سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای پنیری
دلمه یکی از غذاهای بسیار متنوع و پرطرفدار است. محبوبترین نوع دلمه، دلمه برگ مو است اما دلمه را با سبزیجات دیگری نیز می توان تهیه کرد. از انواع دلمه های خوشمزه دیگر میتوان به دلمه بادمجان، دلمه سیبزمینی، دلمه قارچ، دلمه فلفل دلمه ای، دلمه کلم برگ و ... اشاره نمود.
در اینجا قصد داریم طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای را به روشی متفاوت به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه دلم فلفل دلمه ای پنیری
فلفل دلمه زرد، نارنجی و قرمز | 6 عدد |
برنج | 200 گرم |
روغن زیتون | 2-3 ق غذاخوری |
پیاز بزرگ | 1 عدد |
ساقه کرفس | 2 عدد |
سیر | 2 حبه |
پودر فلفل و پودر دارچین | 1/2 ق چایخوری |
کشمش | 75 گرم |
دانه کاج | 4 ق غذاخوری |
گوجهفرنگی | 4 عدد |
سرکه سفید یا آب انگور | 50 میلیلیتر |
فیله ماهی کولی خردشده | 4 عدد |
نعناع و جعفری تازه خردشده | 1 پیمانه |
پنیر پارمزان رندهشده | 6 ق غذاخوری |
سس گوجهفرنگی | برای تزیین و سرو |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای پنیری
- برای تهیه دلمه فلفل دلمه ای ابتدا با یک چاقوی تیز، قسمت سر فلفل دلمهای را ببرید و داخل آن را تمیز کرده، دانههای فلفل را دور بریزید. فلفل دلمهایها را به مدت 2-3 دقیقه درون آب جوش بریزید و بلافاصله به کاسه محتوی آب سرد منتقل کنید.
- حالا فلفلها را به صورت سروته روی یک سینی مشبک قرار دهید تا آب اضافی داخل آنها خارج شود.
- تا وقتی فلفلها آماده شوند، برنجها را با مقداری نمک به روش همیشگی بجوشانید تا نیمپز شوند.
- سپس برنج را آبکش کرده کنار بگذارید.
- حالا به سراغ سبزیجات بروید و پیاز و کرفس را حدود 2 تا 3 دقیقه با حرارت زیاد تفت دهید.
- سیر، زردچوبه و کشمش را به سبزیجات اضافه کنید و 2-3 دقیقه دیگر همه مواد را باهم تفت دهید.
- حالا برنج آبکششده را با چنگال داخل تابه بریزید و دانه کاج، گوجهفرنگی، سرکه، ماهی کولی، نعناع و جعفری را به آن اضافه کرده، همه مواد را باهم تفت دهید.
- بعد از حدود 5 دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید و به مواد نمک و فلفل بزنید.
- نصف پنیر پارمزان را روی مواد رنده کنید.
- ته ظرف گودی را با کمی روغن چرب کنید و فلفل دلمهایهای خالیشده را کف ظرف بچینید.
- داخل هر فلفل به مقدار مساوی از مواد آمادهشده بریزید و روی هرکدام مقدار کمی پنیر پارمزان رندهشده و چند قطره روغن بریزید.
- کف ظرف مقداری آب بریزید به طوریکه حدود 1 سانتیمتر آب کف ظرف باشد.
- سپس روی ظرف را با فویل بپوشانید و ظرف را حدود 40 دقیقه با دمای 180 درجهسانتیگراد داخل فر قرار دهید. بعد از 40 دقیقه، فویل را از روی ظرف برداشته و حدود 7-8 دقیقه شعله بالای فر یا گریل را روشن کنید تا پنیرها آب شده و روی دلمهها طلایی شود.
- دلمه فلفل دلمهای پنیری را همراه با سس گوجه فرنگی و نان سرو نمایید.
گردآوری: گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست