قیمت طلا امروز




 تجاوز آمریکا به جنوب

 سایت دیدارنیوز / ۱۲ ساعت قبل

انفجار کنترل‌شده در جنوب اصفهان/ ادعای تکراری ترامپ درباره تنگه هرمز/ خروج دو هواپیمای آمریکایی از بلغارستان پس از اعتراض ایران/ دولت بریتانیا گزارش تلگراف درباره حمله سایبری ایران را رد کرد/ شیلی سفارتش در ایران را می‌بندد

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...
 انفجار کنترل‌شده در جنوب اصفهان/ ادعای تکراری ترامپ درباره تنگه هرمز/ خروج دو هواپیمای آمریکایی از بلغارستان پس از اعتراض ایران/ دولت بریتانیا گزارش تلگراف درباره حمله سایبری ایران را رد کرد/ شیلی سفارتش در ایران را می‌بندد
دیدارنیوز _ سرویس بین‌الملل: در پی تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا به ایران در روز شنبه ۹ اسفند ۱۴۰۴ و ترور آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب، درگیری میان طرف‌ها آغاز شد و در روز چهلم، موقتا جنگ متوقف و آتش‌بس به مدت دو هفته برقرار شد.

به گزارش دیدارنیوز، روز شنبه (۲۲ فروردین)، مذاکرات طولانی میان ایران و آمریکا در اسلام‌آباد پاکستان برگزار شد اما طرفین با وجود مذاکره تا بامداد یکشنبه در اسلام آباد به توافقی نرسیدند. بنابر گزارش رسانه‌های داخلی، گفته می‌شود درخواست‌های آمریکا به ویژه درباره تنگه هرمز و اورانیوم غنی‌شده مانع از دستیابی به توافق شده است.

روز یکشنبه ۱۳ اردیبهشت، ترامپ اعلام کرد که پیشنهاد ایران قابل قبول نیست و مذاکرات در بن‌بست قرار دارد. روز دوشنبه ۱۴ اردیبهشت، حملات موشکی و پهپادی به امارات صورت گرفت، اما ایران این حملات را تایید نکرد. امارات مدعی شده که این حملات از سوی ایران انجام شده است.

پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت حملاتی از سوی آمریکا به بندرعباس و قشم صورت گرفت و نیروی دریایی ایران با ناوشکن‌های آمریکایی درگیر شد. همچنین صدای شدید پدافند هوایی در غرب تهران شنیده شد.

دوشنبه شب ۲۸ اردیبهشت، ترامپ مدعی شد که به دلیل درخواست چند کشور عربی، حمله دوباره به ایران را به تعویق انداخته است. بامداد یکشنبه ۳ خرداد، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد که به توافق با ایران نزدیک شده‌ایم.

ساعت ۲۲:۳۰ یکشنبه ۱۷ خرداد، جمهوری اسلامی ایران حملات موشکی خود را به اسرائیل، در پاسخ به حملات تل‌آویو به ضاحیه جنوبی بیروت آغاز کرد و تنش‌ها بار دیگر بالا گرفت. بامداد روز دوشنبه ۱۸ خرداد، اسرائیل به مناطقی در ایران حمله کرد. پس از یک روز درگیری نظامی، دو طرف پایان حملات را اعلام کردند.

بامداد روز چهارشنبه ۲۰ خرداد، آمریکا به بهانه سرنگون شدن یک هلی‌کوپتر در تنگه هرمز، انگشت اتهام را به سمت ایران نشانه گرفت و حملاتی را به جنوب کشورمان انجام داد که با پاسخ ارتش و سپاه مواجه شد. روز جمعه ۲۲ خرداد دو طرف از نزدیک شدن به توافق خبر دادند.

بامداد دوشنبه ۲۵ خرداد، ایران و آمریکا از توافق برای پایان جنگ گفتند و بامداد روز پنجشنبه ۲۸ خردادماه مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ایران و دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا در فاصله زمانی کوتاهی متن یادداشت تفاهم اسلام‌آباد را به‌صورت دیجیتال و غیرحضوری امضا کردند.

روز جمعه ۲۹ خرداد، مذاکرات ایران و آمریکا که قرار بود در سوئیس برگزار شود، لغو شد. روز شنبه ۳۰ خرداد، هیات مذاکره‌کننده ایرانی به سرپرستی محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس راهی سوئیس شد.

روز یکشنبه ۳۱ خرداد، مذاکرات سوئیس با حضور هیات‌های ایرانی و آمریکایی و میانجیگری دو کشور پاکستان و قطر برگزار شد. در پی تهدیدهای ترامپ در شروع مذاکرات، هیات ایرانی اعتراض خود را اعلام کرد و طبق گفته برخی رسانه‌ها مقامات سیاسی ایران از محل مذاکرات خارج شدند.

روز دوشنبه اول تیرماه، آمریکا تحریم نفت و پتروشیمی ایران را تا آخر مرداد لغو کرد.

روز دوشنبه ۸ تیرماه، آمریکا از نشست با ایران در دوحه خبر داد، اما تهران این موضوع را رد کرد.

بامداد ۱۷ تیرماه، آمریکا به بهانه حمله به چند کشتی در تنگه هرمز که ایران را مسوول آن دانسته، به چند شهر جنوبی کشورمان حمله کرد و ترامپ از پایان آتش‌بس با ایران خبر داد. در واکنش به این تجاوز نظامی، ارتش و سپاه مواضع آمریکا را در کشور‌های عربی هدف قرار دادند.

بامداد روز جمعه ۱۹ تیرماه، پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی و خانواده ایشان در حرم امام رضا (ع) به خاک سپرده شد.

روز شنبه ۳ مرداد و پس از حدود ۲ هفته، حملات آمریکا به جنوب ایران متوقف شد. بامداد روز پنجشنبه ۸ مرداد، آمریکا به بهانه حملات سپاه به پایگاه این کشور در اردن، بار دیگر به جنوب ایران حملات هوایی انجام داد.

ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا روز ۲۹ مرداد از آغاز عملیات اقتصادی خردکننده بی‌سابقه علیه جمهوری اسلامی ایران خبر داد.

لازم به ذکر است، اینترنت بین‌الملل در کشورمان که از زمان حمله هوایی روز شنبه (۹ اسفندماه ۱۴۰۴) به ایران قطع شده بود، سرانجام بعدازظهر روز سه‌شنبه ۵ خرداد ۱۴۰۵ پس از ۸۸ روز وصل شد هرچند که محدودیت‌ها و فیلترینگ شدید همچنان برقرار است.

 

پوشش زنده خبر‌های جنگ، مذاکرات، تحولات منطقه و جهان در روز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵:

 

ساعت: ۰۹:۴۸/ احتمال شنیدن صدای انفجار در جنوب اصفهان

روابط عمومی سپاه حضرت صاحب الزمان (عج) استان اصفهان اعلام کرد: 

عملیات فنی و تخصصی برای انهدام مهمات عمل‌نکرده، را امروز تیم‌های فنی و متخصص در بازه زمانی ساعت ۹ صبح تا ۱۳ اجرا می‌کنند. بر این اساس با توجه به انفجار‌های کنترل‌شده جای هیچ‌گونه نگرانی وجود ندارد.

ساعت: ۰۹:۳۸/ عملیات گسترده جست‌و‌جو برای یافتن خدمه کشتی غرق‌شده در خلیج بنگال

پس از غرق شدن یک کشتی باری حامل سنگ آهن در خلیج بنگال، عملیات گسترده‌ای برای جست‌و‌جو و نجات خدمه آن آغاز شده است.

این کشتی که از هند عازم سنگاپور بود، روز شنبه در فاصله حدود ۲۴۰ مایل دریایی (۴۴۴ کیلومتر) از سواحل اودیشا در شرق هند غرق شد.

هنگام حادثه ۲۴ خدمه در کشتی حضور داشتند و گزارش‌ها حاکی است که تاکنون تنها دو نفر نجات یافته‌اند.

گارد ساحلی و نیروی دریایی هند عملیات جست‌و‌جو برای یافتن بازماندگان را هدایت می‌کنند و شماری از کشتی‌های تجاری حاضر در منطقه نیز در این عملیات مشارکت دارند.

ساعت: ۰۹:۰۳/ شیلی سفارتش در ایران را می‌بندد، اما روابط دیپلماتیک را قطع نمی‌کند

به نقل از بی بی سی، دولت شیلی اعلام کرده است که سفارت خود در ایران را از ۳۱ اوت تعطیل می‌کند، اما تاکید کرده که این تصمیم به معنای قطع روابط دیپلماتیک میان دو کشور نیست.

وزارت خارجه شیلی می‌گوید که پس از بسته شدن سفارت در تهران، امور کنسولی آن کشور از طریق کنسولگری شیلی در آنکارا، پایتخت ترکیه، انجام خواهد شد.

این وزارتخانه دلیل این تصمیم را بازآرایی عملیاتی و اولویت‌بندی منابع برای پیشبرد اهداف سیاست خارجی دولت، و همچنین ملاحظات پیشگیرانه مرتبط با وضعیت امنیتی خاورمیانه عنوان کرده است.

این تصمیم در حالی اعلام شده که فرانسیسکو پرز مکنا، وزیر خارجه شیلی، سفر رسمی خود به چین، بزرگ‌ترین شریک تجاری آن کشور را به پایان می‌رساند.

خوزه آنتونیو کاست، رئیس‌جمهوری راست‌گرای شیلی که از ماه مارس قدرت را در دست دارد، مواضعی نزدیک به دولت دونالد ترامپ داشته است. با این حال، برخی اعضای دولت او در هفته‌های اخیر نسبت به رویکرد آمریکا در آمریکای لاتین ابراز تردید کرده‌اند.

ساعت: ۰۸:۵۰/ روایت متفاوت درباره میزان عبور نفتکش‌ها از تنگه هرمز

باراک راوید، خبرنگار آکسیوس، به نقل از سه مقام آمریکایی گزارش داده است که حدود ۴۰ نفتکش جمعه‌شب از مسیر عمیق جنوبی تنگه هرمز در دو جهت عبور کرده‌اند و حدود ۱۶ میلیون بشکه نفت نیز از این مسیر از تنگه خارج شده است.

در مقابل، صابرین‌نیوز با انتشار تصویری از جدولی که آن را مربوط به داده‌های سامانه ردیابی کشتی کپلر معرفی کرده، این گزارش را رد کرده است.

در این جدول، برای ۲۱ اوت تعداد عبور نفتکش‌ها از غرب به شرق تنگه هرمز صفر ثبت شده است. صابرین‌نیوز بر همین اساس مدعی شده که روز جمعه هیچ نفتکشی از تنگه در مسیر خروج از خلیج فارس عبور نکرده و «حتی یک بشکه نفت» نیز از این مسیر خارج نشده است.

این رسانه همچنین ادعا کرده که ایران تنها به سه نفتکش عراقی اجازه خروج داده و مانع عبور دیگر شناورها، از جمله کشتی‌های چینی، شده است.

با این حال، داده‌های سامانه‌های ردیابی کشتی می‌تواند به دلیل خاموش بودن سامانه شناسایی خودکار برخی شناور‌ها یا تاخیر در ثبت اطلاعات، تصویر کاملی از تردد‌ها ارائه نکند. در نتیجه، در حال حاضر نمی‌توان اختلاف میان اظهارات مقام‌های آمریکایی و داده‌های منتشرشده از سوی صابرین‌نیوز را به‌طور مستقل حل کرد.

ساعت: ۰۷:۰۱/ دولت بریتانیا گزارش روزنامه تلگراف درباره حمله سایبری ایران را رد کرد

دولت بریتانیا گزارش روزنامه تلگراف درباره حمله سایبری ایران به یک نیروگاه برق در این کشور را رد کرد و گفت که این حادثه یک مولد انرژی در مقیاس کوچک را تحت تاثیر قرار داده، نه یک نیروگاه برق.

روزنامه تلگراف در صفحه نخست خود گزارش داده بود که ایران در یک حمله سایبری «بی‌سابقه» یک نیروگاه برق در بریتانیا را برای چهار روز از کار انداخته است.

اما سخنگوی دولت بریتانیا گفت که سامانه انرژی این کشور از تاب‌آوری بالایی برخوردار است و «در هیچ مقطعی خطری برای سامانه گسترده‌تر انرژی وجود نداشته است.»

منابع دولتی بریتانیا همچنین گزارش تلگراف را اغراق‌آمیز توصیف کرده و گفتند که این حادثه هیچ نیروگاه برقی را درگیر نکرده است.

دولت بریتانیا می‌گوید که پس از این حادثه، وزارت امنیت انرژی و کربن‌زدایی مدیران ارشد شرکت‌های انرژی را در جریان گذاشته و توصیه‌ها و دستورالعمل‌هایی برای اقدامات بعدی به شرکت‌ها ارسال کرده است.

مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا نیز در رسیدگی به حوادث سایبری جدی و هماهنگی واکنش دولت با سازمان‌های آسیب‌دیده نقش دارد.

ساعت: ۰۴:۱۴/ ترامپ بار دیگر تنگه هرمز را «قلمرو آمریکا» خواند؛ این بار با انتشار نقشه

به نقل از بی بی سی، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، تصویری از نقشه تنگه هرمز را در حساب خود در شبکه «تروث سوشال» منتشر کرده که روی آن عبارت «قلمرو جدید آمریکا» نوشته شده است.

در تصویری که ترامپ منتشر کرده، عبارت «قلمرو جدید آمریکا» در بالای نقشه دیده می‌شود و تنگه هرمز نیز با یک دایره مشخص شده است.

این پست در ادامه اظهارات اخیر ترامپ درباره تنگه هرمز منتشر شده است. او پیشتر در یک تجمع انتخاباتی گفته بود: «من اکنون تنگه هرمز را قلمرو آمریکا اعلام می‌کنم.»

اظهارات و پست تازه رئیس‌جمهوری آمریکا در حالی مطرح می‌شود که تنگه هرمز همچنان یکی از اصلی‌ترین کانون‌های تنش میان آمریکا و ایران است و رفت‌وآمد نفتکش‌ها و کشتی‌های تجاری از این آبراه به‌شدت محدود شده است.

تنگه هرمز آبراهی بین‌المللی است که ایران و عمان در دو سوی آن قرار دارند و بخش مهمی از صادرات نفت و گاز منطقه از آن عبور می‌کند.

ساعت: ۰۱:۲۹/ خروج دو هواپیمای سوخت‌رسان آمریکایی از بلغارستان پس از اعتراض ایران به استقرار آنها

وزیر دفاع بلغارستان اعلام کرد که دو هواپیمای سوخت‌رسان نیروی هوایی آمریکا از پایگاه هوایی بزمِر در آن کشور خارج شده‌اند.

این اقدام نزدیک به یک ماه پس از استقرار این هواپیما‌ها در بلغارستان صورت گرفت که با اعتراض ایران روبه‌رو شده بود.

ایالات متحده که از ۲۸ فوریه با ایران در جنگ است، بر اساس توافق استفاده مشترک از تاسیسات نظامی، خواستار استقرار موقت این هواپیما‌ها در بلغارستان شده بود.

ایران در آن زمان گفته بود که این استقرار به معنای همدستی در «تجاوز و جنایات جنگی» است؛ اتهامی که دولت بلغارستان رد کرد.

دیمیتار استویانوف، وزیر دفاع بلغارستان، گفت که دو هواپیمای «کی‌سی-۱۳۵» نیروی هوایی آمریکا روز جمعه آن کشور را ترک کردند.

استقرار این هواپیما‌ها که ۲۲ ژوئیه به تصویب پارلمان بلغارستان رسیده بود، با اعتراض برخی ساکنان مناطق اطراف پایگاه همراه شد. آنها نگران بودند که این هواپیما‌ها هدف موشک‌ها یا پهپاد‌های ایران قرار بگیرند.

وزیر دفاع بلغارستان گفت که همه پرواز‌های این هواپیما‌ها در طول استقرار موقتشان، ماموریت‌های آموزشی بر فراز کشور‌های متحد بوده و صوفیه «هیچ اطلاعاتی درباره تهدید مستقیم علیه امنیت ملی» نداشته است.

ساعت: ۰۰:۲۸/ قطر: حمله پهپادی اسرائیل به جنوب سوریه را به شدت محکوم کرد

وزارت خارجه قطر در بیانیه‌ای حمله پهپادی اسرائیل به یک خودروی غیرنظامی در شهرک بیت جین در حومه دمشق در سوریه را که به زخمی شدن غیرنظامیان منجر شد، به‌شدت محکوم کرد.

در این بیانیه آمده است: «قطر این حمله را اقدامی غیرقابل قبول و نقض حاکمیت سوریه و همچنین تهدیدی علیه امنیت و ایمنی این کشور می‌داند.»

وزارت امور خارجه قطر تأکید کرد ادامه نقض حاکمیت کشور‌های منطقه از سوی اسرائیل، «رویکردی خطرناک، تشدیدی غیرقابل قبول و بی‌اعتنایی به مفاد حقوق بین‌الملل است.»

این وزارتخانه بر اهمیت مسئولیت‌های جامعه بین‌المللی برای پایان دادن به این اقدامات و جلوگیری از تکرار آنها تأکید کرد و هشدار داد «نبود پاسخگویی و مجازات، زمینه را برای ادامه نقض قوانین فراهم می‌کند و امنیت و ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد.»

وزارت امور خارجه قطر همچنین بر موضع قاطع این کشور در حمایت از سوریه تاکید کرده است.

ارتش اسرائیل پیش‌تر اعلام کرد که نیروهایش در جنوب سوریه در جریان یک حمله «یک تروریست را که در مراحل نهایی آماده سازی حملات تروریستی بود را هدف قرار دادند.»

سوریه این حمله را محکوم کرد. این دومین حمله از این نوع در یک هفته گذشته است.

ادامه دارد ..







یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ - 23 August 2026
سایت عصرایران

یک لکه خون راز سرقت مسلحانه یک میلیارد تومانی در شمال تهران را فاش کرد

سایت تابناک

دختر ۱۵ ساله پرندی گم شد

از پلمب کافه‌ها تا کندن نیمکت‌های خیابان؛ آیا شهر یکدست می‌شود؟
سایت فرارو

از پلمب کافه‌ها تا کندن نیمکت‌های خیابان؛ آیا شهر یکدست می‌شود؟

یک جامعه‌شناس شهری تأکید می‌کند که نخستین گام مدیریت شهری باید پذیرفتن واقعیت اجتماعی و حق همه گروه‌ها برای استفاده از شهر باشد. ایمانی جاجرمی می‌گوید نمی‌توان حق مردم را از شهر نادیده گرفت.
واکنش‌ها به کافه بابک زنجانی؛ این است فرق ما و درد ما!
سایت آفتاب نیوز

واکنش‌ها به کافه بابک زنجانی؛ این است فرق ما و درد ما!

کاربران در شبکه اجتماعی ایکس، واکنش‌های منفی و تندی به کسب‌وکار جدید بابک زنجانی نشان دادند.
حجاب دوباره خبرساز شد؛ از پلمب کافه‌ها تا شکل‌گیری زنجیره انسانی میانکاله
سایت اقتصاد ۲۴

حجاب دوباره خبرساز شد؛ از پلمب کافه‌ها تا شکل‌گیری زنجیره انسانی میانکاله

هرچند نمی‌توان سخنان تند برخی چهره‌ها درمورد حجاب را به سیاست رسمی حاکمیت تعمیم داد؛ با این حال نفس مطرح‌شدن چنین ادبیاتی در فضای عمومی، بخشی از همان فضایی است که مناقشه حجاب را دوباره به سطح جامعه می‌کشاند
دانشگاه هم سهم پولدارها شد؟ فقر، شانس ورود به دانشگاه را از چه کسانی می‌گیرد
سایت اقتصاد ۲۴

دانشگاه هم سهم پولدارها شد؟ فقر، شانس ورود به دانشگاه را از چه کسانی می‌گیرد

سهم تنها ۵.۶ درصدی سه دهک پایین از دانشجویان دانشگاه‌های دولتی، بار دیگر شکاف طبقاتی در آموزش عالی و نقش فقر، کیفیت مدارس و دسترسی نابرابر به امکانات آموزشی را برجسته کرده است.
سایت تابناک

زندگی دوباره حیوانات با تاکسیدرمی

دامی فریبنده به نام اعتیاد؛ چهره پنهان یک آسیب اجتماعی برای نوجوانان
خبرگزاری مهر

دامی فریبنده به نام اعتیاد؛ چهره پنهان یک آسیب اجتماعی برای نوجوانان

یزد - خطر اعتیاد، بی‌صدا به کمین نوجوانان نشسته است؛ وضعیتی که اگر با نادیده گرفتن تغییرات رفتاری همراه شود، به فاجعه‌ای جبران‌ناپذیر در قلب خانواده منجر خواهد می‌شود.
پشیمانی فرمالیته بلاگرها؛ عذرخواهی و تکرار دوباره همان خطاها
خبرگزاری مهر

پشیمانی فرمالیته بلاگرها؛ عذرخواهی و تکرار دوباره همان خطاها

جنجال، عذرخواهی، چند روز سکوت و دوباره همان مسیر؛ چرخه‌ای که برای برخی بلاگرها تکراری شده و این سؤال را به وجود آورده است: چرا برخوردها بازدارنده نیست؟
روزنامه هفت صبح

می‌خواست به من تجاوز کند روی او اسید پاشیدم

دریاچه ارومیه؛ پهنه‌ای که دیگر «خشکی» پیش‌درآمد آن نیست
خبرگزاری ایرنا

دریاچه ارومیه؛ پهنه‌ای که دیگر «خشکی» پیش‌درآمد آن نیست

ارومیه - ایرنا - دریاچه ارومیه، نگین آبی شمال‌غرب کشور، پس از سال‌ها پشت سر گذاشتن چالش‌های زیست‌محیطی، اکنون در فصل تازه‌ای از حیات خود قرار گرفته و با مدیریت منابع آب و اجرای طرح‌های احیایی، سیمای متفاوتی از خود نشان می‌دهد.
سایت رویداد‌ ۲۴

علی القاصی مهر جانباز شد

مینا نامداری ؛ ترند جدید موج سواری بر روایت «بازگشت» یا «توبه» اما بدون سود برای جامعه
سایت عصرایران

مینا نامداری ؛ ترند جدید موج سواری بر روایت «بازگشت» یا «توبه» اما بدون سود برای جامعه

مشکل اصلی این نیست که مینا نامداری اجازه صحبت داشته باشد، مشکل این است که نبودن صداهای تحلیلی معتبر، غیاب رسانه‌های مستقل قوی و بحران اعتماد عمومی، فضایی خال...
آیا تهران در سال ۱۴۲۶ بهتر از ۱۴۰۵ است یا بدتر؟/ پایتخت براساس کدام «سند» بزرگ شد؟
سایت عصرایران

آیا تهران در سال ۱۴۲۶ بهتر از ۱۴۰۵ است یا بدتر؟/ پایتخت براساس کدام «سند» بزرگ شد؟

تفاوت توسعه با گسترش در این است که در حالت اول، «کیفیت‌‌زندگی» رشد می‌کند اما در حالت دوم، «رشد فیزیکی» شهر بدون آنکه عناصر زیست‌شهری ارتقا یابند، رخ می‌دهد.
آنتالیا ترکیه ؛ 10 میلیون گردشگر در 8 ماه
سایت عصرایران

آنتالیا ترکیه ؛ 10 میلیون گردشگر در 8 ماه

بیش از 27 میلیون گردشگر خارجی در 7 ماه نخست سال، وارد ترکیه شدند.
سایت اطلاعات آنلاین

ماجرای جنجال در شورای شهر مشهد چه بود؟ گزینه انحلال شورا مطرح است +ویدئو

[کامران نرجه] ذینفعان تأمین‌ اجتماعی صبور باشند
سایت اطلاعات آنلاین

[کامران نرجه] ذینفعان تأمین‌ اجتماعی صبور باشند

گلایه منتقدان برکناری مدیر عامل سابق سازمان تأمین اجتماعی شنیدنی و تا حدودی بحق است، اما برای قضاوت عادلانه در مورد تصمیم ناگهانی وزیر تعاون و همچنین تأمین منافع حداکثری ۵۰ میلیون نفر از ذینفعان...
جایی میان چالش و توانایی - همدلی
روزنامه همدلی

جایی میان چالش و توانایی - همدلی

عاشور حسن زاده عرب پژوهشگر ما همیشه فکر می‌کنیم اگر حالمان خوب نیست، لابد کارمان بیش از حد سخت است؛ یا اگر بی‌حوصله‌ایم، لابد انگیزه نداریم. اما واقعیت پیچیده‌تر از این است. کیفیت تجربه ما از کار و زندگی، فقط به سختی یا آسانی یک کار وابسته نیست؛ به رابطه‌ای بستگی دارد که میان [ ]
وقتی پرفسور سمیعی زیرمیزی می‌گیرد!
سایت تابناک

وقتی پرفسور سمیعی زیرمیزی می‌گیرد!

ما به درخششِ فرزندان این سرزمین، به جراحانی که دستانشان برای نجات جانهاست، به دانشمندی که سال‌ها برای کشفی رنج برده، یا به المپیادی که شب‌های بی‌خوابی را به...
سایت رکنا

رازگشایی از سرنوشت زن بی هوش شده در بلوار فرودگاه / راننده شیاد با آبمیوه مسموم شکارش کرده بود

ما مرده‌شوی  نیستیم
روزنامه اعتماد

ما مرده‌شوی نیستیم

شغل شریفی است هم شریف هم پیشه ای پرزحمت، هر کسی نمی تواند مرده شوی باشد، جگر شیر می خواهد و تن استوار، عرضه هم صدالبته، شغلی است بسیار سخت هم از نظر روحی هم جسمی، به هیچ وجه تعبیر بد از آن نباید داشت، یک روزنامه نگار خوش تیتر روزنامه نگاری را به مرده شوی بودن تعبیر کرد. مراد او از این تعبیر آن بود که …
    
سایت اعتماد آنلاین

ماجرای مشاهده موجودی شبیه به «دایناسور» در مناطق بیابانی خراسان رضوی / توضیحات محیط‌زیست

ذبح هورالعظیم، پای چاه‌های نفت
روزنامه هفت صبح

ذبح هورالعظیم، پای چاه‌های نفت

تنها بخش زنده تالاب هورالعظیم با صدور مجوز زیست محیطی برای توسعه میدان نفتی سهراب، بی جان خواهد شد. به گفته مسئولان سازمان محیط زیست بین ۱۸ تا ۲۰ هکتار از
         
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| واکنش یک آمریکایی به سوالات کنکور زبان انگلیسی در ایران

چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی | انصاف نیوز

سایت گیل خبر (گیلان) نوشت: «در ماه‌های اخیر، با افزایش نگرانی شهروندان رشت و برخی شهرهای دیگر استان درباره مصرف گل در بعضی از پارک‌ها و کافه‌ها که جزو اماکن عمومی محسوب می‌شوند، روبرو هستیم. مصرف آزادانه و بدون قبح گل توسط برخی جوانان در اماکن عمومی، امنیت روانی و آرامش شهروندان را با چالش‌های مختلفی …
         
پیامدهای حقوقی طلاق صوری
روزنامه ستاره صبح

پیامدهای حقوقی طلاق صوری

پدیده‌ای به نام «طلاق صوری» در مرز میان حقوق، معیشت و اخلاق اجتماعی، موضوع خانواده ایرانی شده است. در این وضعیت، طلاق نه ناشی از فروپاشی عاطفی یا تصمیم واقعی زوجین برای پایان زندگی مشترک، بلکه گاه به عنوان راهکاری برای دستیابی به حمایت‌ اقتصادی و اجتماعی، از جمله برخورداری از مستمری والدین متوفی و مزایای …
    
سرمقاله خراسان/ منافع شهر معطل بازی تاج و تخت! | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله خراسان/ منافع شهر معطل بازی تاج و تخت! | آخرین خبر

خراسان/ «منافع شهر معطل بازی تاج و تخت!» عنوان یادداشت روز در روزنامه خراسان ت که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: ۶۳ طرح و لایحه روی زمین مانده است، قوای نظارت بر عملکرد مدیریت شهری، لنگ است و پارلمان شهری مشهد به معنای واقعی کلمه قفل شده؛ آن هم نه به این دلیل که مسئله‌ای درباره آن‌ها وجود دارد،
ظرفیت‌های اجتماعی در بازآفرینی اقتصادی ایران پس از جنگ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

ظرفیت‌های اجتماعی در بازآفرینی اقتصادی ایران پس از جنگ - مردم سالاری آنلاین

رویترز در گزارشی، اقتصاد ایران را فروپاشیده توصیف کرده و از آسیب زیرساخت ها، قطع ...
از آتش تا آرامش نظام سلامت ایران چگونه تاب آورد؟
سایت ایران آنلاین

از آتش تا آرامش نظام سلامت ایران چگونه تاب آورد؟

جنگ‌های ۱۲ و ۴۰ روزه، زیرساخت‌های سلامت کشور را با یکی از کم‌سابقه‌ترین آزمون‌های خود مواجه کرد، اما نظام بهداشت و درمان، همزمان با تحمل خسارت حدود ۸ هزار میلیارد تومانی ناشی از حمله به بیش از ۲۰۰ مرکز بهداشتی، بیش از ۷۰ بیمارستان و حدود ۳۰۰ آمبولانس، روند ارائه خدمات حیاتی به مردم را متوقف نکرد.
آموزش در خانه یا خانه‌نشینی آموزش
روزنامه آرمان امروز

آموزش در خانه یا خانه‌نشینی آموزش

روح‌اله رضاعلی آرمان امروز : چند سالی است در حوزه مشاوره تحصیلی و انتخاب رشته با دانش‌آموزان و خانواده‌های بسیاری گفت‌وگو می‌کنم. امسال در میان گفت‌وگو با دانش‌آموزان پایه دوازدهم و والدین آنها، با موضوعی مواجه شدم که به نظرم نیازمند تأمل جدی است: هوم‌اسکولینگ یا آموزش در خانه. به نظر می‌رسد آموزش در …
جنگ و جنگل‌ها
روزنامه آرمان امروز

جنگ و جنگل‌ها

عباس محمدی آرمان امروز : چند ماه است که جنگل‌هایی بسیار گسترده در کشورهای گوناگون در حال سوختن است. در آمریکا، امسال بیش از دوونیم میلیون هکتار جنگل دچار آتش‌سوزی شده، در انتاریوی کانادا فقط  در ماه جولای حدود نهصد مورد آتش‌سوزی بزرگ در جنگل‌ها رخ داده، در اسپانیا برآوردها حاکی از آن است که [ ]
رد آدم‌ربایی در زاهدان
روزنامه شرق

رد آدم‌ربایی در زاهدان

ساعت حدود ۹:۳۰ شب ۳۰ تیر، بازار زاهدان همچنان شلوغ و پررفت‌وآمد بود. «مهرشاد دادکریمی»، جوان ۲۳‌ساله‌ای که در بازار زاهدان مغازه لباس کودک دارد، به پدرش تلفن زد و گفت کارش در بازار تمام شده و می‌خواهد بعد از بازی بیلیارد با یکی از دوستانش، راهی خانه شود. با خودروی شخصی‌اش به خیابان شریعتی رفته بود و …
سایت عصرایران

سقوط مرگبار در جاده هراز / 7 سرنشین ون کشته شدند

سایت شهرآرانیوز

مجید آدینه اعدام شد | تروریستی با کلت کمری و اره برقی در کودتای دی ماه

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

زنان خانه‌دار؛ نیروی کار نامرئی که بیمه و امنیت اقتصادی ندارد
خبرگزاری مهر

زنان خانه‌دار؛ نیروی کار نامرئی که بیمه و امنیت اقتصادی ندارد

فعال حوزه زنان و خانواده، معتقد است خانه‌داری فعالیتی مولد است که هنوز به اندازه کافی به رسمیت شناخته نشده است
سایت عصرایران

جزئیات حادثه هولناک جاده هراز؛ ۷ کشته و ۶ مصدوم در سقوط ون به دره

روزنامه دنیای اقتصاد

تهدیدی برای اقتصاد یا فرصتی برای فناوری؟

بازگشت آرام‌آرام«حجاب» به میدان تنش اجتماعی
روزنامه توسعه ایرانی

بازگشت آرام‌آرام«حجاب» به میدان تنش اجتماعی

سعیده علیپور چند ده نفر در ساحل میانکاله کنار هم ایستاده اند و زنجیره ای انسانی ساخته اند؛ نه برای حفاظت از تالاب یا اعتراض به
سیاه‌نمایی از ایران
روزنامه شرق

سیاه‌نمایی از ایران

در روزهای گذشته برنامه اینترنتی «‌آزاد» با محدودیت‌های قضائی مواجه شد و هم‌زمان طرحی در دستور کار مجلس قرار گرفت که به طرز شگفت‌آوری محدودیت‌های بی‌وجهی برای فعالیت‌های علمی کشور پدید می‌آورد.
روزنامه شرق

ظفرقندی: دروغ می گویند دارو تحریم نیست

روزنامه هفت صبح

چگونه فشارهای اقتصادی و اجتماعی «ناجنبش‌»های شهری را می‌سازد؟

تکرار شوخی هر ساله‌ «شهریه ممنوع»!
روزنامه هفت صبح

تکرار شوخی هر ساله‌ «شهریه ممنوع»!

‌والدین تهرانی می‌گویند مدارس هنگام ثبت‌نام مبالغی مطالبه کرده‌اند که نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است
سایت خبرآنلاین

پزشک عراقی علیه ایران؟/ واکنش فوری هلال‌احمر به یک ویدئوی جنجالی

سایت خبرفوری

بازداشت ۸ نفر از عوامل نزاع و درگیری در سعادت‌آباد تهران/ ویدئو

سهم ۱۳درصدی صنعت ساختمان از بازار کار
سایت اکونگار

سهم ۱۳درصدی صنعت ساختمان از بازار کار

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: صنعت ساختمان ۱۳ درصد بازار کار را به خود اختصاص داده است.
سایت رکنا

فیلم چهره باز دزدان سریالی موتورسیکلت های میلیونی تهرانی / آنها را می شناسید ؟! + گفتگو

از گرمازدگی در عسلویه تا مرگ داخل لوله‌های جوشکاری/ نگاهی به فوت کارگر حین کار/ مستمری بازماندگان چگونه تعیین می‌شود؟
خبرگزاری ایلنا

از گرمازدگی در عسلویه تا مرگ داخل لوله‌های جوشکاری/ نگاهی به فوت کارگر حین کار/ مستمری بازماندگان چگونه تعیین می‌شود؟

یک کارشناس حقوقی گفت: اگر فوت کارگر ناشی از حادثه کار نباشد، این موضوع از نظر مسئولیت کیفری کارفرما با فوت ناشی از حادثه کار تفاوت دارد.
امر جنسی دارد بحران می‌شود - همدلی
روزنامه همدلی

امر جنسی دارد بحران می‌شود - همدلی

شهراد شاهرخی طهرانی فعال رسانه انسان‌ها برای یک زندگی سالم نیازمند آرامش و شادابی و سلامت هستند ، لذا جامعه زمانی می‌تواند به این آرامش و سلامت اجتماعی دست پیدا کند که یکی از نیازهای اصلی جامعه، یعنی غریزه جنسی افراد مطابق عرف یا شرع یا هر قرارداد اجتماعی مورد وثوق جامعه تأمین شده [ ]
هیأت امنای دانشگاه؛ پلی به سوی آینده یا آیینه‌ای از قدرت؟ - همدلی
روزنامه همدلی

هیأت امنای دانشگاه؛ پلی به سوی آینده یا آیینه‌ای از قدرت؟ - همدلی

ژاله حساس خواه عضو هیات علمی دانشگاه گیالن انتصاب اخیر اعضای حقیقی هیأت امنای دانشگاه گیلان ( شامل نماینده ولی فقیه، استاندار، دو نماینده مجلس، معاون اسبق رئیس‌جمهور و یک عضو هیأت علمی ) نه از آن رو تأمل‌برانگیز است که منصوبان بی‌صلاحیت‌اند، بلکه از آن رو که پرسشی بنیادین را برمی‌انگیزد: وقتی به [ …
روزنامه هفت صبح

همدستی زن سوم و مرد غریبه در مسمومیت مرگبار شوهر

روزنامه هفت صبح

سکانس پایانی قتل شریک به خاطر بدهی سنگین

هزینه های پنهان آلودگی نفتی - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

هزینه های پنهان آلودگی نفتی - سایت خبری اقتصاد پویا

حسین قیدر / خلیج فارس به دلیل نیمه‌بسته بودن، عمق نسبتاً کم و تراکم بالای فعالیت‌های نفتی و دریایی، از زیست‌بوم‌های حساس جهان محسوب می‌شود. هرگونه ورود نفت خام، سوخت کشتی‌ها یا فرآورده‌های نفتی به آب می‌تواند در مدت کوتاهی در سطح وسیعی منتشر شود. جریان‌های دریایی نیز ممکن است آلودگی را از محل اولیه [ …
سایت رویداد‌ ۲۴

دانشگاه پیام نور منحل می‌شود؟

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تشکیل زنجیره انسانی در میانکاله برای مقابله با بی‌حجابی

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| اولین تصویر از متهمان کودک‌ربایی در تهران

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| مجری صداوسیما کمبود دارو را گردن مردم انداخت

سایت عصرایران

جریان نوزاد ربوده‌شده تهرانی

در ضرورت  امر رفاه
سایت عصرایران

در ضرورت امر رفاه

وقتی رفاه عمومی برقرار است، استرس و اضطرابهای ناشی از نگرانی برای حال و آینده کاهش می‌یابد و این وضعیت متعادل و پایدار، سلامت روان خانواده را به دنبال دارد.
سایت رکنا

کشف جسد سوخته مرد جوان در حوالی اتوبان امام علی