دوشنبه, ۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 24 February, 2025
مجله ویستا

بورانی لبو، پیش غذایی خوش طعم و مقوی


مواد لازم :
لبو
ماست
نمک
فلفل
سیر (البته در صورتیکه که چند روز آینده تعطیل باشه ) می تونید از پودر سیر هم استفاده کنید.

طرز تهیه :
برای بورانی نمی شه مقدار مشخص کرد چون بعضی ها دوست دارن ماستش بیشتر باشه و بعضی ها دوست دارن لبو یا اسفناج یا ... بیشتر باشه . حالا اگه اصرار دارین من مقداری رو که استفاده کردم رو می گم . ۳ تا دونه چغندر رو پوست بگیرین بعد برش بدین و بذارین داخل قابلمه یا همین ظرفهای سفالی بپزه ( بخاطر این برش می دیم که سریع تر بپزه).یا اگه لبوی آماده می خواین بگیرین من ۳۰۰ گرم لبو استفاده کردم.

بورانی لبو، پیش غذایی خوش طعم و مقوی


بعد لبوهای پخته شده رو داخل غذا ساز بندازین تا خرد بشه (می تونین نگینی هم خرد کنید).

بورانی لبو، پیش غذایی خوش طعم و مقوی

بورانی لبو، پیش غذایی خوش طعم و مقوی

بعد یه لیوان ماست بهش اضافه کنید و نمک و فلفل هم بریزید.بورانی خوشرنگ لبو آماده است نوش جان

بورانی لبو، پیش غذایی خوش طعم و مقوی



گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : baharsite.com



مطالب پیشنهادی :
چند مدل زیبا تزئین ماست و لبو، مناسب فصل پاییز
طرز تهیه مربا لبو
طرز تهیه لبو پلو غذایی کاملا پاییزی
لبو و تزئینات آن برای شب یلدا!
شلغم و لبو را به سبکی جدید بپزید