چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه رولت مرغ
مرغ را از فر بیرون آورده و فویل و نخها را باز کنید و رولت مرغ را در ظرف مناسبی بچینید و پس از سرد شدن آن را برش داده و سس را روی آن بریزید و سر سفرهتان قرار دهید.
مواد لازم :
سینه مرغ : یک عدد
گوشت چرخکرده مرغ : 300 گرم
فیلهمرغ : یک عدد
رب گوجهفرنگی : یک قاشق غذاخوری
سیر : چند حبه
آب لیمو : نصف فنجان
اسفناج پخته : 350 گرم
زعفران و نمک و فلفل : به اندازه لازم
آب مرغ : 1/5 لیوان
روغن : به اندازه لازم .
سینه مرغ : یک عدد
گوشت چرخکرده مرغ : 300 گرم
فیلهمرغ : یک عدد
رب گوجهفرنگی : یک قاشق غذاخوری
سیر : چند حبه
آب لیمو : نصف فنجان
اسفناج پخته : 350 گرم
زعفران و نمک و فلفل : به اندازه لازم
آب مرغ : 1/5 لیوان
روغن : به اندازه لازم .
طرز تهیه :
سینه مرغ را از استخوان جدا کنید.
سعی کنید طوری این کار را انجام دهید که پاره نشود.
فیلهمرغ را هم روی تکه قبلی گذاشته و با بیفتک کوب به آرامی روی آنها ضربه بزنید تا باز شده و جای استخوان سینه پر شده باشد.
سپس به آنها نمک و فلفل و زعفران و کمی آبلیمو زده تا گوشت مرغ طعمدار شود.
سینه مرغ را از استخوان جدا کنید.
سعی کنید طوری این کار را انجام دهید که پاره نشود.
فیلهمرغ را هم روی تکه قبلی گذاشته و با بیفتک کوب به آرامی روی آنها ضربه بزنید تا باز شده و جای استخوان سینه پر شده باشد.
سپس به آنها نمک و فلفل و زعفران و کمی آبلیمو زده تا گوشت مرغ طعمدار شود.
مقداری از گوشت مرغ را هم چرخ کنید و به همراه اسفناجها و سیر له شده، روی تکههای مرغ بگذارید و به آرامی آن را رول کرده و با نخ بپیچید و در فویل بگذارید و در فر از قبل گرم شده به مدت 1/5 ساعت با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
در یک ظرف کوچک مقداری روغن بریزید و رب گوجه را در آن تفت داده، بعد آب مرغ را همراه نمک، فلفل، زعفران و بقیه آبلیمو به آن اضافه کنید و بجوشانید تا غلیظ شود.
مرغ را از فر بیرون آورده و فویل و نخها را باز کنید و در ظرف مناسبی بچینید و پس از سرد شدن آن را برش داده و سس را روی آن بریزید و سر سفرهتان قرار دهید.
در یک ظرف کوچک مقداری روغن بریزید و رب گوجه را در آن تفت داده، بعد آب مرغ را همراه نمک، فلفل، زعفران و بقیه آبلیمو به آن اضافه کنید و بجوشانید تا غلیظ شود.
مرغ را از فر بیرون آورده و فویل و نخها را باز کنید و در ظرف مناسبی بچینید و پس از سرد شدن آن را برش داده و سس را روی آن بریزید و سر سفرهتان قرار دهید.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : چهاردیواری جام جم
مطالب پیشنهادی :
طرز تهیه مرغ شکم پر با طعم سیب
طرز تهیه بریانی مرغ
دونر مرغ کبابی
طرز تهیه مرغ تنوری با سس مخصوص
مرغ با کرم ترخون
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست