چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه بیسکویت رژیمی با دانه آفتابگردان و کشمش
این بیسکویت برای کسانی که کلسترول خونشان بالاست، مناسب است. اما در مصرف این نوع بیسکویت هم نباید زیاده روی کرد.
این بیسکویت برای کسانی که کلسترول خونشان بالاست، مناسب است. اما در مصرف این نوع بیسکویت هم نباید زیاده روی کرد.
مواد لازم برای تهیه 12 - 10 عدد بیسکویت
آرد سفید گندم : 2 پیمانه سرپر (225 گرم)
بیکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری
کره گیاهی پاستوریزه : 2 قاشق سوپخوری
شکر : 2 قاشق سوپخوری
کشمش : یک سوم پیمانه (50 گرم)
دانه آفتابگردان : 2 قاشق سوپخوری
ماست کمچرب پاستوریزه : 1 پیمانه سرخالی (150 گرم)
شیر کم چرب پاستوریزه : 3- 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط نمایید. کره گیاهی را به آن بیفزایید و مجدداً مخلوط کنید و با دست مالش دهید.
سپس شکر، کشمش، نیمی از دانههای آفتابگردان، ماست و شیر را بیفزایید و مخلوط نمایید تا خمیر نرمی حاصل شود.
توجه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را روی سطحی که با آرد آغشته شده، به قطر 2 سانتیمتر پهن نمایید.
حالا خمیرها را با قالبهای دایره شکل به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید.
با استفاده از قلممو شیر را روی بیسکویتها بمالید و بقیه دانههای آفتابگردان را روی آن بپاشید.
بیسکویتها را به مدت 20- 15 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 230 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا پف کنند و طلایی رنگ شوند.
بیسکویتها را پس از خنک شدن، با مربا یا کره کم چرب میل نمایید.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : دنیای تغذیه
مطالب پیشنهادی :
مواد لازم برای تهیه 12 - 10 عدد بیسکویت
آرد سفید گندم : 2 پیمانه سرپر (225 گرم)
بیکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری
کره گیاهی پاستوریزه : 2 قاشق سوپخوری
شکر : 2 قاشق سوپخوری
کشمش : یک سوم پیمانه (50 گرم)
دانه آفتابگردان : 2 قاشق سوپخوری
ماست کمچرب پاستوریزه : 1 پیمانه سرخالی (150 گرم)
شیر کم چرب پاستوریزه : 3- 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط نمایید. کره گیاهی را به آن بیفزایید و مجدداً مخلوط کنید و با دست مالش دهید.
سپس شکر، کشمش، نیمی از دانههای آفتابگردان، ماست و شیر را بیفزایید و مخلوط نمایید تا خمیر نرمی حاصل شود.
توجه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را روی سطحی که با آرد آغشته شده، به قطر 2 سانتیمتر پهن نمایید.
حالا خمیرها را با قالبهای دایره شکل به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید.
با استفاده از قلممو شیر را روی بیسکویتها بمالید و بقیه دانههای آفتابگردان را روی آن بپاشید.
بیسکویتها را به مدت 20- 15 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 230 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا پف کنند و طلایی رنگ شوند.
بیسکویتها را پس از خنک شدن، با مربا یا کره کم چرب میل نمایید.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : دنیای تغذیه
مطالب پیشنهادی :
طرز تهیه کلوچه رژیمی برای کسانی که نمی خواهند چاق شوند
کیک رژیمی بدون فر
با خرما و گردو کیک شکلاتی رژیمی درست کنید
کلوچه شکلاتی رژیمی درست کنید
طرز تهیه یک بیسکویت کاملا رژیمی با ماست
کیک رژیمی بدون فر
با خرما و گردو کیک شکلاتی رژیمی درست کنید
کلوچه شکلاتی رژیمی درست کنید
طرز تهیه یک بیسکویت کاملا رژیمی با ماست
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست