یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا
سوپ آووکادو و تره فرنگی
این سوپ با آواكادو درست میشود و باتوجه به اینكه آواكادو میوهای سرشار از ویتامینهای مختلف – بهخصوص ویتامینC– است، سوپ آن برای سرماخوردگی بسیار مناسب خواهد بود...
این سوپ با آواكادو درست میشود و باتوجه به اینكه آواكادو میوهای سرشار از ویتامینهای مختلف – بهخصوص ویتامینC– است، سوپ آن برای سرماخوردگی بسیار مناسب خواهد بود. اگر مواد لازم این سوپ را داشته باشید، مرحله آمادهسازی مواد آن 15 دقیقه و پخت آن نیز 10 دقیقه بیشتر طول نمیكشد.
توضیح: آوا كادو میوهای شبیه به گلابی با پوستی سبز تیره و بافتی چرب است. این میوه وارداتی است ولی در سالهای اخیر در بعضی از میوهفروشیها ازجمله بازار تجریش تهران یافت میشود.
مواد لازم برای 4 نفر:
- یك عدد آواكادوی رسیده
- 2 قاشق سوپخوری آب لیموترش تازه
- یك قاشق سوپخوری روغن مایع آفتابگردان
- 50 گرم یا یك دوم پیمانه ذرت پخته یا كنسروی
- 2 عدد گوجه فرنگی (پوست گرفته و خرد شود)
- یك حبه سیر (خرد شود)
- یك عدد ترهفرنگی (خرد شود)
- یك عدد فلفل قرمز (خرد شود)
- 2 پیمانه آب مرغ
- دوسوم پیمانه شیر
- ترهفرنگی خلالی شده مقداری برای تزئین
طرز تهیه:
1 – آواكادو را پوست گرفته و ابتدا با چاقو به 2نیم ببرید؛ البته هسته میانی آن مانع برش میوه به صورت كامل میشود ولی شما میتوانید حین برش، هسته را درآورده و میوه را 2 قسمت طولانی كنید. سپس گوشت آن را با چاقو به تكههای كوچكتر ببرید.حالا با چنگال شروع به لهكردن گوشت نرم میوه كنید. سپس آب لیمو ترش را به آن اضافه كنید و مدتی بگذارید بماند.
2 – روغن را در تابه بزرگی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و ذرت، گوجه فرنگی، سیر، ترهفرنگی و فلفل را به روغن اضافه كرده و به مدت 2 الی 3 دقیقه یا تا زمانی كه سبزیجات نرم شوند، حرارت دهید.
3 – نیمی از این مخلوط سبزیجات را همراه آواكادوی لهشده داخل دستگاه غذاساز یا خردكن بریزید و به قدری خرد كنید كه مخلوطی نرم به دست آید. سپس آن را به قابلمه بزرگی منتقل كنید.
4 – آب مرغ، شیر و سبزیجات لهشده و باقیمانده سبزیجات تفت داده شده را نیز در قابلمه بریزید و 3 الی 4 دقیقه دیگر حرارت دهید. سپس آن را به ظرف مورد نظر برای سرو بریزید و با ترهفرنگی خلال شده سرو كنید.
1 – آواكادو را پوست گرفته و ابتدا با چاقو به 2نیم ببرید؛ البته هسته میانی آن مانع برش میوه به صورت كامل میشود ولی شما میتوانید حین برش، هسته را درآورده و میوه را 2 قسمت طولانی كنید. سپس گوشت آن را با چاقو به تكههای كوچكتر ببرید.حالا با چنگال شروع به لهكردن گوشت نرم میوه كنید. سپس آب لیمو ترش را به آن اضافه كنید و مدتی بگذارید بماند.
2 – روغن را در تابه بزرگی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و ذرت، گوجه فرنگی، سیر، ترهفرنگی و فلفل را به روغن اضافه كرده و به مدت 2 الی 3 دقیقه یا تا زمانی كه سبزیجات نرم شوند، حرارت دهید.
3 – نیمی از این مخلوط سبزیجات را همراه آواكادوی لهشده داخل دستگاه غذاساز یا خردكن بریزید و به قدری خرد كنید كه مخلوطی نرم به دست آید. سپس آن را به قابلمه بزرگی منتقل كنید.
4 – آب مرغ، شیر و سبزیجات لهشده و باقیمانده سبزیجات تفت داده شده را نیز در قابلمه بریزید و 3 الی 4 دقیقه دیگر حرارت دهید. سپس آن را به ظرف مورد نظر برای سرو بریزید و با ترهفرنگی خلال شده سرو كنید.
گردآوری:گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع:ircook.com
مطالب پیشنهادی:
مرغ و مارچوبه در ظرف غذای شام(غذای رژیمی)
ميگو و كاهو بريان
خوراك ذرت و لوبیا آمریكایی
استیک دسته دار(مخصوص بیماران مبتلا به کم خونی)
سالاد باقلا و پنیر
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست