شنبه, ۵ خرداد, ۱۴۰۳ / 25 May, 2024
مجله ویستا
انجماد مواد غذائی حیوانی
▪ اندامهای داخلی
مانند جگر، دل، قلوه، سیرابی، مغز و همچنین زبان و پاچه در ظروف مخصوص بین ۳-۴ ماه قابل نگهداری میباشند.
▪ گوشت گاو
قطعات درشت پاک شده از چربیهای اضافی و زاید در بستهبندیهای مناسب خالی از هوا و سربسته به مدت ۱۰-۱۲ ماه قابل نگهداری میباشد.
▪ گوشت گوساله
در قطعات ۵/۲ کیلوئی تمیز شده و خوب بستهبندی شده تا ۱۰-۱۲ماه سالم میماند.
▪ گوشت فیله و راسته
تمیز شده بهصورت ورقه ورقه درآمده که ۲ سانتی متر ضخامت آنها باشد به مدت ۸-۱۰ ماه سالم میمانند جهت نچسبیدن قطعات به یکدیگر بهتر است در فاصله آنها ورقههای پیاتیلن یا آلومینیومی قرار داده شود.
▪ گوشتهای چرخ کرده
در بستهبندیهای مناسب به مدت ۱-۲ ماه سالم میماند و کیفیت آنها تغییر نمیکند.
▪ سوسیس
در بستهبندیهای تا یک کیلو بین ۳-۴ ماه قابل نگهداری میباشد.
▪ کالباس
بهصورت بریده شده در قسمتهای کوچک ۳-۴ ماه قابل نگهداری میباشد.
▪ اردک، بوقلمون و غاز
اندامهای داخلی آنها را خالی کرده سروپاها را جدا نموده بعد از قرار دادن بالها و پاها در روی تنه در بستهبندیهای خالی از هوا قرار داده میشوند و سربستهبندی بهخوبی مسدود میشود تا از نفوذ بخار آب و هوای خارج مصون باشد سپس در فریزر قرار داده میشوند، مدت سالم ماندن و حفظ کیفیت خوب ۴-۶ ماه برای اردک ۱۰-۱۲ ماه برای بوقلمون، ۴،۳ ماه برای غاز میباشد.
▪ مرغ
بعد از قطع کردن سر و گردن و پاها و خارج نمودن اندامهای داخلی در بستهبندیهای مناسب قرار داده شده بعد از خارج نمودن هوای داخل بستهبندی سر آن را محکم بسته و در فریزر قرار میدهند، مدت سالم ماندن و حفظ کیفیت ۱۲ ماه میباشد. برای آب کردن مرغهای یخزده در هوای اطلاق ۸ ساعت خارج از بستهبندی قرار میدهند یا در داخل یخچال مرغ یخزده از لفاف خارج شده را بین ۱۰-۱۲ ساعت قرار میدهند.
▪ دل و جگر و سنگدان مرغ
بعد از شسته شدن در آب سرد و تمیز نمودن آنها در بستهبندیهای مناسب تا ۳ ماه قابل نگهداری میباشند.
▪ ماهی سفید
ماهی سفید سالم و تمیز شده در بستهبندیهای مناسب به مدت ۶-۹ ماه قابل نگهداری میباشد.
▪ ماهی قزلآلا
ماهیهای پرچرب مدت کوتاهتری قابل نگهداری میباشند و حد متوسط حفظ کیفیت و سالمی آن ۴-۶ ماه میباشد.
ماهیها را میتوان درسته یا بهصورت آماده بستهبندی و منجمد نمود و بستهبندی قطعات آماده شده ماهیها بایستی بین قطعات کاغذ روغنی قرار داده شود تا بههم نچسبند بستهبندی ماهیهای آماده شده باید طوری انجام گیرد که هیچگونه هوائی به داخل آن نفوذ ننمایند و هیچ بوئی از داخل بستهبندی به خارج راه پیدا ننماید بستهبندیهای آماده شده بایستی کاملاً از هوا خالی و سر آنها با گیرههای مخصوص بهخوبی محکم گردد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی انتخابات ریاست جمهوری شهدای خدمت سیدابراهیم رئیسی ایران رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی رئیسی ابراهیم رئیسی حسین امیرعبداللهیان شهادت رهبر انقلاب
تهران مشهد کنکور بارش باران سازمان هواشناسی سیل بازنشستگان آتش سوزی پلیس قتل شهرداری تهران باران
دولت سیزدهم قیمت دلار قیمت طلا خودرو قیمت خودرو یارانه حقوق بازنشستگان تورم بازار خودرو مسکن سهام عدالت دلار
همایون شجریان نیلوفر امرایی اصغر فرهادی سینما جشنواره کن دفاع مقدس تلویزیون سریال پایتخت سینمای ایران موسیقی بازیگر
روسیه اسرائیل فلسطین جنگ غزه رژیم صهیونیستی غزه عراق ولادیمیر پوتین چین ترکیه حماس اتحادیه اروپا
استقلال پرسپولیس فوتبال استقلال خوزستان لیگ برتر جواد نکونام نساجی باشگاه پرسپولیس والیبال باشگاه استقلال تیم ملی والیبال ایران بارسلونا
هوش مصنوعی سامسونگ ایلان ماسک موبایل اپل کهکشان ناسا آیفون بریتانیا جنگنده مایکروسافت
پزشک خواب قهوه قلب ویتامین استرس فشار خون دیسک کمر