یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

کوکوی مرغ با آرد


کوکوی مرغ یک کوکوی خوش طعم، سبک و بسیار آسان که می تواند برای شما یک وعده شام خوش طعم باشد.

موادلازم :
گوشت مرغ : 200 گرم +( پیاز ، سیر و فلفل دلمه به منظور طبخ مرغ )
تخم مرغ : 3 عدد
آرد گندم : 1 قاشق غذاخوری سرپر
زعفران آب شده : 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل قرمز : به مقدار کافی
طرز تهیه :
ابتدا گوشت مرغ را با پیاز و سیر و فلفل دلمه ای و کمی نمک آب پز کنید.
نکته : احتیاجی به اضافه کردن زردچوبه و یا ادویه دیگر نیست .

کوکوی مرغ با آرد
پس از پخت مرغ اجازه دهید تا کمی سرد شود.
سپس استخوان های آن را جدا ساخته و چرخ کنید.

کوکوی مرغ با آرد


کوکوی مرغ با آرد
تخم مرغ ها را به گوشت چرخ شده ی مرغ اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود .

کوکوی مرغ با آرد
سپس آرد، زعفران آب شده ، نمک و مقداری فلفل قرمز را افزوده و مخلوط کنید تا غلظت مورد نظر حاصل شود.

کوکوی مرغ با آرد


کوکوی مرغ با آرد
مقداری روغن در تابه ریخته و اجازه دهید داغ شود. حرارت را روی متوسط گذاشته و به اندازه یک قاشق از مواد کوکو برداشته و در روغن بریزید .

کوکوی مرغ با آرد
وقتی یک طرف کوکو سرخ شد ، آن ها را برگردانده تا طرف دیگر آن ها هم سرخ شود .

کوکوی مرغ با آرد
با این مقدار مواد حدود 12 عدد کوکو خواهید داشت.
در صورت تمایل ،می توانید این کوکوی خوشمزه رو با سس گوجه میل نمایید.

کوکوی مرغ با آرد




گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : baharsite.com



مطالب پیشنهادی :
طرز تهیه کوکو عدس
طرز تهیه کوکوی دو لایه ذرت و برنج
طرز تهیه کوکو تن ماهی
طرز تهیه کوکوی رشته ای
كوكوی گل كلم