شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

بادمجان ، جوجه گیاهی


بادمجان  ، جوجه گیاهی
بادمجان یكی از خوراكی‌هایی است كه خاصیت‌های زیادی دارد . بنابر این هركس مناسب با وضعیت خود باید از آن استفاده كند یا این كه آن را نخورد .
اكنون خاصیت‌های بادمجان را بخوانید :
۱- از نظر غذایی ، نیروی زیادی ندارد به همین دلیل در رژیم لاغری از آن استفاده می‌شود .
۲- اگر به خوردن بادمجان حساسیت دارید مصرف نكنید .
۳- بادمجان معده را تقویت می‌كند .
۴- بهترین نوع بادمجان ، قلمی ، بدون تخم و رسیده است . به دلیل داشتن گوشت زیاد و نداشتن تخم بعضی قدیمی‌ها ، به بادمجان خوب ، جوجه گیاهی می‌گفتند !
۵- قبل از پختن بادمجان ، چند شكاف در آن درست كنید ، روی آن نمك بریزید و در آب سرد بچینید . مدتی بعد آب سیاه و تند آن را عوض كنید تا هم سم آن گرفته شود و هم خوشمزه‌تر شود .
۶- بادمجان را با روغن بودار سرخ نكنید . اگر روغن نباتی بی‌بو نیست ، با كمك پیاز و سیر آن را خوشبو كنید .
۷- اگر چربی شما بالاست ، خودتان را به آب‌پز آن عادت بدهید .
۸- خوردن بادمجان ، بوی عرق بدن را از بین می‌برد .
۹- اگر شما از كسانی هستید كه دست‌هایتان همیشه عرق می‌كند . از آب سیاه پوست بادمجان استفاده كنید .
كوبیده پوست را در دست بگیرید یا دست خود را مدتی در جوشانده گرم آن بگذارید .
منبع : سایت زنان


همچنین مشاهده کنید