VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ -
13 February 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
نقطه دود روغن
روغن
روغن سرخ کردنی
سازمان غذا و دارو
روغن زیتون
۱۴۰۳/۱۰/۲۱
/ سایت فرآشپز
خواص روغن بادام زمینی؛ چیزی فراتر از پخت و پز - فراشپز
فراشپز- روغن بادام زمینی سزاوار توجه بیشتری است. این روغن چیزی بسیار فراتر از یک وسیله پخت و پز است و به دلیل نقطه دود بالا و طعم آجیلی محبوب است. در این مطلب
۱۴۰۳/۱۰/۱۹
/ سایت افکارنیوز
چرا باید از روغنهای سرخکردنی استفاده کنیم؟
برای سرخ کردن مواد غذایی با حرارت بالا، بهتر است از روغنهای مخصوص سرخکردنی استفاده شود که توانایی مقاومت بیشتری در برابر حرارت دارند.
روغن خوراکی
روغن سرخ کردنی
روغن خوراکی
روغن سرخ کردنی
نقطه دود
اشباع روغن
۱۴۰۳/۱۰/۱۷
/ سایت فرتاک
نقطه دود روغن سرخ کردنی با روغن پخت و پز چه تفاوتی دارد؟
در دستهبندی روغنهایی که برای آشپزی خانگی استفاده میشوند، دو نوع روغن پخت و پز و روغن سرخکردنی شناختهشدهاند؛ روغنی که برای پخت و پز یا سس و سالاد استفاده میشود، برای سرخ کردن طولانیمدت و عمیق و با حرارت بالا مناسب نیست اما استفاده از روغنهای سرخکردنی که مقاومت بیشتری در برابر حرارت و گرما دارند …
روغن سرخکردنی
روغن سرخکردنی
۱۴۰۳/۱۰/۱۷
/ سایت دیدبان ایران
«نقطه دود» در روغنهای سرخکردنی چیست؟
در دستهبندی روغنهایی که برای آشپزی خانگی استفاده میشوند، دو نوع روغن پخت و پز و روغن سرخکردنی شناختهشدهاند؛ روغنی که برای پخت و پز یا سس و سالاد استفاده میشود، برای سرخ کردن طولانیمدت و عمیق و با حرارت بالا مناسب نیست اما استفاده از روغنهای سرخکردنی که مقاومت بیشتری در برابر حرارت و گرما دارند …
روغن سرخ کردنی
روغن سرخ کردنی
۱۴۰۳/۱۰/۱۶
/ سایت سلامت نیوز
نقطه دود روغنهای سرخکردنی و اهمیت آن برای سلامتی
در انتخاب روغن برای آشپزی، تفاوتهایی میان روغنهای پخت و پز و سرخکردنی وجود دارد. برای پختوپز یا تهیه سس و سالاد، استفاده از روغنهای معمولی مناسب است، اما برای سرخ کردن مواد غذایی با حرارت بالا، بهتر است از روغنهای مخصوص سرخکردنی استفاده شود که توانایی مقاومت بیشتری در برابر حرارت دارند.
۱۴۰۳/۰۹/۲۹
/ سایت خط سلامت
تفاوت روغن زیتون فرابکر و بکر ؛ کدام روغن زیتون برای سرخ کردنی مناسب است ؟ | آنچه باید در مورد انواع روغن زیتون بدانید
خط سلامت: استفاده از نوع بکر و فرابکر این روغن به دلیل نقطه دود پایین برای سرخ کردنی ممنوع است و صرفا امکان استفاده در پخت و پز و سالاد را دارد اما نوع تصفیه آن امکان استفاده برای سرخ کردنیهای سطحی را دارد.
روغن زیتون
روغن زیتون
۱۴۰۳/۰۹/۱۹
/ سایت تابناک
تفاوت روغن زیتون فرابکر و بکر در چیست؟ / کدام روغن زیتون برای سرخ کردنی مناسب است ؟
استفاده از نوع بکر و فرابکر این روغن به دلیل نقطه دود پایین برای سرخ کردنی ممنوع است و صرفا امکان استفاده در پخت و پز و سالاد را دارد اما نوع تصفیه آن امکان استفاده برای سرخ کردنیهای سطحی را دارد.
روغن زیتون
روغن زیتون فرابکر
روغن زیتون
روغن زیتون فرابکر
روغن زیتون تصفیه شده
روغن سرخ کردنی
۱۴۰۳/۰۸/۲۱
/ سایت خط سلامت
مهم ترین فواید روغن هسته انگور برای سلامتی
خط سلامت: روغن هسته انگور یک روغن گیاهی با طعم ملایم و نقطه دود بالا است که آن را به گزینهای مناسب برای سرخ کردن غذاها تبدیل میکند.
روغن هسته انگور
روغن هسته انگور
۱۴۰۳/۰۸/۲۰
/ سایت فرارو
نقطه دود روغنهای خوراکی به چه معنا است؟
روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی، چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
روغن های خوراکی
سازمان غذا و دارو
روغن های خوراکی
سازمان غذا و دارو
۱۴۰۳/۰۸/۲۰
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
نقطه دود روغن های خوراکی به چه معناست ؟ ؛ این روغن ها را مصرف کنید
روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
مواد غذایی
روغن
مواد غذایی
روغن
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت انتخاب
بهفر تاکید کرد؛ ویژگی روغنهای خوراکی و سرخکردنی
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند.
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر- روغن مناسب برای مصرف غذایی چه ویژگیهایی دارد؟ اندیشه معاصر
مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت افکارنیوز
روغن مناسب برای مصرف غذایی چه ویژگیهایی دارد؟
مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
سازمان غذا و دارو
سرطان
سازمان غذا و دارو
سرطان
مواد سمی
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت اقتصادنیوز
تفاوت روغنهای خوراکی و سرخکردنی
اقتصادنیوز: مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند.
غذا
روغن
غذا
روغن
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ روزنامه دنیای اقتصاد
روغنهای خوراکی و سرخکردنی باید این ویژگیها را داشته باشند
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند.
سازمان غذا و دارو
روغن
سازمان غذا و دارو
روغن
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت فرارو
این روغنها انتخابی مناسب برای سلامت هستند
مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
۱۴۰۳/۰۸/۱۵
/ سایت اکونیوز
ویژگی روغنهای خوراکی و سرخکردنی - اکونیوز
اقتصاد ایران: مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: روغن های خوراکی و سرخ کردنی مناسب باید از ویژگی هایی چون نقطه دود بالا و کمترین می
اقتصادایران
اقتصادایران
۱۴۰۳/۰۸/۱۵
/ سایت تابناک
ویژگی های روغن مناسب برای مصرف غذایی
مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
بهداشت و درمان
سلامت
بهداشت و درمان
سلامت
مصرف روغن
بیماری
۱۴۰۳/۰۸/۱۵
/ سایت انتخاب
روغنهای خوراکی با نقطه دود بالا، انتخابی مناسبتر برای سلامت
مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
۱۴۰۳/۰۶/۱۵
/ سایت خط سلامت
دو روی سکه روغن سویا را بشناسید + این نکات را حتما بخاطر بسپارید
خط سلاامت: روغن سویا به دلیل نقطه دود بالا، در پخت و پزهای مختلف از جمله سرخ کردن استفاده میشود و همچنین در تولید بسیاری از محصولات غذایی مانند مارگارین، سس سالاد و غذاهای فرآوری شده به کار میرود.
روغن سویا
روغن سویا
۱۴۰۳/۰۵/۱۶
/ سایت فرتاک
مناسب ترین روغن ها برای سرخ کردن سبزیجات
روغن سرخ کردنی به روغنی گفته میشود که نقطه دود بالا و مقاومت زیادی در برابر حرارت دارد.
روغن
روغن سرخ کردنی
روغن
روغن سرخ کردنی
۱۴۰۳/۰۳/۰۹
/ خبرگزاری ایسکانیوز
برای سرخ کردن سبزی قورمه بهترین روغن کدام است؟
روغن سرخ کردنی به روغنی گفته میشود که نقطه دود بالا و مقاومت زیادی در برابر حرارت دارد.
دانستنی ها
دانستنی ها
۱۴۰۳/۰۲/۲۲
/ سایت اقتصادنیوز
بهترین روغن برای مصارف خانگی و لیست روغنهای ممنوعه!
اگر به دنبال روغنهای سالم برای مصارف آشپزی و پخت و پز هستید، باید روغنهایی به نقطه دود بالا و ترکیبات سالم را انتخاب کنید.
کنجد
روغن گیاهی
کنجد
روغن گیاهی
روغن آفتاب گردان
۱۴۰۳/۰۲/۱۹
/ خبرگزاری ایلنا
آیا روغن زیتون برای سرخ کردن مناسب است؟
کارشناسان مرکز مشاوره مصرف کنندگان در ایالت بایرن آلمان گزارش دادند که هر روغنی دارای نقطه ای است که به آن نقطه دود می گویند و هر چه این نقطه بالاتر باشد، روغن مقاومت بیشتری در برابر حرارت دارد و بنابراین برای استفاده و سرخ کردن مناسب است.
آلمان
روغن زیتون
آلمان
روغن زیتون
مصرف کنندگان
سرخ کردن
۱۴۰۳/۰۲/۱۹
/ سایت سرگرمی روز
یه عمر اشتباهی از روغن زیتون استفاده می کردیم | روغن زیتون برای سرخ کردن مناسبه؟
کارشناسان مرکز مشاوره مصرف کنندگان در ایالت بایرن آلمان گزارش دادند که هر روغنی دارای نقطه ای است که به آن نقطه دود می گویند و هر چه این نقطه بالاتر باشد، روغن مقاومت بیشتری در برابر حرارت دارد و بنابراین برای استفاده و سرخ کردن مناسب است.
روغن زیتون
روغن زیتون و دانه کتان
روغن زیتون
روغن زیتون و دانه کتان
روغن زیتون اصل
۱۴۰۳/۰۲/۰۱
/ سایت دلگرم
روغن مازولا چه خواصی دارد ؟ فواید بی نظیر آن کدام است ؟
روغن مازولا نوعی روغن گیاهی خوراکی است که از دانههای ذرت گرفته میشود. این روغن به دلیل طعم ملایم و نقطه دود بالا، برای پختوپز، سرخکردن و سالاد مناسب است. مازولا سرشار از ویتامین E، آنتیاکسیدانها و اسیدهای چرب ضروری مانند امگا 6 است.
روغن
تغذیه سالم
روغن
تغذیه سالم
۱۴۰۲/۱۱/۲۲
/ سایت پارسینه
مصرف این روغن ها برای حفظ سلامت ضروری است
این روغن نقطه دود بالایی دارد؛ بنابراین میتوان آن را در انواع پخت و پز به کار برد.
روغن
روغن گیاهی
روغن
روغن گیاهی
۱۴۰۲/۱۱/۲۲
/ سایت خبرآنلاین
این روغن برای سلامت قلب مفید است
این روغن نقطه دود بالایی دارد؛ بنابراین میتوان آن را در انواع پخت و پز به کار برد.
تغذیه
روغن های خوراکی
تغذیه
روغن های خوراکی
سلامت خانواده
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۲/۱۱/۲۲ - ۱۶:۳۰:۰۰
۳۶۵ روز
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
خرید سرور مجازی
پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ -
13 February 2025
دریافت اخبار بیشتر
۳۶۵ روز
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
خرید سرور مجازی