چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
تزئین شیرینی نوروزی به شکل تنگ ماهی برای سال نو
شیرینی های نوروزی تان را به شکل تنگ ماهی تزئین کنید. این ایده، ایده بسیار جالب و زیبایی برای تزئین شیرینی های نوروزی است.
آیسینگ (رویال آیسینگ از سفیده تخم مرغ و پودر شکر تشکیل شده و در مجاورت هوا سریعا خشک میشه. یعنی بعد از اینکه بیسکوییت هاتون رو تزئین کردید مثل خود بیسکوییت سفت و ترد میشه و برعکس کرمهای دیگه چون توش کره یا خامه نیست، احتیاجی به نگهداری در یخچال نداره و میتونید تا ابد نگهش دارید ) رو در قیف بریزید و قیف رو کمی از بیسکویت فاصله داده و فشار بدید و بیسکویت رو دور گیری کنید. پس توجه دارید که آیسینگ باید کاملا غلیظ باشه. یعنی مقدار پودر شکرش رو سرخود کم نکنید. آیسینگ بیسش شکره و مهم نیست که بیسکویتهاتون رو بیش از حد شیرین میکنه. بعدا با قهوه تلخ یا چای بخوریدش!!! من عکسهای مرحله دورگیری رو واستون کنار هم گذاشتم تا متوجه بشید که باید چیکار کنید. در تصویر میبینید که من قیف رو بالاتر از بیسکویت گرفتم. اینطوری راحت آیسینگ دور تا دور شیرینی های نوروزی قرار میگیره. در آخر که دارید به جایی که دورگیری شیرینی های نوروزی رو شروع کرده بودید میرسید فاصله قیف تا شیرینی های نوروزی رو کم کنید و بعد ابتدا رو به انتها بچسبونید
حالا باید قاشق قاشق (نصف قاشق چای خوری) توی آیسینگ آب بریزید تا روان بشه. زمانی به روانی مناسب میرسید که وقتی با قاشق یک ربان توی ظرف آیسینگ میکشید بین 5 تا 10 ثانیه ربان آیسینگی توی ظرف آیسینگ محو بشه. بعد آیسینگ رو توی بطری پلاستیکی سس بریزید. باید مطمئن شید که آیسینگ دورگیری کمی سفت شده. بعد شروع به پر کردن شیرینی های نوروزی کنید. اینکار رو بهش flooding فلودینگ میگن. و اون آیسینگ دورگیری مثل یک سد عمل میکنه و آیسینگ روان شده رو توی محدوده نگه میداره.
با خلال دندون آیسینگ رو در تمام نواحی پخش کنید. ظرف حاوی خلال دندون رو کنار دستتون داشته باشید چون خیلی باهاش کار دارید. شیرینی های نوروزی رو تکون بدید تا سطحش صاف بشه
بعد از اینکه آیسینگ روی شیرینی های نوروزی کاملا خشک شد میتونید طراحی روش رو شروع کنید. وقتی میگم کاملا خشک یعنی کـاملا خشک! وگرنه رنگها توی هم نفوذ میکنند. مخصوصا رنگهای تیره ای مثل سیاه و قهوه ای و و یا قرمز.
برای اجرای طرح باید از آیسینگ غلیظ استفاده کنید.
و این مرحله رو هم باید بذارید کاملا خشک بشه.
من تنگ ماهی عید رو روی شیرینی ها کار کردم. پس توی کار رو با رنگ آبی با شیوه فلودینگ پر کردم. اینطوری بعد از خشک شدن یک سطح صاف و زیبا خواهید داشت. زوایای کوچیک رو با خلال دندون آیسینگ رو توش بکشید تا پر بشه
بعد با رنگ قرمز توی ماهی ها رو پر کردم. پس تمام نواحی که باید پر بشن باید از آیسینگ رقیق استفاده کنید و دور گیریها رو با آیسینگ غلیظ
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع : cheftayebeh.ir
seemorgh.com/lifestyle
منبع : cheftayebeh.ir
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست