حالت تهوع صبحگاهی در بارداری میتوانند از خواص زنجبیل بهره ببرند.
- زنجبیل تازه را برای سرماخردگی و آنفولانزا به کار ببرید.
- زنجبیل خشک شده را برای درمان سرگیجه و تهوع مصرف کنید.
- زنجبیل را میتوان به آب گرم اضافه و در مواقع سرمازدگی پاها را در آن قرار داد.
- از خواص زنجبیل تازه اینکه پس از خرد کردن، برای تسکین سردرد به ناحیه پیشانی بمالید.
- در مواقع دندان درد میتوان آن را جوید و هنگام گلو درد از غرغره آن استفاده کرد.
- شربت زنجبیل برای زخم معده بسیار مفید است.
- یکی از مهمترین خواص زنجبیل در پیشگیری از ابتلا به سرطان به ویژه سرطان روده بزرگ است. مادهای به نام zingiberen در زنجبیل علاوه بر ایجاد طعم و مزه، از رشد سلولهای سرطانی در انسان پیشگیری میکند.
- برگهای زنجبیل در تسکین التهاب و تورم گلو مفید است.
- زنجبیل باعث تسکین درد و ورم مفاصل میشود.
- زنجبیل برای پیشگیری از تهوع ناشی از عملهای جراحی و شیمی درمانی در درمان بیماران مبتلا به سرطان تاثیر فراوان دارد.
- از خواص زنجبیل استفاده آن به عنوان دارویی آرام بخش برای تسکین دردهای بیماران است.
خواص
زنجبیل تازه و چگونگی مصرف آن
در صورت امکان، زنجبیل تازه بر زنجبیل خشک شده ارجحیت دارد چون نه تنها طعم آن بهتر است بلکه حاوی مقدار بیشتری جینجرول و نیز پروتئاز فعال (ترکیب ضد التهابی) زنجبیل است. ریشه تازه زنجبیل معمولاً در دسترس است. هنگام خرید دقت کنید زنجبیل سفت بوده و سطحی صاف داشته باشد و کپک نزده باشد. زنجبیل معمولاً به دو شکل رسیده و جوان موجود است. زنجبیل رسیده که بیشتر در دسترس است پوست سفتی دارد که باید گرفته شود، درحالیکه زنجبیل جوان معمولاً لازم نیست پوست گرفته شود.
با وجود اینکه گیاهان و ادویههای خشک مانند پودر زنجبیل به صورت گسترده در فروشگاهها در دسترس هستند، بهتر است آن را از عطاریهای معتبر خریداری نمایید.
زنجبیل تازه را در صورت پوست نکندن، در یخچال تا سه هفته و در فریزر تا شش ماه میتوان نگهداری کرد.
پودر زنجبیل خشک را باید در ظرف شیشهای دربسته، در جایی خشک، تاریک و خنک نگهداری کرد. همچنین میتوانید آن را در یخچال نیز بگذارید و تا حدود یک سال نگهداری کنید.
مضرات زنجبیل (عوارض جانبی، موارد احتیاط و منع مصرف)
به طور کلی زنجبيل گياهی بیخطر و بدون عارضه خاصی است. با اين وجود ميزان مصرف آن بايد رعايت شود. به عنوان مثال، اگر از سنگ صفرا رنج میبريد، از مصرف زیاد زنجبيل بپرهيزيد، همچنین مصرف بيش از حد آن میتواند سبب گرمازدگی جزيی گردد.
زیادهروی در مصرف زنجبیل باعث سوزش معده و ایجاد اختلال در عملکرد دستگاه گوارش و سیستم ایمنی بدن میشود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل ایران غزه روسیه مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
یسنا هلال احمر قوه قضاییه آتش سوزی پلیس تهران بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سازمان هواشناسی
حقوق بازنشستگان بانک مرکزی دولت سیزدهم قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو بازار خودرو دلار سایپا ایران خودرو کارگران
سریال تلویزیون نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین حماس اوکراین نوار غزه چین ترکیه انگلیس ایالات متحده آمریکا یمن طوفان الاقصی
استقلال فوتبال علی خطیر پرسپولیس سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه