سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه بیسکویت رژیمی با دانه آفتابگردان و کشمش
این بیسکویت برای کسانی که کلسترول خونشان بالاست، مناسب است. اما در مصرف این نوع بیسکویت هم نباید زیاده روی کرد.
این بیسکویت برای کسانی که کلسترول خونشان بالاست، مناسب است. اما در مصرف این نوع بیسکویت هم نباید زیاده روی کرد.
مواد لازم برای تهیه 12 - 10 عدد بیسکویت
آرد سفید گندم : 2 پیمانه سرپر (225 گرم)
بیکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری
کره گیاهی پاستوریزه : 2 قاشق سوپخوری
شکر : 2 قاشق سوپخوری
کشمش : یک سوم پیمانه (50 گرم)
دانه آفتابگردان : 2 قاشق سوپخوری
ماست کمچرب پاستوریزه : 1 پیمانه سرخالی (150 گرم)
شیر کم چرب پاستوریزه : 3- 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط نمایید. کره گیاهی را به آن بیفزایید و مجدداً مخلوط کنید و با دست مالش دهید.
سپس شکر، کشمش، نیمی از دانههای آفتابگردان، ماست و شیر را بیفزایید و مخلوط نمایید تا خمیر نرمی حاصل شود.
توجه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را روی سطحی که با آرد آغشته شده، به قطر 2 سانتیمتر پهن نمایید.
حالا خمیرها را با قالبهای دایره شکل به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید.
با استفاده از قلممو شیر را روی بیسکویتها بمالید و بقیه دانههای آفتابگردان را روی آن بپاشید.
بیسکویتها را به مدت 20- 15 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 230 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا پف کنند و طلایی رنگ شوند.
بیسکویتها را پس از خنک شدن، با مربا یا کره کم چرب میل نمایید.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : دنیای تغذیه
مطالب پیشنهادی :
مواد لازم برای تهیه 12 - 10 عدد بیسکویت
آرد سفید گندم : 2 پیمانه سرپر (225 گرم)
بیکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری
کره گیاهی پاستوریزه : 2 قاشق سوپخوری
شکر : 2 قاشق سوپخوری
کشمش : یک سوم پیمانه (50 گرم)
دانه آفتابگردان : 2 قاشق سوپخوری
ماست کمچرب پاستوریزه : 1 پیمانه سرخالی (150 گرم)
شیر کم چرب پاستوریزه : 3- 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط نمایید. کره گیاهی را به آن بیفزایید و مجدداً مخلوط کنید و با دست مالش دهید.
سپس شکر، کشمش، نیمی از دانههای آفتابگردان، ماست و شیر را بیفزایید و مخلوط نمایید تا خمیر نرمی حاصل شود.
توجه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را روی سطحی که با آرد آغشته شده، به قطر 2 سانتیمتر پهن نمایید.
حالا خمیرها را با قالبهای دایره شکل به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید.
با استفاده از قلممو شیر را روی بیسکویتها بمالید و بقیه دانههای آفتابگردان را روی آن بپاشید.
بیسکویتها را به مدت 20- 15 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 230 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا پف کنند و طلایی رنگ شوند.
بیسکویتها را پس از خنک شدن، با مربا یا کره کم چرب میل نمایید.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : دنیای تغذیه
مطالب پیشنهادی :
طرز تهیه کلوچه رژیمی برای کسانی که نمی خواهند چاق شوند
کیک رژیمی بدون فر
با خرما و گردو کیک شکلاتی رژیمی درست کنید
کلوچه شکلاتی رژیمی درست کنید
طرز تهیه یک بیسکویت کاملا رژیمی با ماست
کیک رژیمی بدون فر
با خرما و گردو کیک شکلاتی رژیمی درست کنید
کلوچه شکلاتی رژیمی درست کنید
طرز تهیه یک بیسکویت کاملا رژیمی با ماست
مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 پزشکیان ایران جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ مناظره مجلس شورای اسلامی
آتش سوزی قتل تهران هواشناسی خانواده آموزش و پرورش شهرداری تهران سازمان هواشناسی سلامت پلیس محیط زیست وزارت آموزش و پرورش
دولت سیزدهم همراه اول خودرو قیمت دلار قیمت طلا بازار سرمایه قیمت خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان بورس قیمت سکه
چکامه چمن ماه علیرضا قربانی تخت جمشید سینما دفاع مقدس سینمای ایران کنسرت روز مباهله ماه محرم تلویزیون رسانه ملی کتاب
دانشگاه تهران دانش بنیان ماهواره دانشگاه آزاد اسلامی باتری وزیر علوم
رژیم صهیونیستی روسیه آمریکا اسرائیل غزه فلسطین ترکیه جو بایدن جنگ غزه دونالد ترامپ لبنان چین
یورو 2024 پرسپولیس فوتبال استقلال فرانسه باشگاه استقلال لیگ برتر باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات علیرضا بیرانوند بازی لیگ برتر ایران
سامسونگ شیائومی هوش مصنوعی نمایشگاه الکامپ ربات موبایل اپل گوگل ایرانسل وزیر ارتباطات
دیابت ورزش گرمازدگی آلزایمر قند خون عشق بارداری