شنبه, ۵ خرداد, ۱۴۰۳ / 25 May, 2024
مجله ویستا
بریونی
● مواد لا زم (برای ۴ نفر):
▪ گوشت سردست یا گردن که باید کمی چرب باشد و بدون استخوان ۲۰۰ گرم
▪ پیاز متوسط ۳ عدد
▪ نان سنگک
▪ روغن
▪ نمک و فلفل و زرد چوبه
● طرز تهیه:
گوشت را تکه تکه می کنیم با ۳ تا ۴ لیوان آب و ۲ تا ۳عدد پیاز خرد کرده در حرارت ملایم می گذاریم کاملا بپزد وآب آن به خورد گوشت برود در اواخر طبخ کمی نمک وفلفل ویک قاشق ادویه را با آن مخلوط می کنیم وگوشت را از روی آتش برداشته خوب ساطوری می کنیم تابه را می گذاریم داغ شود گوشت را در تابه می ریزیم روی آتش می گذاریم تا گوشت به روغن بیافتد نانها را در فر یا در تابه دیگر کمی برشته می کنیم روی هر قطعه نانرا مقداری گوشت می ریزیم ویک قطعه دیگر نان روی آن قرار می دهیم البته در اصفهان رسم است که کفگیر مخصوص را داغ می کنند وگوشت را برای هر نفر روی آن برشته می نمایند ولی طریق فوق ساده تر وراحت تر است.
منبع : آشپزباشی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی انتخابات ریاست جمهوری شهدای خدمت ایران سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی رئیسی ابراهیم رئیسی حسین امیرعبداللهیان شهادت رهبر انقلاب
تهران مشهد آتش سوزی کنکور فضای مجازی سازمان هواشناسی زمین پلیس سیل قتل وزارت بهداشت شهرداری تهران
دولت سیزدهم قیمت طلا قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بورس حقوق بازنشستگان یارانه بازار خودرو تورم مسکن سهام عدالت
سینما نیلوفر امرایی تلویزیون جشنواره کن فیلم دفاع مقدس اصغر فرهادی سینمای ایران سریال پایتخت خرمشهر سالار عقیلی مهران مدیری
وزارت علوم
رژیم صهیونیستی روسیه فلسطین اسرائیل جنگ غزه غزه آمریکا چین اوکراین حماس ترکیه ولادیمیر پوتین
پرسپولیس استقلال فوتبال استقلال خوزستان لیگ برتر جواد نکونام نساجی باشگاه پرسپولیس بارسلونا والیبال تیم ملی والیبال ایران باشگاه استقلال
هوش مصنوعی سامسونگ موبایل ایلان ماسک اپل گوگل کهکشان ناسا جنگنده مایکروسافت آیفون
سلامت قهوه روغن ماهی زوال عقل قلب پزشک استرس افسردگی ویتامین دیسک کمر