یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا

آموزش تزیین دلمه مجلسی (انواع دلمه)


دلمه انواع مختلفی دارد. دلمه برگ‌مو، دلمه گوجه‌فرنگی، دلمه فلفل دلمه‌ای ،دلمه بادمجان، دلمه قارچ، دلمه کلم برگ و ... از این قبیل‌ هستند. دلمه بسته به ذایقه افراد با طعم‌های متفاوتی سرو می‌شود. برخی دلمه را با چاشنی رب‌انار که مناسب برای دلمه برگ‌مو است و برخی با چاشنی رب گوجه‌فرنگی که مناسب برای دلمه سبزیجات است می‌پسندند. برای طبخ دلمه برگ‌مو نیز برخی با ذایقه شیرین مخلوط سرکه و شیره را ترجیح می‌دهند و برخی ترکیب آب‌لیمو، شکر، زعفران و استفاده از گوجه‌سبز را که در این صورت ملس خواهد شد می‌پسندند. برای دلمه سبزیجات نیز تهیه سس گوجه‌فرنگی مناسب خواهد بود. 
نکته قابل توجه در پخت دلمه این است که با توجه به فصل تابستان و فراوانی سبزیجات، بهتر است برای تهیه این غذای خوشمزه و سنتی از سبزیجات تازه استفاده نمایید. همچنین با فریز کردن و یا خشک کردن این سبزیجات می‌توانید این غذای خوشمزه را در فصول دیگر سال نیز به راحتی تهیه نمایید.
بعد از پخت انواع دلمه که قبل‌تر درباره آن به طور جداگانه توضیح داده‌ایم، تزیین دلمه از اهمیت زیادی برخوردار است و ظاهری زیبا و خاص به سفره‌های غذای شما می‌دهد و همچنین نشان‌دهنده ذوق و سلیقه کدبانوی خانه است. روش تزیین اکثر دلمه‌ها مشابه تزیین کتلت و تزیین پیراشکی است و شما می‌توانید برای این کار از انواع سبزیجات مانند فلفل دلمه‌ای، گوجه فرنگی، پیاز، قارچ و … استفاده نمایید. البته در تزیین دلمه برگ مو، نحوه پیچیدن دلمه‌ها و چیدن آن‌ها در ظرف از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
برای تزیین دلمه کلم نیز می‌توانید از انواع سبزیجات پخته و خام استفاده کرده و زیبایی و جذابیت خاصی به میز پذیرایی خود ببخشید. دلمه کلم یکی از غذاهای مجلسی شیک و همه‌پسند برای مهمانی‌ها به شمار می‌رود.
در اینجا نمونه‌هایی زیبا از تزیین انواع دلمه را برای شما فراهم کرده‌ایم که امیدواریم از آن‌ها ایده گرفته و به خوبی استفاده کنید. 

نمونه‌هایی از تزیین دلمه برگ مو


	آموزش تزیین دلمه مجلسی (انواع دلمه) | وب


	آموزش تزیین دلمه مجلسی (انواع دلمه) | وب


	آموزش تزیین دلمه مجلسی (انواع دلمه) | وب


	آموزش تزیین دلمه مجلسی (انواع دلمه) | وب

ایده‌های جالب برای تزیین دلمه بادمجان

دلمه بادمجان یا بادمجان شکم‌پر یکی از پرطرفدارترین انواع دلمه هاست. دلمه بادمجان را به روش‌های مختلفی تهیه می‌کنند. هم می‌توان بادمجان را از قسمت بالا برش زده و داخل آن را با مواد دلمه پر کرد و یا اینکه روی شکم بادمجان با چاقو یک برش عمودی زده و شکم آن را پر کرد. برای داخل دلمه بادمجان نیز از مواد مختلفی مثل سس گوشت، سبزیجات بخارپز، سویا و ... استفاده می‌شود. برای تزیین دلمه بادمجان از مقداری از سس دلمه، گوجه‌فرنگی، فلفل و ... استفاده کنید. 


	آموزش تزیین دلمه مجلسی (انواع دلمه) | وب


	آموزش تزیین دلمه مجلسی (انواع دلمه) | وب

انواع تزیین دلمه کلم برگ

برای تهیه دلمه کلم برگ از کلم برگ سفید و تازه یا برگ یخ‌زده فریز‌شده استفاده کنید. به جز استفاده از مواد اولیه باکیفیت، روش پیچیدن دلمه کلم برگ نیز از اهمیت خاصی برخوردار است و باید دقت کنید که دلمه‌ها را طوری بپیجید که موقع پخت یا موقع سرو از هم باز نشوند. دلمه کلم برگ را می‌توان به روش لقمه‌ای یا سیگاری پیجید. برای تزیین دلمه کلم برگ نیز می‌توانید از لیموترش، سبزیجات معطر و ... استفاده کنید. 


	آموزش تزیین دلمه مجلسی (انواع دلمه) | وب


	آموزش تزیین دلمه مجلسی (انواع دلمه) | وب

خلاقیت در تزیین دلمه فلفل

دلمه فلفل جزو ساده‌ترین انواع دلمه است. فقط کافی است فلفل دلمه‌ای را از قسمت بالا برش زده و دانه‌های آن را خالی کنید سپس داخل فلفل را با مواد مورد نظر پر کنید و آن را بعد از پخت با جعفری خردشده، لیمو ترش و گوجه‌فرنگی تزیین کنید. 


	آموزش تزیین دلمه مجلسی (انواع دلمه) | وب


	آموزش تزیین دلمه مجلسی (انواع دلمه) | وب


گردآوری: گروه آشپزی وب