سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
تارت ژله بستنی، یک شیرینی کاملا تابستانی
تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده میشود. روی تارتها باز است و ماده روکش یا پرکننده تارتها ممکن است شیرین (مثل میوهجات) یا نمکی و غیرشیرین (مثل مرغ و میگو) باشد. تارتهای امروزی معمولاً" بر پایه میوه و مایع کاستارد هستند.
تارت ژله بستنی، یک پیشنهاد عالی برای روزهای گرم تابستان
مواد لازم برای تهیه تارت ژله بستنی
بستنی وانیلی : دو لیوان
آلبالو : چند عدد
مارمالاد : یک کاسه ماستخوری
کره : 75 گرم
وانیل : نصف قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ : سه عدد
پودر شکر : 65 گرم
آرد گندم : 180 گرم
پودر ژله : دو طعم
روش تهیه تارت ژله بستنی
آرد و وانیل را در ظرفی ریخته، مخلوط میکنیم و وسط آن را گود میکنیم.
زرده های تخم مرغ، کره نرم شده و پودر شکر را وسط آرد ریخته و مواد را با همزن برقی از قسمت وسط هم میزنیم تا کم کم خمیر صاف و یکدستی به دست آید (اگر خمیر خشک بود یک قاشق شیر به آن اضافه میکنیم).
در آخر خمیر را کمی با دست ورز داده، در کیسه نایلونی میگذاریم و برای حداقل نیم ساعت در یخچال میگذاریم تا خمیر کمی سفت شده و آماده باز کردن شود.
خمیر را از یخچال درآورده، کمی آرد روی تخته پاشیده و آن را با وردنه به قطر 2 الی 3 میلیمتر باز میکنیم و داخل قالب پای را با خمیر میپوشانیم.
برای اینکه وسط خمیر پف نکند، فویل آلومینیومی یا کاغذ روغنی روی خمیر گذاشته و مقداری نخود یا لوبیای خام روی آن میریزیم. (به جای این کار می توان با چنگال وسط خمیر را در چند جا سوراخ کرد).
از نیم ساعت قبل فر را با حرارت متوسط (160 الی 180 درجه سانتیگراد) روشن کرده، قالب را در طبقه وسط فر، برای مدت 15 الی 20 دقیقه قرار میدهیم تا خمیر پخته، لبههای آن کمی طلایی شود. بعد از کمی سرد شدن، تارت به راحتی از قالب جدا میشود. آن را در یخچال میگذاریم تا کاملاً سرد شود.
نصف لیوان آب جوش (صد گرم) را در ظرفی ریخته، 50 گرم (نصف بسته) پودر ژله پرتقالی را کم کم به آن اضافه کرده، هم میزنیم. بعد یک لیوان بستنی وانیلی (120 گرم) را اضافه کرده، هم میزنیم تا مایه یکدست و غلیظ شود.
ژله بستنی را روی خمیر پخته و سرد شده ریخته، روی آن را صاف میکنیم و آن را حدود یک ساعت در یخچال میگذاریم تا سفت شود.
نصف لیوان آب جوش (صد گرم) را در ظرفی ریخته، 50 گرم (نصف بسته) پودر ژله آلبالویی را کم کم به آن اضافه کرده، هم میزنیم. بعد یک لیوان بستنی وانیلی (120 گرم) را اضافه کرده، هم میزنیم تا مایه یکدست و غلیظ شود.
ژله بستنی آلبالویی را روی ژله بستنی پرتقالی سرد شده، ریخته، آن را یک ساعت دیگر در یخچال گذاشته تا سفت شود. سپس مارمالاد آلبالو را روی آن ریخته و با چند عدد آلبالوی درسته روی آن را تزئین میکنیم.
تارت آماده پذیرایی میباشد. نوش جان
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع : tebyan.net
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست