پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024


مجله ویستا

طرز تهیه وافل گندم با استفاده از وافل ساز


وافل نوعی شیرینی خمیری است که مانند کوکی میکری، داخل دستگاه مخصوصی به نام وافل ساز و مابین دو صفحه داغ چدنی پخته میشود. برای تهیه وافل دستورالعمل‌های مختلف و همچنین قالب‌های متنوعی وجود دارد و می‌توان با کمی تغییر، نوع جدیدی از وافل را تهیه کرد اما شناخته‌شده ترین نوع وافل، وافل گندم است که به ویژه در کشور بلژیک طرفداران بسیار زیادی دارد. پس از بلژیک، مردم فرانسه، هلند، اسکاندیناوی و آمریکا جزو طرفداران پروپا قرص وافل محسوب می‌شوند و البته این روزها، به لطف تغییر ذایقه مردم و همچنین علاقه به امتحان کردن خوراکی‌های جدید، انواع مختلفی از وافل در کافی‌شاپ‌ها و شیرینی‌ فروشی‌های کشورمان ایران نیز تهیه می‌شوند.
با این توضیح، به سراغ طرز تهیه وافل گندم یا وافل ساده می‌رویم که نوع کلاسیک این شیرینی خوشمزه است و می‌توان آن را همراه با چاشنی‌های متفاوتی مانند شکلات نوتلا، سس کارامل، بستنی و ... میل نمود.

مواد لازم برای تهیه وافل گندم (وافل ساده کلاسیک):

آرد همه منظوره2 پیمانه
نمک1 ق چای‌خوری
بیکینگ پودر4 ق چای‌خوری
شکر سفید2 ق غذاخوری
تخم مرغ2 عدد
شیر گرم1.5 پیمانه
کره ذوب شده1/3 پیمانه
عصاره وانیل1 ق چای‌خوری


	طرز تهیه وافل گندم با استفاده از وافل ساز | وب

طرز تهیه وافل گندم (وافل ساده کلاسیک):

  1. برای تهیه وافل گندم ابتدا باید آرد، نمک، بیکینگ پودر و شکر را الک کرده و داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
  2. دستگاه وافل ساز را روشن کنید تا داغ شود.
  3. در یک ظرف دیگر، تخم‌مرغ‌ها را شکسته و خوب هم بزنید.
  4. شیر گرم را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید. 
  5. کره ذوب‌شده و عصاره وانیل را نیز به ترکیب شیر و تخم مرغ اضافه کنید. 
  6. حالا مواد مایع را به مواد خشک اضافه کنید و خوب باهم ترکیب کنید تا یک‌دست شوند.
  7. حالا تمام سطح پنجره‌های دستگاه وافل‌ساز را با کره چرب کنید.
  8. با استفاده از یک ملاقه کوچک، کم‌کم از مایع وافل داخل پنجره‌های وافل ساز بریزید و دسر دستگاه را ببندید تا وافل‌ها طلایی و ترد شوند. 
  9. وافل‌های آماده‌شده را از دستگاه بیرون آورده و داهل ظرف سرو قرار دهید.
  10. روی وافل‌ها را با سس شکلات، نوتلا، کارامل یا هر سس دل‌خواه دیگری تزیین کنید. همچنین می‌توانید یکی، دو اسکوپ بستنی وانیلی نیز در کنار وافل قرار دهید.
  11. وافل‌ها را به محض آماده‌شدن، داغ داغ سرو کنید. 
وافل گندم خوشمزه و لذیذ شما آماده است. می‌‌توانید این شیرینی ساده را به عنوان صبحانه، عصرانه و یا حتی دسر سرو کنید که البته به عنوان دسر، یک دسر سنگین محسوب می‌شود. 
امیدواریم از این دستور ساده استفاده کرده و یک وافل گندم خوشمزه و ترد تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

ترجمه: گروه آشپزی وب