شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا
آلو؛ بهترین درمان یبوست
این میوه کم و بیش در مناطق مختلف پرورشمی یابد که دارای انواع مختلفی مثل : آلو بخارا ، آلو زرد ، آلو سیاه ، آلوچه و … می باشد و در تهیه غذاهای مختلفی مثل : مرغ ، کوفته ،خورشت به، خورشت سیب ،خورشت اسفناجو فسنجان بکار می رود. آلو دارای خواص درمانی چون ضدیبوست ، برطرف کننده تب ، صفرا ، خشکی مزاج و غلظت خون است.
● خواص تغذیه ای و درمانی آلو :
ـ آلوی سیاه حرارت درونی بدن را فرو مینشاند.
ـ آلو حالت تهوع را از بین می برد. ازاین رو افرادی که به حالت تهوع و سرگیجه مبتلا می باشند ، بهتر است روزانه چند عددآلو بمکند.
ـ آلو ضد تب و سردردهای صفراوی است.
ـ آلو طبیعتی سرد دارد ، پس برای افرادگرم مزاج مناسب است.
ـ آلوی سیاه در مبتلایان به خارش بدن مانند خارش پشت، زیربغل ، گردن ، شانه مؤثر است.
طبیعی ترین، بهترین، و بی خطرترین راه معالجه یبوست و بواسیر ، استفاده از اشکال مختلف آلو و آلوی خشک است که باید آنرا به شکل پخته یا خیس کرده مصرف کنند.
ـ آلو تقویت کننده و تنظیم کننده دستگاه هاضمه است .
ـ خوردن آلوی تازه یا پخته و یا کمپوت آلو برای درمان بیماران مبتلا بهروماتیسم، نقرس و تصلب شرائین مفید است.
ـ مصرف آلو به صورت پخته برای افراد ضعیف و مسن بهتر است، زیرا آلوی خام دیرهضم می شود.
ـ آلو در معالجهکم خونی ، ضعف و ناتوانی و خستگی جسمی مفید است.
ـ آلو سرشار از ویتامین هایAوC، کربوهیدرات ( مواد نشاسته ای )، آهن ،کلسیمو سایر املاح می باشد.
ـ آلوی خشک برای مبتلایان به سوء هاضمه بسیار مفید است.
ـ برگه آلو، بهترین ضد سم می باشد.
ـ برگه آلو، دستگاه هاضمه را در بدن تنظیم می نماید.
ـ غنی ازمنیزیم،سدیم،فسفرو پتاسیم است.
ـ به مقدار کافی فیبر غذایی را برای بدن تأمین می کند.
ـ در حفظ سلامتی کبد موثر بوده و باعث سمزدایی از سیستم گوارشی می شود. همچنین در مبارزه با عفونت و تب های روده ای بسیارحائز اهمیت است.
ـ از آنجا که حاوی مقدار زیادی فسفر است،در افزایش قدرت فعالیت های ذهنی تاثیرگذار می باشد.
ـ نوشیدن آب آلو در دفع انگل های معدهبسیار موثر می باشد.
پژوهشگران معتقدند از آلو میتوان بهعنوان ضدعفونیکننده غذا استفاده کرد. آلوی خشک خواص ضد میکروبی دارد که میتواندخطر آلودگی گوشت را کم کند. افزودن آلو یا عصاره آن به گوشت قیمه شده، به میزانقابل توجهی از رشد میکروب ها جلوگیری میکند.
هر چندادویه نیز میتواند نقش مشابهی ایفا کند، اما عصاره آلو طعم اندکیدارد و به همین دلیل طعم اصلی غذا را تغییر نمیدهد. افزودن ۳ درصد عصاره آلو، بیشاز ۹۰ درصد مانع از رشد میکروب ها میشود. آلو به دلیل کمک به مرطوب ماندن گوشت،کیفیت گوشتی را که دوباره گرم میشود، بهبود میبخشد.
منبع : معاونت غذا و دارو
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست