چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
طرز تهیه کوفته تبریزی اصل و مجلسی
قبل از تهیه کوفته تبریزی به نکات زیر توجه داشته باشید:
- گوشت مصرفی در تهیه کوفته تبریزی بهتر است از تلفیق گوشت گوسفندی و گوشت گوساله انتخاب شود. نسبت استفاده گوشتها نصف و نصف خواهد بود.
- سبزی مورد استفاده در تهیه کوفته تبریزی شامل: تره، مرزه، شوید، جعفری، ترخون میباشد.
- در صورت استفاده از چرخگوشت برای ترکیب مواد، برای اینکه مواد به راحتی از چرخ گوشت رد شوند و به دیوارههای چرخ نچسبند، قبل از چرخ کردن آنها کمی فلفل سیاه روی آنها بپاشید.
- آب پیاز باید کاملا گرفته شود.
- هنگام اضافه کردن کوفتهها به قابلمه سس، حرارت میبایست پایین باشد.
- برای پخت کوفته بهتر است چند دقیقه اول درب قابلمه باز باشد سپس درب آن را بگذارید.
- در صورت تمایل میتوانید مواد کوفته را به 10 قسمت تقسیم نمایید و هر کوفته را به طور جداگانه پر کنید. در این صورت نیازی به استفاده از تنظیف نخواهد بود. همچنی میتوانید ران مرغ پخته شده را جایگزین تخم مرغ برای مواد میانی کوفته کنید که در این صورت کوفته شاخدار خواهید داشت.
![طرز تهیه کوفته تبریزی اصل و مجلسی | وب](/web/imgs/34/12/ykmt32.jpeg)
مواد لازم جهت تهیه و پخت کوفته تبریزی
لپه |
1 پیمانه |
گوشت چرخشده |
500 گرم |
پیاز خام |
1 عدد |
برنج |
1 پیمانه |
سبزی |
500 گرم |
تخم مرغ |
1 عدد |
سیب زمینی |
1 عدد |
نمک، فلفل، زیره سبز، زعفران |
به میزان لازم |
طرز تهیه کوفته تبریزی اصل
ابتدا گوشت چرخشده و پیاز رنده شده را
درون غذاساز و یا هاون برقی ریخته و برای چند دقیقه کاملا میکس کنید. لپه پختهشده و سیبزمینی پخته و رنده
ریز شده (متوسط) را نیز به طور جداگانه درون غذاساز نرم کنید.
برنج را که از قبل به مدت 8 دقیقه در آب جوش نیمپز و میکس کردهاید به مواد اضافه کنید و خوب ماساژ دهید تا مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.
همه مواد را به ظرف نسبتا گودی منتقل نمایید
و نمک، فلفل، در صورت تمایل زیره سبز، زعفران آبزده و تخم مرغ را اضافه کنید و
خوب ماساژ دهید. (میتوانید از غذاساز کمک بگیرید.)
سبزی خردشده را به مواد اضافه کنید و
خوب ترکیب کنید.
در این مرحله یک تنظیف پارچهای را کف
یک کاسه قرار دهید و کلیه مواد کوفته را درون تنظیف بریزید.
مواد لازم جهت فیلینگ کوفته تبریزی
پیاز سرخشده |
2 قاشق غذاخوری |
گردو |
1/4 پیمانه |
آلو |
1/2 پیمانه |
زرشک (اختیاری) |
1/4 پیمانه |
تخم مرغ آبپز |
1 عدد |
پر کردن کوفته تبریزی
در این مرحله گردوی خیسخورده، در صورت
تمایل تخم مرغ آبپز شده، زرشک و آلو را وسط مواد کوفته قرار دهید و تنظیف را به
خوبی گره بزنید و با دست مرطوب کوفته را به شکل گرد فرم دهید.
مواد لازم جهت تهیه سس کوفته تبریزی
رب گوجهفرنگی |
2 قاشق غذاخوری |
پیاز |
1 عدد |
آب |
4 پیمانه |
نمک، فلفل، زعفران |
به میزان لازم |
طرز تهیه سس کوفته تبریزی
پیاز را سرخ کنید. رب گوجهفرنگی را تفت
دهید و ادویهجات را اضافه کنید و در نهایت آب را بیفزایید. سپس کوفته را درون سس قرار دهید و به
مدت 5 تا 6 ساعت با حرارت ملایم پخت کنید.
دلایلی که باعث وا رفتن کوفته میشود:
- متعادل نبودن نسبت مواد اولیه
- پختن کامل لپه و برنج
- مقدار لپه بیش از حد
- چرب بودن بیش از حد گوشت
- درست ورز ندادن مایه کوفته
- استفاده از یک عدد سیب زمینی باعث میشود که احتمال وارفتن کوفته به حداقل برسد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست