دوشنبه, ۱۱ تیر, ۱۴۰۳ / 1 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه پیتزا پپرونی بافته شده



	طرز تهیه پیتزا پپرونی بافته شده | وب

در این مقاله با روش تهیه پیتزا پپرونی به صورت بافته آشنا خواهید شد. در صورت تمایل می‌توانید مواد میانی خمیر را بسته به ذائقه خود با رست‌بیف، رست‌چیکن و یا سوسیس و کالباس خانگی پر کنید.

جهت آشنایی با طرز تهیه خمیر پیتزا، سوسیس خانگی و کالباس خانگی به سایر مقالات بخش آشپزی وب مراجعه فرمایید.


	طرز تهیه پیتزا پپرونی بافته شده | وب

مواد لازم جهت تهیه پیتزا پپرونی

خمیر پیتزا

به میزان لازم

پپرونی

1 پیمانه

پنیر چدار و موزارلا

1 و 1/2 پیمانه

سس کچاپ

1/2 پیمانه

روغن مایع

1 قاشق غذا‌خوری

طرز تهیه پیتزا پپرونی بافته شده

  1. ابتدا فر را با درجه حرارت 200 درجه سانتی‌گراد گرم نمایید.
  2. خمیر را که مطابق با دستور خمیر پیتزا آماده نموده‌اید به ضخامت نیم‌سانتی‌متر به طول 30 سانتی‌متر و عرض 25 سانتی‌متر به کمک وردنه درون یک سینی که از قبل با روغن چرب شده است باز کنید و 8 برش متقارن در دو طرف طول خمیر به کمک پیتزا‌بر و یا چاقو ایجاد نمایید.
  3. وسط خمیر را ابتدا به سس آغشته کنید و سپس پنیر پیتزا را به آن اضافه نمایید.
  4. در این مرحله پپرونی ورقه شده را روی پنیر قرار دهید و مجددا روی آن را با پنیر پتیزا بپوشانید.


	طرز تهیه پیتزا پپرونی بافته شده | وب

  1. لبه‌های خمیر را به صورت ضربدری روی هم قرار دهید.

	طرز تهیه پیتزا پپرونی بافته شده | وب
  1. روی خمیر را با پنیر و پپرونی بپوشانید و در فر با درجه حرارت 200 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا زمانی که کاملا طلایی رنگ شود. در نهایت گریل را روشن کنید و تا طلایی شدن پنیر به پخت ادامه دهید.

	طرز تهیه پیتزا پپرونی بافته شده | وب
  1. پیتزای آماده شده را به اندازه دلخواه برش دهید و درکنار سالاد و سبزیجات سرو نمایید.

گروه آشپزی وب