سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
مجله ویستا
دست پیچ مکزیکی
این دست پیچ غذایی بسیار مناسب برای میهمانی های شام شماست . در ضمن با توجه به اینكه این غذا به كشور مكزیك تعلق دارد،طبیعی است كه غذایی تند باشد,اما ...
مكزیكیها برای درست كردن دستپیچ، از نانهای تورتیلا – كه به صورت آماده در سوپرماركتهایشان به فروش میرسند – استفاده میكنند. ولی با توجه به اینكه این نوع نان در كشور ما وجود ندارد، شما میتوانید از نان لواشهای بریده و بستهبندی استفاده كنید. در ضمن با توجه به اینكه این غذا به كشور مكزیك تعلق دارد،طبیعی است كه غذایی تند باشد ولی شما میتوانید میزان فلفل را براساس ذائقهتان كم كنید.
مواد لازم برای درست كردن 5 عدد دستپیچ:
- 5 برش نان لواش بستهبندی
- 75گرم پنیر چدار (رنده شده)
مواد لازم داخل دستپیچ:
- 75گرم، اسفناج
- 2 قاشق سوپخوری، روغن مایع
- 8 عدد ذرت ریز كنسروی (خرد شده)
- 25 گرم، نخود فرنگی كنسرو شده
- یك عدد فلفل دلمهای (خرد شود)
- یك عدد هویج (نگینی خرد شود)
- یك عدد تره فرنگی (خرد شود)
- دو حبه سیر (له شود)
- یك عدد فلفل قرمز تند (خرد شود)
- نمك و فلفل سیاه به مقدار لازم
مواد لازم برای سس:
- 300 گرم یا یك و یكچهارم پیمانه گوجه فرنگی (له شده و از صافی عبور داده شود)
- 2 پره موسیر (خرد شود)
- یك حبه سیر
- 300 میلیلیتر یا یك و یكچهارم پیمانه آب مرغ
- یك قاشق چایخوری، پودر قند یا شكر
- یك قاشق چایخوری، پودر فلفل قرمز
طرز تهیه:
1 - ابتدا برگهای اسفناج را خرد كرده و به مدت 5دقیقه در مقدار كمی آب بپزید. سپس آنها را آبكشی كرده و با انگشتان دست آنها را فشار دهید تا آب اضافیشان گرفته شود.
2 - روغن را در تابهای بریزید و نخود فرنگی، ذرت، فلفلدلمهای، هویج،سیر و تره فرنگی خرد شده را اضافه كنید و مدت 3 الی 4 دقیقه تفت دهید؛سپس اسفناج پخته را به همراه نمك و فلفل به مخلوط فوق بیفزایید و كمی تفت دهید.
3 - از طرف دیگر همه مواد لازم سس را در تابهای بریزید و روی شعله زیاد اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. مواد را مرتب هم بزنید تا نسوزد. برای پختن و آماده شدن این سس،20دقیقه زمان لازم است. در واقع سس باید غلیظ شود.
4 - هر یك از نانها را در یك سینی پهن كرده و با توجه به تعداد نان مواد آماده شده برای داخل دست پیچ را به چند قسمت تقسیم كنید و هر قسمت را روی هر یك از نانها بریزید و آنها را لوله كنید و داخل یك پیركس مستطیلیشكل كه با كمی روغن چرب شده است، بچینید؛ به صورتی كه قسمت روی هم آمده دستپیچها در زیر قرار گیرد.
5 - وقتی كه همه دستپیچها را در ظرف چیدید، سس را روی آنها بریزید و پنیر را نیز روی سس بپاشید. حالا پیركس را به مدت 20دقیقه در داخل فر با حرارت 180درجه سانتیگراد یا 350درجه فارنهایت یا شماره4 قرار دهید تا مواد پخته شده و پنیر روی آن نیز آب شود. حالا دستپیچها آماده سرو است.
گردآوری:گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع:ircook.com
مطالب پیشنهادی:
پاستا با مرغ و سس آلفردو
سوپ لوبیا چشم بلبلی
خورش هویج ترکی
برای اینكه سالادتان خوشمزه شود ...
پانکوی ایتالیایی ، مرغ سوخاری رژیمی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست