دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
مجله ویستا
دسر فرانسوی
ابتدا زرده تخم مرغ را می زنیم.از درجه یواش شروع كرده تا درجه سریع. سپس آرام آرام شكر را اضافه می كنیم تا كرم رنگ شود. بعد در ظرف دیگری خامه را با خاك قند می زنیم. سپس كاكائو را در شیر حل می كنیم.
مواد لازم :
كاكائو : یك قاشق مربا خوری سرپر
شیر: یك لیوان
پودر قند: یك قاشق غذا خوری سر پر
زرده تخم مرغ: چهار عدد
خامه: 200 (دویست)گرم
شكر: 1/2 پیمانه(نصف پیمانه)
ورقه ژلاتین ضخیم: سه ورق(اگر نازك بود:شش ورق)
طرز تهیه :
ابتدا زرده تخم مرغ را می زنیم.از درجه یواش شروع كرده تا درجه سریع. سپس آرام آرام شكر را اضافه می كنیم تا كرم رنگ شود. بعد در ظرف دیگری خامه را با خاك قند می زنیم. سپس كاكائو را در شیر حل می كنیم. بعد شیر را به مایع اولیه (زرده تخم مرغ و شكر) اضافه می كنیم و هم می زنیم. سپس خامه را اضافه كرده و بعد ورقه های ژلاتین را كه قبلا در نصف پیمانه آب جوش حل كرده ایم اضافه می كنیم و ته قالب را با كره چرب می كنیم و همه مواد بالا را كه با هم زده ایم داخل قالب می ریزیم و در فریزر می گذاریم تا ببندد.(به مدت یك ساعت و نیم)
گردآوری:گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع: ashpazirani.wordpress.com
مطالب پيشنهادی:
طرز تهیه سكنجبین
تورتیلای مرغ رومی
کیک یک تخم مرغی
گراتن سبزیجات
حموس ، غذاى لبنانى
مسعود پزشکیان پزشکیان ایران انتخابات انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری 1403 سعید جلیلی دولت چهاردهم رئیس جمهور انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403
آلودگی هوا هواشناسی استان مرکزی تهران کنکور شهرداری تهران قتل سلامت سازمان هواشناسی آموزش و پرورش پلیس قوه قضاییه
قیمت دلار تورم قیمت خودرو خودرو قیمت طلا بانک مرکزی بورس بازار خودرو واردات خودرو حقوق بازنشستگان بازار سرمایه دلار
کربلا تلویزیون سینما امام حسین (ع) سینمای ایران کتاب رامبد جوان هنرمندان تئاتر
کنکور ۱۴۰۳ طب سنتی ماهی باتری
رژیم صهیونیستی فرانسه غزه فلسطین جنگ غزه روسیه آمریکا انگلیس چین جو بایدن حزب الله لبنان حماس
فوتبال پرسپولیس استقلال خوان کارلوس گاریدو باشگاه پرسپولیس یورو 2024 لیگ برتر علیرضا بیرانوند نقل و انتقالات لیگ برتر تیم ملی آلمان تیم ملی اسپانیا ترکیه
سامسونگ ناسا روزنامه هوش مصنوعی
رژیم غذایی تب دانگ ویتامین کاهش وزن آلزایمر پوکی استخوان کودک