پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا
برای میهمانی های پاییزی این دسر را فراموش نکنید
طرز تهیه این دسر بسیار آسان و طعم و مزه آن بسیار بی نظیر است.
شبهای طولانی پاییزی از راه رسیده است و شما نیاز به برنامههایی برای سرگرم کردن خود دارید. اگر این برنامهها یک نتیجه خوشمزه در پی داشته باشند، چه بهتر! ما برای شما پیشنهاد ویژهای دارد؛ دسر مقوی شکلات شیر قهوه.
این دسر یک میان وعده بینظیر است که هم میتوانید به عنوان صبحانه سرو کنید و هم به عنوان یک پذیرایی شیک و متفاوت برای مهمانیهای عصرانه میل کنید.
تهیه این دسر دو مرحله دارد. پس از آماده کردن ترکیب اولیه، لازم است رویه شکلات را هم آماده کرده و به آن اضافه کنید. با دارچین همراه شوید.
مواد لازم دسر :
شکلات تخته : ۳۰۰ گرم
پور شکر: دو قاشق غذاخوری
مغز گردو : ۱۰۰ گرم
کره : ۵۰ گرم (معادل دو قاشق غذاخوری)
بیسکوییت خورد شده : پنج قاشق غذاخوری
کاکائو: دو قاشق غذاخوری
قهوه : یک قاشق غذاخوری
شیرخشک : یک قاشق غذاخوری
زرده تخممرغ : یک عدد
مواد رویه شکلات :
کاکائو : یک قاشق
کره : ۵۰ گرم
پودر شکر : چهار قاشق غذاخوری
آب جوش : پنج قاشق سوپخوری
ژلاتین : یک ورق
زرده تخممرغ : یک عدد
طرز تهیه دسر :
شکلات تخته را به روش بنماری روی بخار، حرارت میدهیم تا کاملا نرم شده و به شکل مایع درآید.
کره را به پودر قند اضافه کرده و با همزن کاملا مخلوط میکنیم. پس از آن زرده تخممرغ را به این ترکیب اضافه میکنیم.
حالا به ترتیب پودر کاکائو، پودر قهوه و شیرخشک را هم اضافه کنید. نوبت به شکلات تختهای آب شده است؛ باید آن را هم به این مواد اضافه کنیم.
سپس بیسکوییت و گردو را هم اضافه کنید. توجه داشته باشید که برای این دسر بهتر است از بیسکوییت ساده (مانند ساقه طلایی) استفاده کنید. باید این بیسکوییت را کاملا خرد کرده و بعد به این مواد اضافه کنید.
این مواد را کاملا با هم ترکیب میکنیم تا مایع یکنواخت و غلیظی به دست بیاید. حالا این مواد را در یک ظرف مناسب میریزیم و کاملا روی آن را صاف میکنیم.
طرز تهیه مواد رویۀ شکلات :
کره آب کرده و تخم مرغ را مخلوط می کنیم. ژلاتین را در آب جوش میخوابانیم. بعد از اینکه نرم شد، آب اضافی آن را جدا میکنیم و پودر قند یا پودر شکر را به آن اضافه میکنیم.
توجه داشته باشید که پودر قند یا پودر شکر باید کاملا با ورق ژلاتین ترکیب شود. تا پس از اضافه کردن ترکیب تخممرغ و کره به آن، کاملا شفاف شده و ظاهر زیبایی به دسر شما بدهد.
حالا به سراغ ترکیب آماده شده دسر میرویم. کافی است این مواد را پس از سرد شدن، به آن اضافه کنید. روی آن را کاملا صاف کنید. میتوانید برای تزئین این دسر بینظیر از خلال پسته یا پودر گردو و … با توجه به ذائقهتان استفاده کنید.
روی ظرف را با سلفون بپوشانید. سپس این ترکیب را به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید و سپس با یک نوشیدنی داغ میل کنید.
این دسر یک میان وعده بینظیر است که هم میتوانید به عنوان صبحانه سرو کنید و هم به عنوان یک پذیرایی شیک و متفاوت برای مهمانیهای عصرانه میل کنید.
تهیه این دسر دو مرحله دارد. پس از آماده کردن ترکیب اولیه، لازم است رویه شکلات را هم آماده کرده و به آن اضافه کنید. با دارچین همراه شوید.
مواد لازم دسر :
شکلات تخته : ۳۰۰ گرم
پور شکر: دو قاشق غذاخوری
مغز گردو : ۱۰۰ گرم
کره : ۵۰ گرم (معادل دو قاشق غذاخوری)
بیسکوییت خورد شده : پنج قاشق غذاخوری
کاکائو: دو قاشق غذاخوری
قهوه : یک قاشق غذاخوری
شیرخشک : یک قاشق غذاخوری
زرده تخممرغ : یک عدد
مواد رویه شکلات :
کاکائو : یک قاشق
کره : ۵۰ گرم
پودر شکر : چهار قاشق غذاخوری
آب جوش : پنج قاشق سوپخوری
ژلاتین : یک ورق
زرده تخممرغ : یک عدد
طرز تهیه دسر :
شکلات تخته را به روش بنماری روی بخار، حرارت میدهیم تا کاملا نرم شده و به شکل مایع درآید.
کره را به پودر قند اضافه کرده و با همزن کاملا مخلوط میکنیم. پس از آن زرده تخممرغ را به این ترکیب اضافه میکنیم.
حالا به ترتیب پودر کاکائو، پودر قهوه و شیرخشک را هم اضافه کنید. نوبت به شکلات تختهای آب شده است؛ باید آن را هم به این مواد اضافه کنیم.
سپس بیسکوییت و گردو را هم اضافه کنید. توجه داشته باشید که برای این دسر بهتر است از بیسکوییت ساده (مانند ساقه طلایی) استفاده کنید. باید این بیسکوییت را کاملا خرد کرده و بعد به این مواد اضافه کنید.
این مواد را کاملا با هم ترکیب میکنیم تا مایع یکنواخت و غلیظی به دست بیاید. حالا این مواد را در یک ظرف مناسب میریزیم و کاملا روی آن را صاف میکنیم.
طرز تهیه مواد رویۀ شکلات :
کره آب کرده و تخم مرغ را مخلوط می کنیم. ژلاتین را در آب جوش میخوابانیم. بعد از اینکه نرم شد، آب اضافی آن را جدا میکنیم و پودر قند یا پودر شکر را به آن اضافه میکنیم.
توجه داشته باشید که پودر قند یا پودر شکر باید کاملا با ورق ژلاتین ترکیب شود. تا پس از اضافه کردن ترکیب تخممرغ و کره به آن، کاملا شفاف شده و ظاهر زیبایی به دسر شما بدهد.
حالا به سراغ ترکیب آماده شده دسر میرویم. کافی است این مواد را پس از سرد شدن، به آن اضافه کنید. روی آن را کاملا صاف کنید. میتوانید برای تزئین این دسر بینظیر از خلال پسته یا پودر گردو و … با توجه به ذائقهتان استفاده کنید.
روی ظرف را با سلفون بپوشانید. سپس این ترکیب را به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید و سپس با یک نوشیدنی داغ میل کنید.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : jamejamonline.ir
مطالب پیشنهادی :
شیرینی شطرنجی برای عید فطر
شیرینی کره ای مناسب برای عید فطر
شیرینی مخصوص روز پدر
طرز تهیه شیرینی بهشتی، شیرینی سنتی ایران
شیرینی پفکی نارگیلی
شیرینی کره ای مناسب برای عید فطر
شیرینی مخصوص روز پدر
طرز تهیه شیرینی بهشتی، شیرینی سنتی ایران
شیرینی پفکی نارگیلی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست