دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
8 اشتباه بزرگی که والدین ناتنی انجام می دهند
والدین ناتنی در تربیت و برخورد با فرزند همسران یا فرزند خوانده شان دچار اشتباهاتی می شوند. این اشتباهات عبارتند از :
باوجود تلاشهای زیاد بازهم تضمینی وجود ندارد که والدین ناتنی بتوانند همانند خانوادههای واقعی، یک خانواده بزرگ و شاد بسازند. دکتر "رامانا دورواسولا” - روانشناس بالینی - در مورد پیچیدگیهای ارتباطات خانوادگی صحبت میکند.
اشتباه شماره 1 : شما پدر و مادر خونسردی هستید
پدر و مادران ناتنی به دلیل علاقه به برقراری ارتباط با فرزندان و ایجاد علاقه در آنها گاهی با خرید بیشازحد هدیه، بسیاری از قوانین را زیر پا میگذارند. این تاکتیک والدین در اغلب موارد میتواند بسیار مضر باشد. بسیاری از روانشناسان اعتقاد دارند این روش تربیتی میتواند باعث فرسایش ارتباط والدین و فرزندان شود.
اشتباه شماره 2 : شما انتظار دارید خانوادهتان بهسرعت خوشحال شود
بسیاری از والدین برای پیدا کردن راهی برای نفوذ در دل فرزندان هر کاری میکنند. عدهای سعی میکنند فرزندشان را بخندانند و یا داستان جالبی را تعریف کنند. اما عجله نکنید این رابطه بهمرور زمان بهتر و بهتر خواهد شد.
اشتباه شماره 3 : شما به فرزندخواندهتان اجازه میدهید تا بیادب باشد
دکتر "رامانا دورواسولا” میگوید: کودکان ممکن است با والدین خود رفتاری از روی خشم و نفرت نشان دهند. اما بسیاری از خانوادهها امیدوارند این رفتار بهمرور تغییر کند. بسیاری از والدین ناتنی به دلیل اینکه دوست دارند روابط خوبی با کودکان داشته باشند، از رفتار بد و بیادبی کودکانشان بهراحتی میگذرند و رفتار در کودکان ادامهدار میشود و قطع نخواهد شد.
اشتباه شماره 4 : شما مانند یک پدر و مادر واقعی عمل نمیکنید
این پدر و مادرها سعی میکنند نظم و انضباط را در خانه برقرار کنند اما به دلیل عدم اعتماد به خود همیشه با مشکل روبرو میشوند. شما در مقابل رفتارهای فرزندتان باید کاملاً قاطعانه رفتار کنید. از دخالت کودکان در تصمیمگیریها جلوگیری کرده و قاطع باشید.
اشتباه شماره 5 : شما انتظارات بیشازحدی دارید
بسیاری از والدین به دلیل احساس نقص در رابطشان سعی میکنند بیشازحد تلاش کرده و مسئولیتهای زیادی را به دوش خود بیااندازند. اما تجربه نشان داده با توقف تلاش برای بهتر کردن همهچیز، شما به آرامش رسیده و زندگیتان تغییر میکند. زندگی در خانه شما حالت صلحآمیزی به خود میگیرد. ارتباط با همسرتان بهتر میشود و رابطه با فرزندتان انسجام بیشتری پیدا میکند.
اشتباه شماره 6 : شما زمان کافی را به همسرتان برای برقراری ارتباط با خود نمیدهید
دیگر اشتباه رایج بسیاری از افراد این است که به والدین اصلی زمان کافی نمیدهند که با کودکان واقعیشان وقت بگذرانند. هیچ لزومی ندارد که شما حسودی کنید. مطمئن باشید اگر ارتباط آن دو خوب باشد، ارتباط شما نیز بهتر خواهد شد.
اشتباه شماره 7 : الویت بندی در روابط شما وجود ندارد
"جودی آزبورن” ازدواج درمانگر در این خصوص میگوید: بسیاری از زوجها بهاشتباه بهجای اولویت دادن به همسر خود تمام زمان خود را صرف برقراری ارتباط یا کودکشان میکنند. استخدام یک پرستار کودک و یا گاهی تنها گذاشتن کودکان در خانه برای وقت گذاشتن برای ارتباط با همسرتان بسیار اهمیت دارد. این عمل به کودکان نشان میدهد که رابطه زناشوییتان دارای اهمیت است.
اشتباه شماره 8 : کودکان طرفدار والدین واقعیشان هستند
در خانوادههایی که هر دو والدین حقیقی هستند پذیرش بسیاری از چیزها مانند: ازدواج، تولد نوزادی جدید، بیماری و مرگ راحتتر است. اما در خانواده های ناتنی اینگونه نیست. امکان این وجود دارد حتی پس از بیست سال دخترتان بخواهد با پدر خوانده اش قدم بزند. اما در مورد پسران این امر صادق نیست. زیرا آنان اغلب علت حوادث زندگی را حضور شما میدانند و یا با والدین خود ارتباط بهتری برقرار میکنند.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع : nikoo.com
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست