چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا
شکلات مقوی
● مواد لازم
▪ ۲۲۰ گرم شکلات تلخ یا شیرین
▪ نصف فنجان خامه پرچرب
▪ یک قاشق وانیل
▪ یک تکه چوب دارچین
▪ یک قاشق مرباخوری عصاره بادام
▪ کمی گردو و بادام خرد شده
▪ یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو
● طرز تهیه
خامه را در یک ماهیتابه کوچک ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و برای چند دقیقه هم بزنید. وانیل را به آن افزوده و هم بزنید. شکلات را در یک ظرف دیگر ریخته و کمی آن را حرارت دهید، خامه را به آن افزوده و هم بزنید. پس از این که مواد بخوبی مخلوط شد آن را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید. سپس گردو، بادام، پودر کاکائو، عصاره بادام و دارچین آسیاب شده را به آن اضافه کرده و هم بزنید. سپس آن را در قالب ریخته و به مدت سه ساعت در یخچال قرار داده و میل کنید.
ملیحه قریشی
منبع : روزنامه ایران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست