سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه شربت توت فرنگی و مربای آن
شربت توتفرنگی حاوی مقادیر مناسبی از فیبر، پتاسیم، آنتی اكسیدان، كلسیم، آهن و فسفر است كه این مواد مغذی باعث میشوند توتفرنگی به عنوان یك جایگزین شیرین، باعث افزایش سلامت قلب، كاهش خطر ابتلا به انواع سرطان و در كل ارتقاء سلامتی بدن شود. توتفرنگی همچنین سرشار از ویتامین C و فاقد چربی اشباع است و كالری كمی دارد. یک واحد توتفرنگی معادل 8 عدد توتفرنگی است كه 50 كالری انرژی دارد و ویتامین C بیشتری نسبت به یک عدد پرتقال خواهد داشت.
- توتفرنگی تقویتكننده، ملین و خنکكننده میباشد. به همین جهت توتفرنگی برای درمان یبوست بسیار موثر است.
- توت فرنگی از تصلب شرائین (گرفتگی عروق) جلوگیری مینماید.
- توت فرنگی اشتهاآور است و ادرار را زیاد میكند.
- دمكرده برگ توتفرنگی در زیادكردن ادرار و شیر بانوان مفید است. همچنین نقرس و سنگ مثانه را معالجه میكند.
- توتفرنگی به علت داشتن آهن و ویتامین C در خونسازی بدن مؤثر است.
- توتفرنگی به علت دارا بودن مقادیر كافی كلسیم و فسفر، در رشدونمو كودكان و نوجوانان، استحكام دندانها و ترمیم شكستگی استخوانها بسیار مؤثر است.
مواد لازم جهت تهیه شربت و مربای توتفرنگی
توت فرنگی یک کیلوگرم شکر یک کیلوگرم آب لیموترش یک قاشق چایخوری
طرز تهیه شربت توت فرنگی
- ابتدا توتفرنگیها را شسته و برگ سبز آن را جدا کنید و اجازه دهید خشک شوند.
- توتفرنگیها را درون ظرفی ریخته و لابهلای آن را شکر بپاشید. سپس به مدت 24 ساعت درون یخچال استراحت دهید تا توتفرنگیها آب بیندازند.
- در این مرحله ظرف حاوی توتفرنگی را بر روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش آید. در این حین مرتبا کف حاصله از جوشیدن توتفرنگی را خارج کنید و دور بریزید. نکته قابل توجه در مورد تهیه مربای توتفرنگی این است که باید در هنگام پخت این مربا درب قابلمه باز باشد چرا که باعث تیرهشدن رنگ مربا خواهد شد. این فرایند حدود 30 دقیقه به طول میانجامد.
- پس از قوام آمدن شربت، آب لیموترش و یا جوهر لیمو را به آن اضافه نمایید تا مانع از شکرک زدن شربت شود. سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید خنک شود.
طرز تهیه مربای توت فرنگی
- برای تهیه مربای توتفرنگی تمام مراحل بالا را به ترتیب باید انجام دهید با این تفاوت که برای تهیه مربای توتفرنگی بایستی مدت زمان اولیه پخت توتفرنگیها را به 20 دقیقه کاهش دهید.
- در این مرحله 2/3 از شربت مربا را جدا کنید. سپس مجددا 500 گرم شکر به توتفرنگیها اضافه کنید و حدود 10 دقیقه با حرارت متوسط اجازه دهید تا شربت قوام آید. در این حین کف حاصله را خارج کنید و در نهایت آب لیموترش را بیفزایید و اجازه دهید تا مربا خنک شود.
- پس از خنکشدن مربا آن را به ظروفی که از قبل استریل کردهاید منتقل نمایید و در جای خنک نگهداری کنید.
جهت آَشنایی با طریقه استیریل کردن مواد به سایر بخشهای آشپزی وب مراجعه نمایید.
نشانه قوام آمدن شربت و مربا
- مقداری از شربت را در قاشقی بریزد، اگر شربت پس از خنکشدن سریع از قاشق نریخت، شربت قوام آمده است.
دلایل شکرک زدن مربا
- اگر شکر مربا کم باشد، شکرک میزند.
- اگر مربا به اندازه کافی قوام نیامده باشد، شکرک میزند.
- اگر مربا بیش از حد بجوشد، باعث شکرک زدن آن میشود.
- هیچگاه از قاشقی که خوب تمیز نشده برای همزدن مربا استفاده نکنید چرا که موجب کپک زدن مربا خواهد شد.
- برای جلوگیری از شکرک زدن مربا، در انتهای پخت به آن یک قاشق چایخوری آب لیموترش و یا 1/4 قاشق چایخوری جوهرلیمو اضافه نمایید.
گروه آشپزی وب
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سیدابراهیم رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور رئیسی سقوط بالگرد رئیسی ایران سقوط بالگرد بالگرد حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی شهادت سید ابراهیم رئیسی
کنکور مشهد هواشناسی تهران امتحانات نهایی تعطیلی مدارس هلال احمر سیل قوه قضاییه سیل مشهد بارش باران آموزش و پرورش
شهادت رئیس جمهور بورس قیمت خودرو یارانه قیمت دلار قیمت طلا خودرو دلار بازار خودرو ایران خودرو حقوق بازنشستگان قیمت
تلویزیون سینما هنرمندان سینمای ایران لیلا حاتمی شعر نمایشگاه کتاب رسانه ملی علی حاتمی
قرآن تجهیزات پزشکی تلسکوپ فضایی هابل
اسرائیل رژیم صهیونیستی ترکیه امیرعبداللهیان روسیه سوریه غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه چین حماس
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر باشگاه پرسپولیس فدراسیون فوتبال لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس لیورپول بازی تراکتور منچسترسیتی
هوش مصنوعی سامسونگ تبلیغات اپل موبایل نمایشگاه ایران هلث هواپیما اینترنت
رژیم غذایی بارندگی مردان آلزایمر زیبایی شادی استرس فشار خون افسردگی