VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ -
13 February 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
اسیدهای چرب ترانس
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۲۱ / سایت پارسینه
لزوم ممنوع شدن مصرف روغنهای نیمهجامد هیدروژنه
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره سرانه مصرف اسیدهای چرب ترانس و برنامهها برای کاهش مصرف آن در کشور توضیح داد و گفت: اگر طرح ممنوعبودن استفاده از روغنهای هیدروژنه در صنایع غذایی عملیاتی شود، میتوانیم ادعا کنیم که به هدف سازمان جهانی بهداشت یعنی اجتناب از مصرف روغنهای هیدروژنه در …
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۲۱ / سایت پارسینه
لزوم ممنوع شدن مصرف این روغنهای خوراکی
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره سرانه مصرف اسیدهای چرب ترانس و برنامهها برای کاهش مصرف آن در کشور توضیح داد و گفت: اگر طرح ممنوعبودن استفاده از روغنهای هیدروژنه در صنایع غذایی عملیاتی شود، میتوانیم ادعا کنیم که به هدف سازمان جهانی بهداشت یعنی اجتناب از مصرف روغنهای هیدروژنه در …
۴ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۲۱ / سایت نی نی بان
روغنهای نیمهجامد هیدروژنه باید ممنوع شود
براساس ابلاغ سازمان جهانی بهداشت، میزان مصرف اسیدهای چرب ترانس در صنایع غذایی میبایست صفر درصد باشد اما در این زمینه موفق نبودهایم.
تغذیه
خوراکی
تغذیه
خوراکی
روغن
هیدروژنه
۴ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۲۱ / سایت عصرایران
لزوم ممنوع شدن مصرف روغنهای نیمهجامد هیدروژنه / برنامه کاهش اسیدهای چرب ترانس
دکتر احمد اسماعیلزاده با بیان اینکه میزان مصرف اسیدهای چرب ترانس در کشور نسبت به سالهای گذشته کاهش چشمگیری داشته، اظهار کرد: سیاستهای تغییر پروفایل اسیدهای چرب ترانس موجود در روغنها در دهههای گذشته عملیاتی شده و به همین دلیل میزان اسیدهای چرب ترانس دریافتی نسبت به سالهای گذشته بهبود یافته است.
روغنهای نیمهجامد هیدروژنه
ممنوع
روغنهای نیمهجامد هیدروژنه
ممنوع
۱۴۰۳/۱۱/۱۴
/ سایت فرتاک
این روغن ها باعث بیماری های کشنده و این دسته از روغن ها از بیمار شدن جلوگیری می کنند
روغن ها به عنوان یکی از اجزای اصلی رژیم غذایی، نقش مهمی در سلامت ما ایفا میکند. این چربی ها نه تنها به بدن انرژی میرساند، بلکه در جذب ویتامینهای محلول در چربی نیز نقش دارد.
رژیم غذایی
سرطان
رژیم غذایی
سرطان
سیستم ایمنی
اسیدهای چرب امگا 3
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
/ سایت فرتاک
خطرات چربی ترانس برای بدن!
چربی ترانس یا اسیدهای چرب تران (TFA)، اسیدهای چرب غیراشباع هستند که از منابع صنعتی یا طبیعی به دست می آیند. بیش از ۲۷۸ هزار مرگ سالانه در سطح جهان را می توان به مصرف چربی ترانس تولید صنعتی نسبت داد .
چربی ترانس
چربی ترانس
۱۴۰۳/۰۹/۲۵
/ خبرگزاری ایسنا
مضرات اسید چرب ترانس برای سلامتی
چربی ترانس یا اسیدهای چرب ترانس (TFA)، اسیدهای چرب غیراشباعی هستند که از منابع صنعتی یا طبیعی به دست میآیند و مضرات برای سلامتی دارند. در این مجال مطلبی از زینب رشیدی؛ کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز را در این رابطه میخوانیم.
تغذیه سالم
چربی ترانس
تغذیه سالم
چربی ترانس
سلامتی
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
۱۴۰۳/۰۹/۲۴
/ سایت عصرایران
چرا باید مصرف روغنهای نباتی را حذف کنیم؟
اسیدهای چرب ترانس بدترین نوع چربیها هستند. بررسیها بیانگر این است که روغنهای نباتی هیدروژنه به عنوان منبع اصلی دریافت اسیدهای چرب ترانس در جامعه محسوب میشود.
روغن نباتی
حذف
روغن نباتی
حذف
۱۴۰۳/۰۹/۱۹
/ سایت راهنماتو
مصرف روزانه چربی چقدر باید باشد؟
بزرگسالان باید مصرف کل چربی را به ۳۰ درصد از کل انرژی دریافتی یا کمتر محدود کنند. چربی مصرف شده توسط افراد ۲ سال و بالاتر باید عمدتاً اسیدهای چرب غیراشباع باشد، به طوری که بیش از ۱۰ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب اشباع شده و بیش از ۱ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب ترانس دریافت نشود.
تغذیه
تغذیه
۱۴۰۳/۰۹/۱۹
/ سایت فرتاک
هر روز چقدرچربی بخوریم تا سالم بمانیم؟/ غذاهای سرشار از چربی غیراشباع را بشناسید
بزرگسالان باید مصرف کل چربی را به ۳۰ درصد از کل انرژی دریافتی یا کمتر محدود کنند. چربی مصرف شده توسط افراد ۲ سال و بالاتر باید عمدتاً اسیدهای چرب غیراشباع باشد، به طوری که بیش از ۱۰ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب اشباع شده و بیش از ۱ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب ترانس دریافت نشود.
۱۴۰۳/۰۹/۱۸
/ سایت برترینها
چقدر در روز باید چربی مصرف کنیم؟
بزرگسالان باید مصرف کل چربی را به ۳۰ درصد از کل انرژی دریافتی یا کمتر محدود کنند. چربی مصرف شده توسط افراد ۲ سال و بالاتر باید عمدتاً اسیدهای چرب غیراشباع باشد،به طوری که بیش از ۱۰ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب اشباع شده و بیش از ۱ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب ترانس دریافت نشود.
چربی
چربی
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ سایت آرمان ملی
وزارت بهداشت: کاهش دریافت اسیدهای چرب ترانس در کشور، ولی هنوز نیاز به اصلاح داریم
معاون بهداشت وزارت بهداشت، علیرضا رئیسی، در نشست خبری پویش ملی تغذیه سالم اعلام کرد که کارگروهی برای بررسی محصولات تراریخته تشکیل شده است و این گروه در حال تحلیل اثرات این محصولات است.
وزارت بهداشت
وزارت بهداشت
۱۴۰۳/۰۸/۲۰
/ سایت تابناک
نقطه دود روغنهای خوراکی به چه معنا است؟
روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
نقطه دود روغن
روغن
نقطه دود روغن
روغن
روغن سرخ کردنی
۱۴۰۳/۰۸/۲۰
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
نقطه دود روغن های خوراکی به چه معناست ؟ ؛ این روغن ها را مصرف کنید
روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
مواد غذایی
روغن
مواد غذایی
روغن
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر- روغن مناسب برای مصرف غذایی چه ویژگیهایی دارد؟ اندیشه معاصر
مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت افکارنیوز
روغن مناسب برای مصرف غذایی چه ویژگیهایی دارد؟
مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
سازمان غذا و دارو
سرطان
سازمان غذا و دارو
سرطان
مواد سمی
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت فرارو
این روغنها انتخابی مناسب برای سلامت هستند
مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
۱۴۰۳/۰۸/۱۵
/ سایت تابناک
ویژگی های روغن مناسب برای مصرف غذایی
مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
بهداشت و درمان
سلامت
بهداشت و درمان
سلامت
مصرف روغن
بیماری
۱۴۰۳/۰۸/۱۵
/ سایت انتخاب
روغنهای خوراکی با نقطه دود بالا، انتخابی مناسبتر برای سلامت
مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
۱۴۰۳/۰۶/۲۰
/ خبرگزاری برنا
اسیدهای چرب ترانس در شیرینی دانمارکی و ناپلئونی بیشتر از حدمجاز است
سازمان استاندارد اعلام کرد: میزان اسیدهای چرب ترانس و لوریک در شیرینی دانمارکی و ناپلئونی بیشتر از حدمجاز تعیین شده در استاندارد ملی است.
سازمان ملی استاندارد
شیرینی
سازمان ملی استاندارد
شیرینی
۱۴۰۳/۰۶/۲۰
/ سایت فردا نیوز
خبر عجیب مخصوص دوستداران شیرینی دانمارکی و ناپلئونی
سازمان استاندارد اعلام کرد: میزان اسیدهای چرب ترانس و لوریک در شیرینی دانمارکی و ناپلئونی بیشتر از حدمجاز تعیین شده در استاندارد ملی است
شیرینی دانمارکی و ناپلئونی
شیرینی دانمارکی و ناپلئونی
۱۴۰۳/۰۳/۰۶
/ سایت خط سلامت
چه میوه هایی برای باروری مفید هستند؟ + تاثیر رژیم غذایی و استرس بر ناباروری
خط سلامت: رژیم غذایی چه تاثیری بر ناباروری دارد؟ با این حال، اسیدهای چرب ترانس که می توانند از منابع طبیعی یا صنعتی به دست آیند و به عنوان مثال در مارگارین، دونات، غذاهای سرخ شده و سایر غذاهای فرآوری شده یافت می شوند، با خطر بالاتر ناباروری مرتبط هستند. رژیم غذایی غنی از گیاهان مفید است.
کاهش استرس
باروری
کاهش استرس
باروری
خطر ناباروری
۱۴۰۲/۱۱/۱۹
/ سایت دیدبان ایران
خواص بینظیر شلغم برای سلامتی
شلغم فاقد هرگونه چربی مضر مانند کلسترول و اسیدهای چرب ترانس است و همچنین مقداری ویتامینهای گروه B مانند اسید فولیک را دارا است.
شلغم
شلغم
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۲/۱۱/۱۷ - ۲۲:۰۵:۰۰
۳۶۵ روز
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
خرید سرور مجازی
پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ -
13 February 2025
دریافت اخبار بیشتر
۳۶۵ روز
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
خرید سرور مجازی