چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه چند نوع غذای گیاهی خوشمزه
منظور از غذاهای گیاهی خوراکهایی است که از تره بار تهیه میشوند؛ در بعضی از خوراکهای گیاهی تخم مرغ نیز به کار میرود. غذاهای گیاهی را به ویژه برای گیاه خواران میتوان به طور مستقل سر سفره گذاشت، یا آنها را به عنوان تره بار پای گوشت و مرغ و ماهی به کار برد. بعضی از این خوراکها را روی میز اردور هم میتوان گذاشت.
در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه چند نوع غذای گیاهی خوشمزه آشنا سازیم، که در تهیه آن از انواع سبزیجات، غلات و حبوبات استفاده شده است. با ما همراه باشید...
در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه چند نوع غذای گیاهی خوشمزه آشنا سازیم، که در تهیه آن از انواع سبزیجات، غلات و حبوبات استفاده شده است. با ما همراه باشید...
طرز تهیه ته چین سبزیجات
مواد لازم برای تهیه ته چین سبزیجات
برنج
2 پیمانه
تخم مرغ
2 عدد
قارچ
250 گرم
ماست
1 فنجان
زعفران دم کرده
به میزان لازم
کرفس نازک خرد شده به صورت حلقه ای
50 گرم
پیاز متوسط نگینی خرد شده
2 عدد
هویج متوسط نگینی خرد شده
2 عدد
نخود فرنگی
150 گرم
کره
100 گرم
مواد لازم برای تهیه ته چین سبزیجات | |
برنج | 2 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد |
قارچ | 250 گرم |
ماست | 1 فنجان |
زعفران دم کرده | به میزان لازم |
کرفس نازک خرد شده به صورت حلقه ای | 50 گرم |
پیاز متوسط نگینی خرد شده | 2 عدد |
هویج متوسط نگینی خرد شده | 2 عدد |
نخود فرنگی | 150 گرم |
کره | 100 گرم |
دستور تهیه:
- برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید.
- نخود فرنگی، پیاز، هویج، کرفس، کره و قارچ را خوب تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.
- ماست، تخم مرغ و محلول زعفران را خوب مخلوط کنید تا حباب بزند و سپس با قسمتی از برنج مخلوط کنید.
- مخلوط حاصل را داخل قابلمهی تفلونی که قبلا کف آن را با روغن چرب کردهاید، بریزید.
- لایه به لایه از سبزیجات تفت داده شده و برنج سفید روی آن بریزید و برنج را دم بگذارید.
- حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا برنج دم بکشد.
طرز تهیه سوفله سبزیجات
مواد لازم برای تهیه سوفله سبزیجات
سیب زمینی پخته و حلقه شده
3 عدد
هویج پخته و حلقه شده
3 عدد
بادمجان سرخ شده
3 عدد
گوجه فرنگی حلقه شده
2 عدد
شیر
1 لیوان
آرد ذرت یا آرد گندم
1 قاشق غذاخوری سرپر
زردچوبه، پودر سیر و کاری
از هر کدام 1 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده
4 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزای رنده شده
100 گرم
مواد لازم برای تهیه سوفله سبزیجات | |
سیب زمینی پخته و حلقه شده | 3 عدد |
هویج پخته و حلقه شده | 3 عدد |
بادمجان سرخ شده | 3 عدد |
گوجه فرنگی حلقه شده | 2 عدد |
شیر | 1 لیوان |
آرد ذرت یا آرد گندم | 1 قاشق غذاخوری سرپر |
زردچوبه، پودر سیر و کاری | از هر کدام 1 قاشق غذاخوری |
جعفری خرد شده | 4 قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزای رنده شده | 100 گرم |
دستور تهیه:
- داخل ظرف نسوزی کمی روغن بریزید.
- لایه لایه حلقههای سیب زمینی، بادمجان، حلقههای هویج، و حلقههای گوجه فرنگی را به ترتیب، کف ظرف بچینید.
- شیر سرد را با ادویهها مخلوط کنید، آرد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. اگر شیر سرد نباشد مواد به خوبی مخلوط نمیشوند.
- شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شروع به حباب زدن کند.
- سس حاصل را روی سبزیجات چیده شده در قابلمه بریزید و روی آن جعفری خرد شده و پنیر رنده شده بپاشید.
- قابلمه را در فر گرم شده روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی سوفله طلایی شود.
طرز تهیه توروک سیب زمینی
مواد لازم برای تهیه توروک سیب زمینی
سیب زمینی پخته
400 گرم
آرد سوخاری
1 پیمانه
تخم مرغ
2 عدد
جعفری خرد شده
1 پیمانه
پنیر پیتزای رنده شده
100 گرم
نمک، فلفل و زردچوبه
به میزان لازم
پودر سیر
1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه توروک سیب زمینی | |
سیب زمینی پخته | 400 گرم |
آرد سوخاری | 1 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد |
جعفری خرد شده | 1 پیمانه |
پنیر پیتزای رنده شده | 100 گرم |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
پودر سیر | 1 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه:
- سیب زمینی را پخته، آن را بکوبید تا له شود و کناری قرار دهید تا سرد شود.
- پس از اینکه سیب زمینی سرد شد، تخم مرغ را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید.
- نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، پنیر پیتزا و جعفری خرد شده را به مایه سیب زمینی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
- مایه را به صورت لولههایی به طول ۱۰-۸ سانتیمتر درآورده، در آرد سوخاری بغلطانید و در روغن سرخ کنید.
طرز تهیه برنج مکزیکی
مواد لازم برای تهیه برنج مکزیکی
پیاز نگینی خرد شده
1 عدد
پودر سیر
1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی رنده شده
3 عدد
جعفری خرد شده
1 پیمانه
نخود فرنگی
1 فنجان
برنج پخته
3 لیوان
رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز
1 قاشق مرباخوری
ترخون تازه یا خشک خرد شده
1 قاشق مرباخوری
مواد لازم برای تهیه برنج مکزیکی | |
پیاز نگینی خرد شده | 1 عدد |
پودر سیر | 1 قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی رنده شده | 3 عدد |
جعفری خرد شده | 1 پیمانه |
نخود فرنگی | 1 فنجان |
برنج پخته | 3 لیوان |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
پودر فلفل قرمز | 1 قاشق مرباخوری |
ترخون تازه یا خشک خرد شده | 1 قاشق مرباخوری |
دستور تهیه:
- پیاز را در روغن تفت دهید تا نرم شود و سپس نخود فرنگی را به آن اضافه کرده و تفت دهید.
- رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی رنده شده را به پیاز و نخود فرنگی در حال سرخ شده اضافه کنید و فرصت دهید تا حباب بزند.
- جعفری، ترخون، نمک، فلفل قرمز و پودر سیر را اضافه کنید.
- برنج پخته را درون ماهیتابه بریزید و مایه را آرام آرام اضافه کنید.
- برنج را با مایه تفت دهید تا کاملا به خورد برنج رود.
طرز تهیه پتاژ قارچ
مواد لازم برای تهیه پتاژ قارچ
قارچ حلقه شده
300 گرم
تره فرنگی خرد شده
100 گرم
گوجه فرنگی نگینی خرد شده
0.5 کیلوگرم
شیر
1 لیوان
رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری
آرد
2 قاشق غذاخوری
کره
50 گرم
سویا
50 گرم
نمک، فلفل و زردچوبه
به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه پتاژ قارچ | |
قارچ حلقه شده | 300 گرم |
تره فرنگی خرد شده | 100 گرم |
گوجه فرنگی نگینی خرد شده | 0.5 کیلوگرم |
شیر | 1 لیوان |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
آرد | 2 قاشق غذاخوری |
کره | 50 گرم |
سویا | 50 گرم |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- سویا را از قبل خیس کنید، سپس آن را با چند قاشق آبلیمو بجوشانید و صاف کنید.
- قارچ و تره فرنگی را در کره سرخ کنید و سپس سویا را به آن اضافه کنید.
- نمک، فلفل، زردچوبه و رب را اضافه کرده و خوب با هم تفت دهید.
- آرد را اضافه کرده و تفت دهید.
- شیر را اضافه کرده و زمانی که به حباب زدن رسید، گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید، در حدی که گوجه فرنگی شکل خود را از دست ندهد.
طرز تهیه کوکو لوبیای مکزیکی
مواد لازم برای تهیه کوکو لوبیای مکزیکی
کنسرو لوبیا
1 قوطی
تخم مرغ
3 عدد
آرد
1 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده
1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه کوکو لوبیای مکزیکی | |
کنسرو لوبیا | 1 قوطی |
تخم مرغ | 3 عدد |
آرد | 1 قاشق غذاخوری |
جعفری خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه:
- ابتدا آب لوبیا را با آرد مخلوط کنید. آب لوبیا باید سرد باشد تا آرد گلوله نشود.
- لوبیا را جداگانه در ظرف دیگری بکوبید یا میکس کنید تا له شود و سپس تخم مرغها را خوب با آن مخلوط کنید تا یکدست شود.
- مخلوط آب لوبیا و آرد را به مخلوط لوبیا و تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود.
- سپس جعفری خرد شده را اضافه کنید، مواد را بچشید و نمک و فلفل آن را تنظیم کنید.
- روغن را در ماهیتابه گرم کنید و مواد را در آن پهن کنید، حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید کوکو بپزد.
- یک طرف که سرخ شد، کوکو را برگردانید تا طرف دیگر سرخ شود.
گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست