چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
پاستا پیاز، یک غذای گیاهی خوش طعم
پاستا یا اسپاگتی پیاز یک غذای گیاهی فوق العاده است که بسیار سریع آماده می شود . با ما همراه شوید تا طرز تهیه پاستا پیاز را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای پاستا پیاز
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ خرد شده : 4 عدد
سیر له شده : 2 حبه
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی پوست کنده : 1 قوطی ( 400 گرم )
نمک : 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه آسیاب شده : ½ قاشق چایخوری
ریحان تازه خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
آب : ¼ پیمانه
پاستا : 500 گرم
مدت زمان آماده سازی : 10 دقیقه
مدت پخت : 30 دقیقه
طرز تهیه پاستا پیاز
روغن را داخل ظرف بزرگی ریخته روی حرارت متوسط بگذارید.
پیاز و سیر را اضافه کنید و تا زمانیکه نرم شوند به پخت ادامه دهید.
رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی پوست کنده ،نمک، فلفل، ریحان و آب را اضافه کنید در ظرف را گذاشته حرارت را کم کنید تا 20 دقیقه مواد با هم جوشیده و غلیظ شوند.
در مدت زمان آماده شدن سس یک ظرف بزرگ آب را با کمی نمک بجوشانید.
پاستا را اضافه کرده و به مدت 8-10 دقیقه بجوشانید و آبکش کنید.
سس را به پاستای گرم اضافه کنید.
اگردوست داشته باشید می توانید پنیر رنده شده هم اضافه کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست