چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
چطور چربی غذاهای مورد علاقه ام را کاهش دهم؟
موارد زیر می توانند به شما را در انجام این کار یاری کنند:
▪ اگر یک سوم تا نصف چربی موجود در بیشتر غذاها ـ به غیر از غذاهای تنوری و کبابی شده ـ را کم کنید، هنوز هم خوشمزه هستند
▪ زمانی که غذایی را کبابی می کنید، به جای یک تخم مرغ کامل از دو سفیده تخم مرغ و به جای شیر معمولی از شیر بدون چربی استفاده کنید؛ کره های کم کالری یا مارگارین، چون بیش از حد آب داشته و برای تنوری کردن غذا مناسب نیستند. برای حفظ طعم و رطوبت می توانید میوه را جایگزین چربی کنید. پوره میوه های خرد شده در دسرهای شکلات فوق العاده می شوند.
▪ در تهیه مایه کباب برای طبخ کبابهای آبدار بیشتر از روغن به اسید هایی چون آبلیمو یاسرکه نیاز است.
▪ به جای خامه می توانید از شیر بدون چربی آب گرفته استفاده کنید. به جای نیمی از گوشت چرخ کرده در خوراک ها می توانید از لوبیای کوبیده شده یا برنج قهوه ای پخته استفاده کنید.
▪ به جای هر ۱۶ گرم شکلات شیرین نشده (حدود یک ششم یک شکلات تخته ای ۱۰۰ گرمی) می توانید از مخلوط سه قاشق غذاخوری پودر کاکائوی شیرین نشده و یک قاشق غذاخوری روغن نباتی استفاده نمایید.
منابع:
مجموعه کتابهای انجمن دیابت امریکا
منبع : آموزش دیابت گابریک
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم ایران معلمان رهبر انقلاب بابک زنجانی دولت مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم حجاب شورای نگهبان شهید مطهری
معلم تهران شهرداری تهران هواشناسی سیل آموزش و پرورش قوه قضاییه پلیس فضای مجازی سلامت دستگیری سازمان هواشناسی
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو دلار حقوق بازنشستگان بانک مرکزی ایران خودرو سایپا چین قیمت طلا بازار خودرو تورم
تلویزیون رضا عطاران دفاع مقدس سریال سینما نون خ سینمای ایران فیلم موسیقی تئاتر رسانه ملی کتاب
رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان اوکراین ترکیه
پرسپولیس فوتبال استقلال رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا سپاهان تراکتور باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران لیگ برتر ایران فوتسال
وزیر ارتباطات تبلیغات اپل پهپاد نخبگان گوگل ناسا
دیابت کاهش وزن بیماری قلبی بیمه مسمومیت داروخانه خواب روانشناسی طول عمر