شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

بررسی اثرات افزودن ویتامین E بیش از سطح توصیه شده NRC بر عملکرد گله گوشتی


گروهی از محققین به رهبری Mlodkowski با اشاره از جیره های حاوی ویتامین E به میزان بیشتر از مقادیر توصیه شده در جداول NRC،اثر ویتامین E را بر میزان حضور آن در کبد، خون و چربی های محوطه بطنی ، میانگین افزایش وزن بدن و ضریب تبدیل غذایی مورد بررسی قرار دارند.نتایج نشان دهنده افزایش مقادیر ویتامین E در خون ، کبد و چربی های محوطه بطنی و همچنین افزایش جزئی در شاخص های میانگین افزایش وزن بدن و ضریب تبدیل در مقایسه با گروه کنترل بود.
منبع : مؤسسه مرغداری ایران


همچنین مشاهده کنید