جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

پوره سیب زمینی تند | طرز تهیه پوره سیب زمینی تند


مواد لازم برای پوره سیب زمینی تند 
 
سیب زمینی شیرین:یک کیلو
کره :55 گرم
خامه :80 گرم
نمک :1/4 قاشق چایخوری
فلفل قرمز :1/8 قاشق چایخوری
فلفل سیاه :1/4 قاشق چایخوری
 
 
 
پوره سیب زمینی تند | طرز تهیه پوره سیب زمینی تند
 
طرز تهیه پوره سیب زمینی 
فر را با دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید. هر یک از سیب زمینی ها را با چنگال سوراخ سوراخ کنید. سپس داخل فویل بپیچید و به مدت یک ساعت در طبقه میانی فر قرار دهید تا پخته و تا نرم تر شوند.
وقتی که به اندازه کافی خنک شدند، پوستشان را بگیرید و هر چه نقطه های سیاه روی سیب زمینی هست را از آن جدا کنید. سیب زمینی را با کره، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه داخل مخلوط کن بریزید تا یکدست شود.
 

پوره سیب زمینی تند | طرز تهیه پوره سیب زمینی تند
نکات تکمیلی در مورد پوره سیب زمینی تند

پوره سیب زمینی تند جزو پیش غذا - اردور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
پوره سیب زمینی تند را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پوره سیب زمینی تند ، طرز تهیه پوره سیب زمینی تند