پنجشنبه, ۱۰ خرداد, ۱۴۰۳ / 30 May, 2024
مجله ویستا
میکربهای بیماریزا در مواد غذایی و اپیدمیولوژی مسمومیتهای غذائی
نویسنده : رضویلر - ودود
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۸/۱۸
رده دیویی : ۶۶۴.۰۰۱۵۷۹
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۲۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۰۳-۴۱۳۸-X
مباحث نظری و عملی میکرب شناسی مواد غذایی, همچنین میولوژی بیماریهای ناشی از مواد غذایی, مقوله اصلی کتاب است که برای دانشجویان رشتههای علوم پایه و صنایع غذایی ـ در چهار فصل ـ تدوین شده است .((مطالعه کلی میکربهای بیماریزای مواد غذایی)), ((مطالعه اختصاصی ویروسها, قارچها و انگلهای بیماریزای مواد غذایی)) و ((روشهای بررسی اپیدمیولوژیکی وقوع بیماریهای ناشی از مواد غذایی)) . در این کتاب درباره هر یک از عوامل میکربی مسئول بروز مسمومیتهای غذایی ;این اطلاعات مندرج است :خصوصیات میکرب, خصوصیات بیماری و مکانیسم بیماریزایی, ارتباط با مواد غذایی و روشهای کنترل, روشهای جداسازی و تشخیص میکرب در مواد غذایی .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مجلس شورای اسلامی ایران مجلس دوازدهم شورای نگهبان انتخابات ریاست جمهوری 1403 دولت سیزدهم سید ابراهیم رئیسی مجلس دولت رئیس جمهور
زلزله سلامت هواشناسی تهران شهرداری تهران بازنشستگان قتل پلیس وزارت بهداشت سازمان هواشناسی قوه قضاییه سرقت
قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو خودرو بازار خودرو مسکن بانک مرکزی بورس ایران خودرو حقوق بازنشستگان دلار قیمت
تلویزیون صدا و سیما فضای مجازی سینما سریال سینمای ایران شهید هنرمندان بازیگر رسانه ملی قرآن کریم
ژاپن ماهواره
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه نوار غزه حماس چین حمله به رفح اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر باشگاه پرسپولیس بازی شمس آذر قزوین لیگ برتر فوتبال ایران باشگاه استقلال لیگ برتر ایران جواد نکونام رئال مادرید
هوش مصنوعی تلگرام گوگل مغز سامسونگ تبلیغات ایلان ماسک اینستاگرام اسنپ فیلترینگ
رژیم غذایی خواب سازمان غذا و دارو استرس عشق سیگار الکترونیکی پروتئین