یکشنبه, ۲۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 9 February, 2025
مجله ویستا
مرگ، اما نه برای زن همسایه!
![مرگ، اما نه برای زن همسایه!](/mag/i/2/pdcxd.jpg)
در این مجال کوتاه نمیخواهم اثبات کنم تا چه حد پای استدلالات این مقام دولتی و سایر همفکران آنها که از روزی که یادمان میآید برای زن، همانطور که آن استاد محترم بیپیرایه و صریح مطرح کردند، وظیفهای جز توالد و تناسل نمیشناختهاند، میلنگد. امروز روز جهانی زن است، مناسبتی که در آن مفید و مختصر باید حرف زد و من میخواهم به مناسبت این روز، پیشنهادی به این مقام محترم و سایر همفکرانشان در قوای سهگانه بدهم:
● خانمهای محترمه!
ما استدلال شما را، با همه غلطهای املایی و انشاییاش پذیرفتهایم، از آن رو که فعلا شمایید که مقدرات ما زنان زیردست را تعیین میفرمایید. اما بیایید و یک بار هم که شده به شعارهایتان عمل کنید؛ مگر نمیگویید امر به معروف، باید عامل به معروف هم باشد؟! بنابراین، پیشنهاد میکنم برای عمل به معروفی که با تمام قوا و استفاده از تمامی بودجههای دولتی و حکومتی در حال تبلیغ و ترویج آن هستید، و آن، خانهنشین کردن زنها، یا آن طور که من برداشت کردهام، بازگشت به دوران پردهنشینی است، لطفا از خودتان شروع کنید. کار سادهای است؛ تمامی زنانی که منصبهای کشوری و لشکری را که آموزشی و بهداشتی نیست اشغال کردهاند، به مناسبت روز جهانی زن استعفا دهند و به وظیفه اصلی خود در خانه و خانواده بازگردند که اگر مرگ خوب است، اول از خودشان شروع کرده باشند، نه از زنان همسایه. برای آسانتر کردن کار، من در زیر، فهرستی از مهمترین کسانی را که اگر عامل به معروف باشند، لحظهای در استعفا دادن درنگ نمیکنند، تهیه کردهام؛ کسانی که اقتضای شغلشان، ساعات طولانی کار و جلسات پیاپی و سفرهای مکرر داخلی و خارجی و لاجرم، خالی گذاشتن سنگر خانه و خانواده است.
۱) خانم زهره طبیبزاده، رئیس مرکز امور خانواده و تمامی معاونان ایشان
۲) خانم فاطمه واعظ جوادی، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست
۳)تمامی مشاوران امور بانوان کلیه وزارتخانهها و دستگاههای اجرایی
۴) ۸ نماینده زن مجلس، خانمها فاطمه آلیا، فاطمه رهبر، طیبه صفایی، لاله افتخاری، عفت شریعتی، نیره اخوانبیطرف، زهره الهیان و فاطمه آجرلو
۵) کلیه اعضای شورای فرهنگی- اجتماعی زنان
۶) و...
مطمئن باشید فردای روزی که این مقامات- که هیچیک نه کار آموزشی میکنند و نه کار پزشکی- استعفا دادند، ما زنان، از کارمند و کارگر و وکیل و مهندس و معمار و روزنامهنگار و هنرمند و کارفرما و... نیز استعفا خواهیم داد و خانهنشین میشویم تا ببینیم آیا دیوار کوتاهتری پیدا خواهد شد که مشکلات بیکاری و فقر و فساد و فحشا و... را بر گردن آن بیندازند یا اینکه دولت و مجلس با تصویب و اجرای لایحه حمایت خانواده، طرح الزام دانشگاهها به پذیرش دختران در شهر محل اقامت والدین یا شوهر، طرح گسترش فرهنگ عفاف و حجاب، طرح سهمیهبندی جنسیتی و اجرای سیاستهای بازگرداندن زنان به صد سال قبل، همه مشکلات جامعه ایرانی را حل خواهند کرد؟!
روز جهانی زن، در هر حال، مبارک باد!
شادی صدر
وکیل پایه یک دادگستری
پینوشت
۱- معاون مرکز امور بانوان: مشاغل خانگی برای زنان ایجاد شود، خبرگزاری دانشجویان ایران، ۱۲ اسفند ۸۷، در این نشانی اینترنتی:
۱۲۹۸۷۰۲ID=News-?http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx
۲- همان
۳- همان
وکیل پایه یک دادگستری
پینوشت
۱- معاون مرکز امور بانوان: مشاغل خانگی برای زنان ایجاد شود، خبرگزاری دانشجویان ایران، ۱۲ اسفند ۸۷، در این نشانی اینترنتی:
۱۲۹۸۷۰۲ID=News-?http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx
۲- همان
۳- همان
منبع : روزنامه اعتماد ملی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست