سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه وافل گندم با استفاده از وافل ساز
وافل نوعی شیرینی خمیری است که مانند کوکی میکری، داخل دستگاه مخصوصی به نام وافل ساز و مابین دو صفحه داغ چدنی پخته میشود. برای تهیه وافل دستورالعملهای مختلف و همچنین قالبهای متنوعی وجود دارد و میتوان با کمی تغییر، نوع جدیدی از وافل را تهیه کرد اما شناختهشده ترین نوع وافل، وافل گندم است که به ویژه در کشور بلژیک طرفداران بسیار زیادی دارد. پس از بلژیک، مردم فرانسه، هلند، اسکاندیناوی و آمریکا جزو طرفداران پروپا قرص وافل محسوب میشوند و البته این روزها، به لطف تغییر ذایقه مردم و همچنین علاقه به امتحان کردن خوراکیهای جدید، انواع مختلفی از وافل در کافیشاپها و شیرینی فروشیهای کشورمان ایران نیز تهیه میشوند.
با این توضیح، به سراغ طرز تهیه وافل گندم یا وافل ساده میرویم که نوع کلاسیک این شیرینی خوشمزه است و میتوان آن را همراه با چاشنیهای متفاوتی مانند شکلات نوتلا، سس کارامل، بستنی و ... میل نمود.
مواد لازم برای تهیه وافل گندم (وافل ساده کلاسیک):
آرد همه منظوره | 2 پیمانه |
نمک | 1 ق چایخوری |
بیکینگ پودر | 4 ق چایخوری |
شکر سفید | 2 ق غذاخوری |
تخم مرغ | 2 عدد |
شیر گرم | 1.5 پیمانه |
کره ذوب شده | 1/3 پیمانه |
عصاره وانیل | 1 ق چایخوری |
طرز تهیه وافل گندم (وافل ساده کلاسیک):
- برای تهیه وافل گندم ابتدا باید آرد، نمک، بیکینگ پودر و شکر را الک کرده و داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
- دستگاه وافل ساز را روشن کنید تا داغ شود.
- در یک ظرف دیگر، تخممرغها را شکسته و خوب هم بزنید.
- شیر گرم را به تخم مرغها اضافه کنید.
- کره ذوبشده و عصاره وانیل را نیز به ترکیب شیر و تخم مرغ اضافه کنید.
- حالا مواد مایع را به مواد خشک اضافه کنید و خوب باهم ترکیب کنید تا یکدست شوند.
- حالا تمام سطح پنجرههای دستگاه وافلساز را با کره چرب کنید.
- با استفاده از یک ملاقه کوچک، کمکم از مایع وافل داخل پنجرههای وافل ساز بریزید و دسر دستگاه را ببندید تا وافلها طلایی و ترد شوند.
- وافلهای آمادهشده را از دستگاه بیرون آورده و داهل ظرف سرو قرار دهید.
- روی وافلها را با سس شکلات، نوتلا، کارامل یا هر سس دلخواه دیگری تزیین کنید. همچنین میتوانید یکی، دو اسکوپ بستنی وانیلی نیز در کنار وافل قرار دهید.
- وافلها را به محض آمادهشدن، داغ داغ سرو کنید.
وافل گندم خوشمزه و لذیذ شما آماده است. میتوانید این شیرینی ساده را به عنوان صبحانه، عصرانه و یا حتی دسر سرو کنید که البته به عنوان دسر، یک دسر سنگین محسوب میشود.
امیدواریم از این دستور ساده استفاده کرده و یک وافل گندم خوشمزه و ترد تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
ترجمه: گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست