قیمت طلا امروز




 قیمت سکه ۶ مرداد ۱۴۰۵

 سایت اقتصادنیوز / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۶/۰۲

بازدهی بازار طلا و سکه در مرداد ۱۴۰۵؛ طلای جهانی ۱۳ درصد رشد کرد، سکه به ۲۰۹ میلیون رسید

اقتصادنیوز: بازار طلا و سکه مردادماه را با بازدهی مثبت و صعود قیمت‌ها به پایان رساند؛ ماهی که طلای جهانی با رشد بیش از ۱۳ درصدی پیشتاز شد و طلای ۱۸ عیار و سکه امامی نیز در آخرین روزهای ماه به کانال‌های جدیدی رسیدند.
 بازدهی بازار طلا و سکه در مرداد ۱۴۰۵؛ طلای جهانی ۱۳ درصد رشد کرد، سکه به ۲۰۹ میلیون رسید
به گزارش اقتصادنیوز، مردادماه برای بازار طلا و سکه، ماهی پرنوسان و در نهایت صعودی بود؛ ماهی که در آن قیمت‌ها تحت تأثیر نوسانات نرخ دلار، صعود طلای جهانی و رفت‌وبرگشت اخبار سیاسی، مسیرهای متفاوتی را تجربه کردند و در روزهای پایانی به سطوح بالاتری رسیدند.

بازار در نخستین هفته مرداد با نوسان میان کاهش و افزایش قیمت‌ها همراه بود، اما در ادامه، رشد طلای جهانی و تغییرات بازار ارز به موتور اصلی حرکت طلا و سکه تبدیل شد. در هفته‌های پایانی نیز افزایش هم‌زمان دلار و طلای جهانی، قیمت‌ها را به سقف‌های جدید ماهانه رساند. خبر مرتبط یورو برنده بازدهی در مرداد شد، درهم تنها بازنده بازار بود |‌ جدال دلار در شهریور برای عبور از مرز 194 هزار تومان یا بازگشت به کانال 180 هزار

اقتصادنیوز: بازار ارز در مردادماه، ماهی پرنوسان و همراه با رکوردزنی‌های تازه را پشت سر گذاشت؛ دلار آزاد با ثبت رکورد ۱۹۴ هزار و ۶۳۰ تومان، یکی از مهم‌ترین سقف‌های تاریخی خود را تجربه کرد و در نهایت، یورو با بازدهی ۳.۳۴ درصدی پربازده‌ترین ارز مردادماه شد.

بررسی عملکرد بازار در مردادماه نشان می‌دهد طلای جهانی بیشترین بازدهی را در میان دارایی‌های مورد بررسی ثبت کرد و پس از آن، طلای ۱۸ عیار، طلای آبشده و انواع سکه با رشد قیمت، مرداد را در محدوده‌هایی بالاتر از ابتدای ماه به پایان رساندند. مرداد از کجا شروع شد و کجا ایستاد؟

نرخ بسته شدن بازار طلا و سکه در نخستین روز مردادماه نشان می‌دهد طلای جهانی در ساعت ۱۴ و همزمان با بسته شدن بازار داخلی در نرخ ۴۰۷۰ دلار قرار داشت. طلای ۱۸ عیار نیز در ۱۸ میلیون و ۷۸۶ هزار تومان بسته شد و طلای آبشده به ۸۱ میلیون و ۳۸۰ هزار تومان رسید. سکه امامی در پایان معاملات ۱۸۸ میلیون تومان قیمت داشت و نیم‌سکه، ربع‌سکه و سکه گرمی نیز به ترتیب در نرخ‌های ۹۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، ۵۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و ۲۸ میلیون تومان معامله شدند.

در آخرین روز مردادماه نیز طلای جهانی در نرخ ۴۶۰۳ دلار قرار گرفت. طلای ۱۸ عیار ماه را در ۲۱ میلیون و ۴۲ هزار تومان و طلای آبشده در ۹۱ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان به پایان رساندند. سکه امامی نیز در نرخ ۲۰۹ میلیون تومان بسته شد و نیم‌سکه، ربع‌سکه و سکه گرمی به ترتیب در ۱۰۶ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان، ۵۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و ۳۰ میلیون تومان قرار گرفتند. طلای جهانی پیشتاز بازدهی مرداد

در مجموع، بازدهی بازار طلا و سکه در مردادماه مثبت بود؛ طلای جهانی با رشد ۱۳.۰۹ درصدی بیشترین بازدهی را ثبت کرد. پس از آن، طلای ۱۸ عیار و طلای آبشده هر کدام ۱۲ درصد افزایش یافتند. بازدهی سکه امامی ۱۱.۱۷ درصد و نیم‌سکه ۱۰.۰۵ درصد بود. در میان قطعات کوچک‌تر نیز سکه گرمی با ۷.۱۴ درصد و ربع‌سکه با ۶ درصد افزایش، مردادماه را به پایان رساندند. شروع آرام مرداد در بازار طلا و سکه

بازار طلا و سکه در نخستین روز مردادماه و آخرین روز معاملاتی هفته، کم‌نوسان دنبال شد؛ با توجه به افت قیمت طلای جهانی و رشد محدود دلار در کانال 192 هزار تومانی، قیمت‌ها کاهش یافتند.

طلای جهانی در این روز بین محدوده 4129 دلار و 4080 دلار در نوسان بود و در ساعت بسته شدن بازار داخلی در نرخ 4090 دلار معامله شد.

در روز نخست مرداد، هر گرم طلای 18 عیار معاملات خود را در نرخ 18 میلیون و 814 هزار تومان آغاز کرد و با کاهش در نرخ 18 میلیون و 786 هزار تومان بسته شد.

طلای آبشده نیز معاملات را در نرخ 81 میلیون و 500 هزار تومان بازگشایی کرد و با کاهش تا نرخ 81 میلیون و 380 هزار تومان پایین آمد.

همچنین سکه امامی معاملات خود را در میانه کانال 188 میلیون تومان آغاز کرد و با کاهش در نرخ 188 میلیون تومان بسته شد.

نیم سکه نیز معاملات را در نرخ 96 میلیون و 700 هزار تومان استارت زد و با کاهش در نرخ 96 میلیون و 500 هزار تومان بسته شد.

ربع سکه هم معاملات خود را در نرخ 53 میلیون و 800 هزار تومان استارت زد و با کاهش تا نرخ 53 میلیون و 300 هزار تومان عقب نشست.

سکه گرمی نیز بدون تغییر در نرخ 28 میلیون تومان در معامله بود.

هفته اول؛ بازار میان اخبار سیاسی و نوسان قیمت‌ها

بازار طلا و سکه در نخستین هفته مردادماه، تحت تأثیر رفت‌وبرگشت اخبار سیاسی و تحولات امنیتی منطقه قرار داشت. معاملات هفته با کاهش قیمت‌ها و گپ منفی آغاز شد؛ اما از میانه هفته، با بازگشت ریسک‌های ژئوپلیتیک و رشد نرخ دلار، روند بازار تغییر کرد و طلا و سکه بخشی از افت ابتدای هفته را جبران کردند.

در مجموع، نوسانات نرخ دلار، اونس جهانی و اخبار سیاسی، مهم‌ترین عوامل اثرگذار بر معاملات هفته بودند و تغییر مسیر این متغیرها باعث شد بازار طلا و سکه در طول هفته میان روندهای نزولی و صعودی در نوسان باشد.

بالاترین نرخ هفتگی روز چهارشنبه به ثبت رسید. طلای 18 عیار، 18 میلیون و 727 هزار تومان، طلای آبشده 81 میلیون و 100 هزار تومان و سکه امامی 187 میلیون و 500 هزار تومان و سکه گرمی 27 میلیون و 500 هزار تومان ثبت کردند. اما نیم سکه 95 میلیون و 800 هزار تومان، ربع سکه 53 میلیون و 300 هزار تومان بالاترین نرخ هفته را روز پنجشنبه به ثبت رساندند.

کمترین قیمت هفتگی روز یکشنبه به ثبت رسید؛ در این روز طلای 18 عیار 17 میلیون و 902 هزار تومان و طلای آبشده 77 میلیون و 550 هزار تومان، سکه امامی 179 میلیون و 800 هزار تومان، نیم سکه 92 میلیون و 500 هزار تومان و ربع سکه 51 میلیون و 600 هزار تومان را به ثبت رساندند. طلای جهانی در اوج؛ بازار داخلی زیر فشار افت دلار

بازار طلا و سکه در دومین هفته مردادماه هفته‌ای پرنوسان را پشت سر گذاشت؛ هفته‌ای که با رشد قیمت‌ها تحت تأثیر رکوردشکنی دلار آغاز شد، اما در ادامه با تغییر فضای انتظارات و کاهش نرخ ارز، بخش زیادی از این افزایش‌ها تعدیل شد. در پایان هفته نیز صعود طلای جهانی تا محدوده ۴۳۰۰ دلار نتوانست مانع از اثرگذاری افت دلار به کانال ۱۸۷ هزار تومان بر بازار داخلی شود.

در این هفته، طلای جهانی از محدوده ۴۰۴۳ دلار معاملات را آغاز کرد و در مسیر صعودی تا سقف ۴۳۰۱ دلار بالا رفت؛ پایین‌ترین نرخ هفته نیز همان محدوده ۴۰۴۳ دلار بود. هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز بین کف ۱۸ میلیون و ۱۷۲ هزار تومان و سقف ۱۸ میلیون و ۷۹۳ هزار تومان نوسان داشت و در نهایت در نرخ ۱۸ میلیون و ۵۹۷ هزار تومان به کار خود پایان داد.

طلای آبشده در هفته دوم مرداد پایین‌ترین نرخ را در محدوده ۷۸ میلیون و ۷۲۰ هزار تومان و بالاترین نرخ را در ۸۱ میلیون و ۴۱۰ هزار تومان ثبت کرد. این بازار در پایان هفته در نرخ ۸۰ میلیون و ۵۶۰ هزار تومان معامله شد و نوسانات آن عمدتاً تحت تأثیر رفت‌وبرگشت نرخ دلار و صعود طلای جهانی بود.

سکه امامی نیز در طول هفته بین کف ۱۸۲ میلیون تومان و سقف ۱۸۸ میلیون تومان نوسان داشت و در پایان معاملات پنجشنبه در نرخ ۱۸۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان قرار گرفت. نیم‌سکه نیز پایین‌ترین نرخ هفته را در ۹۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان و بالاترین نرخ را در ۹۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان ثبت کرد و هفته را در نرخ ۹۴ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان به پایان رساند.

ربع‌سکه در این هفته از کف ۵۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان تا سقف ۵۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان در نوسان بود و در پایان در نرخ ۵۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان قرار گرفت. سکه گرمی نیز پایین‌ترین نرخ هفته را در ۲۷ میلیون تومان ثبت کرد و تا سقف ۲۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بالا رفت و در نهایت در همان محدوده ۲۷ میلیون تومان به کار خود پایان داد.

هفته سوم؛ صعود بازار طلا و سکه در نیمه‌تعطیل هفته

بازار طلا و سکه در هفته سوم مرداد، پس از شروعی نزولی در روز شنبه و یکشنبه، روز دوشنبه وارد فاز نوسانی و محتاط شد و در نهایت روز سه‌شنبه با رشد هم‌زمان طلای جهانی و نرخ ارز، مسیر صعودی را در پیش گرفت. تعطیلی رسمی بازار در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه نیز باعث شد معاملات هفته عملاً در سه‌شنبه به پایان برسد.

طلای جهانی در این هفته ابتدا تحت تأثیر تعطیلی بازارهای جهانی در محدوده ۴۳۴۲ دلار ثابت بود، اما با آغاز معاملات دوشنبه نوسان خود را از سر گرفت و سه‌شنبه با رشد ۳۵ دلار و ۷۳ سنتی به ۴۳۸۸ دلار رسید. پایین‌ترین نرخ ثبت‌شده هفته ۴۳۱۶ دلار و بالاترین نرخ ۴۳۸۸ دلار بود.

طلای ۱۸ عیار هفته را با فشار فروش آغاز کرد و روز یکشنبه تا ۱۸ میلیون و ۷۲۲ هزار تومان پایین آمد، اما در ادامه مسیر خود را تغییر داد و سه‌شنبه با عبور از مرز ۱۹ میلیون تومان به ۱۹ میلیون و ۳۸ هزار و ۳۰۰ تومان رسید که بالاترین نرخ هفته نیز بود. دامنه نوسان هفتگی این بازار از ۱۸ میلیون و ۶۸۷ هزار تومان در پایین‌ترین سطح تا ۱۹ میلیون و ۳۸ هزار تومان در سقف قرار داشت.

طلای آبشده نیز ابتدا تا کف ۸۰ میلیون و ۹۵۰ هزار تومان عقب نشست، اما در ادامه با بازگشت تقاضا به مدار صعودی برگشت و در روز سه‌شنبه همراه با رشد بازار به ۸۲ میلیون و ۴۷۰ هزار تومان رسید؛ سطحی که سقف قیمت این هفته بود.

در بازار سکه امامی، پایین‌ترین نرخ هفته ۱۸۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان ثبت شد، اما قیمت پس از چند روز نوسان، سه‌شنبه با رشد بیش از سه میلیون تومانی تا ۱۸۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بالا رفت و در فاصله ۸۰۰ هزار تومانی مرز ۱۹۰ میلیون تومان قرار گرفت؛ این نرخ بالاترین قیمت سکه در هفته سوم مرداد بود.

نیم‌سکه نیز هفته‌ای پرنوسان را پشت سر گذاشت؛ این قطعه ابتدا تا ۹۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان پایین آمد و سپس سه‌شنبه به ۹۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید که بالاترین نرخ هفته بود.

ربع‌سکه در پایین‌ترین سطح هفته تا ۵۲ میلیون تومان عقب نشست و در ادامه با بازگشت بازار، به ۵۳ میلیون تومان رسید؛ بنابراین دامنه نوسان این قطعه در هفته سوم مرداد بین ۵۲ تا ۵۳ میلیون تومان بود.

سکه گرمی اما مسیر متفاوتی نسبت به سایر قطعات داشت. این قطعه هفته را در محدوده ۲۸ میلیون تومان آغاز کرد و در نهایت با کاهش یک میلیون تومانی به ۲۷ میلیون تومان رسید. به این ترتیب، ۲۸ میلیون تومان بالاترین و ۲۷ میلیون تومان پایین‌ترین نرخ سکه گرمی در این هفته بود.

هفته پایانی؛ صعود بازار طلا و سکه تا سقف‌های جدید

بازار طلا و سکه در هفته پایانی مرداد، از ۲۴ تا ۲۹ مرداد، هفته‌ای پرنوسان و صعودی را پشت سر گذاشت. بازار در ابتدای هفته نوسان محدودی داشت و یکشنبه به کف‌های هفتگی رسید، اما از دوشنبه با تغییر مسیر دلار و رشد طلای جهانی، موج افزایشی در بازار شکل گرفت و در چهارشنبه و پنجشنبه قیمت‌ها به سقف‌های جدید هفتگی رسیدند.

طلای جهانی هفته را در نرخ ۴۳۷۶ دلار آغاز کرد و در روز پنجشنبه در محدوده ۴۴۸۷ دلار معامله شد. پایین‌ترین نرخ هفته ۴۳۲۹ دلار و بالاترین قیمت ۴۵۲۴ دلار ثبت شد.

طلای ۱۸ عیار در ابتدای هفته در نرخ ۱۹ میلیون و ۹۸ هزار تومان قرار داشت و پنجشنبه به ۱۹ میلیون و ۸۳۰ هزار تومان رسید. کف هفتگی این بازار ۱۹ میلیون و ۱۸ هزار تومان و سقف آن ۱۹ میلیون و ۸۴۱ هزار تومان بود.

طلای آبشده هفته را از نرخ ۸۲ میلیون و ۷۳۰ هزار تومان آغاز کرد و در پایان به ۸۵ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان رسید. پایین‌ترین نرخ هفته ۸۲ میلیون و ۳۷۰ هزار تومان و بالاترین قیمت ۸۵ میلیون و ۹۵۰ هزار تومان ثبت شد.

سکه امامی در ابتدای هفته در نرخ ۱۹۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان قرار داشت و پنجشنبه در ۱۹۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان معامله شد. کف هفتگی سکه ۱۸۹ میلیون تومان و سقف آن ۱۹۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بود.

نیم‌سکه هفته را در نرخ ۹۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان آغاز کرد و در پایان به ۱۰۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان رسید. پایین‌ترین قیمت هفته ۹۵ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان و بالاترین نرخ ۱۰۱ میلیون تومان بود.

ربع‌سکه از نرخ ۵۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان در ابتدای هفته به ۵۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان در پایان رسید. کف هفتگی این قطعه ۵۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و سقف آن ۵۵ میلیون تومان ثبت شد.

سکه گرمی نیز هفته را در نرخ ۲۷ میلیون تومان آغاز کرد و پنجشنبه به ۲۹ میلیون تومان رسید. پایین‌ترین نرخ هفته ۲۷ میلیون تومان و بالاترین قیمت ۲۹ میلیون تومان بود. آخرین روز مرداد؛ طلا و سکه با رشد قیمت ماه را بستند

بازار طلا و سکه در آخرین روز معاملاتی مرداد، همزمان با رشد طلای جهانی و افزایش نرخ دلار، صعودی شد و قیمت‌ها چند کانال بالاتر رفتند. تشدید انتظارات تورمی در سایه ادامه ابهام‌های سیاسی و نبود نشانه‌ای از آغاز مذاکرات، مهم‌ترین عامل حرکت بازار ارز و به دنبال آن بازار طلا و سکه بود.

طلای جهانی که در تعطیلی بازار داخلی وارد کانال ۴۶۰۰ دلار شده بود، تا محدوده ۴۶۳۰ دلار بالا رفت و در نرخ ۴۶۰۳ دلار قرار گرفت. همزمان دلار آزاد نیز از کانال ۱۸۹ هزار تومان به کانال ۱۹۳ هزار تومان رسید و در نرخ ۱۹۳ هزار و ۴۸۰ تومان بسته شد؛ ترکیب این دو عامل، بازار طلا و سکه را در مسیر افزایشی قرار داد.

هر گرم طلای ۱۸ عیار معاملات را در نرخ ۲۰ میلیون و ۶۰۸ هزار تومان آغاز کرد و در نهایت در نرخ ۲۱ میلیون و ۴۲ هزار تومان بسته شد.

طلای آبشده نیز در نرخ ۸۹ میلیون و ۲۷۰ هزار تومان بازگشایی شد و در پایان در نرخ ۹۱ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان قرار گرفت.

سکه امامی در نرخ ۲۰۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان آغاز به کار کرد و تا ۲۰۹ میلیون تومان بالا رفت؛ سطحی که فاصله آن با رکورد تاریخی ۲۱۰ میلیون تومانی تنها یک میلیون تومان بود.

نیم‌سکه نیز پس از بازگشایی در نرخ ۱۰۴ میلیون تومان، در نرخ ۱۰۶ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بسته شد. ربع‌سکه به ۵۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید و سکه گرمی نیز با گپ مثبت یک میلیون تومانی، در نرخ ۳۰ میلیون تومان معامله شد.

پیش‌بینی طلای ۱۸ عیار و سکه امامی در شهریور؛ بازار در مسیر سقف‌های تازه یا اصلاح قیمت؟

تحلیلگران بازار معتقدند شهریورماه برای بازار طلا و سکه با شرایطی متفاوت و پرریسک آغاز شده است. ورود دلار به کانال ۲۰۰ هزار تومان، قرار گرفتن طلای جهانی در محدوده ۴۶۰۰ دلار و تداوم فضای «نه جنگ، نه صلح» باعث شده کفه انتظارات در ابتدای ماه همچنان به سمت قیمت‌های بالاتر سنگینی کند. با این حال، رشد سریع قیمت‌ها در روزهای پایانی مرداد و نخستین روز شهریور، احتمال افزایش نوسان و اصلاح‌های مقطعی را نیز بالا برده است.

در بازار طلای ۱۸ عیار، تحلیلگران محدوده ۲۲ میلیون تومان را نخستین مرز حمایتی مهم می‌دانند. در صورت عقب‌نشینی قیمت و از دست رفتن این سطح، حمایت بعدی در محدوده ۲۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تا ۲۱ میلیون تومان قرار دارد. به باور کارشناسان، حفظ طلای ۱۸ عیار بالای مرز ۲۲ میلیون تومان می‌تواند نشانه‌ای از تداوم قدرت خریداران در شروع شهریور باشد.

در سمت مقابل، محدوده ۲۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان تا ۲۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان نخستین مقاومت پیش روی طلای ۱۸ عیار محسوب می‌شود؛ سطحی که با سقف تاریخی پیشین این بازار نیز فاصله زیادی ندارد. در صورت عبور پایدار از این محدوده، تحلیلگران احتمال حرکت قیمت به سمت کانال ۲۳ میلیون تومان و در سناریوی صعودی‌تر، محدوده ۲۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان را مطرح می‌کنند.

به گفته تحلیلگران، مسیر طلای ۱۸ عیار در شهریور بیش از هر چیز به رفتار دلار و طلای جهانی وابسته است. اگر دلار بتواند بالای کانال ۲۰۰ هزار تومان تثبیت شود و طلای جهانی نیز در محدوده‌های فعلی باقی بماند، زمینه برای ادامه حرکت صعودی بازار داخلی فراهم خواهد بود؛ اما هرگونه کاهش تنش‌های سیاسی یا بازگشت دلار به کانال‌های پایین‌تر می‌تواند زمینه اصلاح قیمت طلا را فراهم کند.

در بازار سکه امامی نیز پس از ثبت سقف تاریخی جدید در محدوده ۲۱۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، تحلیلگران محدوده ۲۱۵ میلیون تومان را نخستین حمایت مهم می‌دانند. در صورت از دست رفتن این سطح، حمایت بعدی در محدوده ۲۱۰ میلیون تومان قرار دارد و شکست این مرز می‌تواند مسیر اصلاح را تا محدوده ۲۰۵ میلیون تومان باز کند.

در سوی دیگر، محدوده ۲۲۰ میلیون تومان مهم‌ترین مقاومت روانی پیش روی سکه امامی در شروع شهریور است. عبور و تثبیت بالای این مرز می‌تواند مسیر را برای حرکت به سمت ۲۲۵ میلیون تومان و سپس محدوده ۲۳۰ میلیون تومان هموار کند. در مجموع، تحلیلگران معتقدند تا زمانی که متغیرهای سیاسی و ارزی در وضعیت فعلی قرار دارند، چشم‌انداز کوتاه‌مدت بازار همچنان صعودی و پرنوسان است؛ اما سرعت بالای رشد قیمت‌ها، احتمال اصلاح‌های مقطعی و رفت‌وبرگشت‌های سنگین در طول شهریور را نیز افزایش داده است. همچنین بخوانید سکه گرمی با سود ۷.۴ درصدی صدرنشین بازدهی شد، ربع سکه عقب ماند | پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در هفته نخست شهریور بازدهی منفی طلا و سکه در هفته دوم مرداد 1405 | پیش بینی قیمت طلا با دو اهرم دلار و تنگه هرمز | شرط بازگشت خریداران به بازار بازدهی 2 درصدی سکه امامی در یک هفته | قیمت طلای ۱۸ عیار ۱.۸۵ درصد رشد کرد | سکه گرمی ثابت ماند بازدهی طلا و سکه در تیر ماه 1405 | طلای ۱۸ عیار چند درصد رشد کرد؟ | سکه امامی در مرز ۱۹۰ میلیون تومان







چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ - 26 August 2026
تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ
روزنامه هفت صبح

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ

شورای عالی شهرسازی درباره تعداد پلاک‌ها، میزان تراکم و محل مصرف درآمدهای حاصل از واگذاری توضیح می‌خواهد
روزنامه هفت صبح

جوانان جویای کار در دام کلاهبرداران کیونت

ترومای جمعی؛وقتی یک زخم اجتماعی تبدیل به داستان سینه به سینه می شود
سایت خبرآنلاین

ترومای جمعی؛وقتی یک زخم اجتماعی تبدیل به داستان سینه به سینه می شود

تلاش برای معنابخشی است که حادثه را به بخشی از هویت، داستان‌های سینه‌به‌سینه و نگاه آن جامعه به آینده تبدیل می‌کند.​پژوهش‌های اخیر هم دقیقاً دست روی همین ابعاد پنهان گذاشته‌اند. مثلاً در مطالعه‌ای که کرش و هران (۲۰۲۵) روی تجربه مهاجران اجباری انجام دادند، مشخص شد که ترومای جمعی چطور می‌تواند نسل به نسل …
سایت خبرآنلاین

شهرداری به‌دنبال کنترل قیمت قبر در امامزاده‌ها؛ آرامستان جدید تهران کجا ساخته می‌شود؟

استادان پیرمرد:«درس‌تان را بخوانید»؛ توصیه به عافیت‌طلبی یا مانیفست مقاومت معرفتی؟/ ساختن فردا نیازمند پایداری علمی است
سایت خبرآنلاین

استادان پیرمرد:«درس‌تان را بخوانید»؛ توصیه به عافیت‌طلبی یا مانیفست مقاومت معرفتی؟/ ساختن فردا نیازمند پایداری علمی است

حالا که می‌بینم کتاب و کلاس و پژوهش و دانشگاه، شاید بزرگ‌ترین دستاوردهای آموزش مدرن در ایران، تا این اندازه در معرض فرسایش‌اند، بیشتر از هر زمان به خودم شک کرده‌ام. واقعیت این است که آنها (استادان پیرمرد) نمی‌گفتند «کاری نکنید»، می‌گفتند «سخت‌تر کار کنید و کار سخت را برگزینید».
سایت رکنا

اتهام خیانت برای یک زن تهرانی در دادگاه توسط شوهر سابقش / قاتل دروغ می گوید این زن پاک بود

انتشار ناگفته های پرونده  شهلا جاهد برای نخستین بار  / در لحظه قتل شهلا و لاله سحرخیزان به هم چه گفتند+ فیلم و عکس های بازسازی جنایت
سایت رکنا

انتشار ناگفته های پرونده شهلا جاهد برای نخستین بار / در لحظه قتل شهلا و لاله سحرخیزان به هم چه گفتند+ فیلم و عکس های بازسازی …

حوادث رکنا : هنوز بعد از گذشت 22 سال پرونده شهلا جاهد مورد توجه افکار عمومی است و با توجه به آخرین اظهارت وکیل خرمشاهی و مهدی ابراهیمی خبرنگار جنایی پرونده قتل همسر ناصر محمدخانی بر آن شدیم تا متن کامل حکم شهلا جاهد را بر گرفته از کتاب کارت قرمز منتشر کنیم .
جوانان میان اجاره و تنهایی - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

جوانان میان اجاره و تنهایی - سایت خبری اقتصاد پویا

دانیال امینی / در چنین شرایطی، «اقتصاد تنهایی» شکل می‌گیرد؛ اقتصادی که در آن فرد مجرد نه فقط با هزینه‌های مالی زندگی مستقل، بلکه با هزینه‌های اجتماعی ناشی از کاهش ارتباطات خانوادگی، شبکه حمایتی محدودتر و افزایش آسیب‌پذیری اقتصادی مواجه است. این پدیده به‌خصوص در کلان‌شهرها جدی‌تر است؛ جایی که فاصله میان …
صداوسیما؛ بودجه‌ای که اوج گرفت، مخاطبی که ریخت/ راهکاری برای عدم دورریز بیت‌المال
سایت اقتصاد ۲۴

صداوسیما؛ بودجه‌ای که اوج گرفت، مخاطبی که ریخت/ راهکاری برای عدم دورریز بیت‌المال

کارزاری جدید خواستار پایان تأمین مالی عمومی صداوسیما و واگذاری هزینه‌های این سازمان به مخاطبانی شده که همچنان تمایل به استفاده از برنامه‌های آن دارند؛ پیشنهادی که بحث درباره آینده رسانه ملی را دوباره داغ کرده است.
سایت برترینها

مجری خانم صداوسیما با کلاه پلیس جوگیر شد!

تنهایی مردم در برابر ابهام بنزینی مسوولان
سایت عصرایران

تنهایی مردم در برابر ابهام بنزینی مسوولان

وضعیت فعلی یعنی گیجی و ناتوانی دولت در تصمیم گیری بنزین. نتیجه می شود نگرانی مردم و صف های طولانی مقابل پمپ بنزین ها؛ نتیجه می شود کاهش اعتماد عمومی به دولت...
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تذکر رییس جمهور به غیبت زنان در پوستر جشنواره شهید رجایی

سایت عصرایران

آخرین خبر از پرونده «موبایل موسوی»

سایت رکنا

رها کردن جسد دختر 28 ساله در خیابان های تهران‌نو/ مرد بازداشتی چه ادعایی کرد

سایت خبرآنلاین

پای جاپارک فروشان تهرانی به دادسرا رسید

سایت عصرایران

جزئیات آتش‌سوزی در آسانسوری در کرج

قسط بندیِ فقر: وقتی فردایمان را پیش‌خور می‌کنیم
سایت عصرایران

قسط بندیِ فقر: وقتی فردایمان را پیش‌خور می‌کنیم

این وضعیت، مصداق بارزِ «اثر وابستگی» در نظریات جان کنت گالبرایت است. طبق این دیدگاه، در نظام سرمایه‌داری، تولیدکننده فقط کالا نمی‌سازد؛ بلکه با تبلیغاتِ مفرط...
         
آقای وزیر، آغوش کشور برای کدام باز است؛ نخبگان جوان یا مهاجران افغان؟
سایت تابناک

آقای وزیر، آغوش کشور برای کدام باز است؛ نخبگان جوان یا مهاجران افغان؟

وزیر ورزش و جوانان از آغوش باز دولت برای بازگشت جوانان مهاجرت کرده سخن می‌گوید و این در حالی است که آمار مهاجرت از کشور در همین شرایط فعلی، آمار نگران کننده...
مرگ تلخ در آسمان‌خراش‌ها/ دست روی دست نگذارید تا کارگران قربانی شوند!
خبرگزاری ایلنا

مرگ تلخ در آسمان‌خراش‌ها/ دست روی دست نگذارید تا کارگران قربانی شوند!

جان کارگران ساختمانی، ارزان‌ترین مصالح این روزهای ساخت‌وساز است. در سایه فقدان نظارت، کارفرمایان با پول بیمه برای خود مصونیت می‌خرند و پس از هر سقوط مرگبار، بدون حتی یک ساعت بازداشت، از مسئولیت قسر درمی‌روند.
حریم‌خواری زیر ذره‌بین؛ وقتی ساخت‌وساز به خط قرمز پایتخت می‌رسد
خبرگزاری مهر

حریم‌خواری زیر ذره‌بین؛ وقتی ساخت‌وساز به خط قرمز پایتخت می‌رسد

بخشی از حریم تهران با رودخانه‌ها و مسیل‌ها گره خورده و هر ساخت‌وساز غیرمجاز در این محدوده می‌تواند تبعاتی فراتر از تغییر کاربری زمین داشته باشد.
فرهنگ اظهارنظر غیرتخصصی آسیب‌پذیری تازه فضای رسانه‌ای کشور
خبرگزاری ایسنا

فرهنگ اظهارنظر غیرتخصصی آسیب‌پذیری تازه فضای رسانه‌ای کشور

وقتی نظرات غیرکارشناسی به‌طور گسترده منتشر می‌شود و گاه تصمیم‌گیران نیز از این فضا تأثیر می‌گیرند، مردم دیگر به هیچ نظر یا تحلیل به‌راحتی اعتماد نمی‌کنند.
وقتی جدایی پایان خشونت نیست؛ روایت قتل‌هایی که با غیرت توجیه می‌شوند
خبرگزاری ایسنا

وقتی جدایی پایان خشونت نیست؛ روایت قتل‌هایی که با غیرت توجیه می‌شوند

صبح شنبه اول شهریورماه ۱۴۰۵ در حالی که می‌خواست سوار خودروی شخصی‌اش شود همسر سابقش به او حمله کرد؛ حمله‌ای که با ضربات چاقو پایان یافت و زندگی زن جوان در چند لحظه برای همیشه خاموش شد. مرد مهاجم پس از قتل از محل گریخت و تا زمان انتشار این گزارش، هنوز بازداشت نشده است.
جزئیات تحریم‌های جدید دانشگاهی علیه ایران؛ سرنوشت نامعلوم آزمون‌های تافل و GRE
سایت تجارت نیوز

جزئیات تحریم‌های جدید دانشگاهی علیه ایران؛ سرنوشت نامعلوم آزمون‌های تافل و GRE

وزارت خزانه‌داری آمریکا مجوزی را که تبادل دانشجو، اعطای بورسیه و برگزاری برخی آزمون‌های دانشگاهی و حرفه‌ای میان ایران و آمریکا را مجاز می‌کرد، به‌طور نامحدود لغو کرد؛ این تصمیم سرنوشت آزمون‌هایی مانند تافل و GRE در ایران را با ابهام مواجه کرده است.
    
زنان از اقتصاد گیگ هند جا ماندند
خبرگزاری ایسنا

زنان از اقتصاد گیگ هند جا ماندند

اقتصاد گیگ هند که شامل خدماتی مانند تحویل غذا در ۱۰ دقیقه و اپلیکیشن‌های درخواست خودرو می‌شود، در حال ایجاد میلیون‌ها شغل است، اما زنان تا حد زیادی از این بازار کار دور مانده‌اند.
         
خبرگزاری ایرنا

مرگ مغموم ماهیان «کتی»

غوغای خاک در البرز با خشکیدگی تالاب صالحیه؛ گام هایی در مسیر احیا
خبرگزاری ایرنا

غوغای خاک در البرز با خشکیدگی تالاب صالحیه؛ گام هایی در مسیر احیا

کرج - ایرنا - تالاب «صالحیه» به عنوان تنها تالاب استان البرز این روزها زیر تازیانه تغییرات اقلیمی، کاهش بارندگی‌ها و دست‌اندازی‌های انسانی به یکی از کانونهای اصلی تولید گرد و غبار تبدیل شده است؛ چالشی زیست‌محیطی که آسمان استان‌های البرز، قزوین و حتی تهران را تحت تاثیر قرار داده و عزم ملی را برای مهار …
سایت خبرفوری

آتش سوزی بیمارستانی در پاکستان جان ۱۵ نوزاد را گرفت

چرا برخی رانندگان هویت ماشین را پنهان می‌کنند؟
سایت عصرایران

چرا برخی رانندگان هویت ماشین را پنهان می‌کنند؟

محمدباقر قربان‌زاده، قاضی سابق دیوان عالی کشور، در همین راستا می‌گوید: معمولا هدف اصلی با کاهش قابلیت شناسایی ماشین یا راننده ماشین انجام می‌شود. با این حال...
فرسایش خاموش زیر سایه انکار تحریم - همدلی
روزنامه همدلی

فرسایش خاموش زیر سایه انکار تحریم - همدلی

مونا ربیعیان خبرنگار در شرایطی که سیاست‌گذار پولی در تهران از آرامش بازارها و نبود ظرفیت برای تحریم‌های تازه سخن می‌گوید، واشنگتن از یک کارزار سنگین مالی جدید برای مسدودسازی شریان‌های ارزی رونمایی کرده است. تعارض میان خوش‌بینی مفرط داخلی و هشدارهای فزاینده بین‌المللی، این پرسش بنیادین را در برابر فعالان …
پایان ابرچالش زباله در چهار شهرستان مازندران
سایت ایران آنلاین

پایان ابرچالش زباله در چهار شهرستان مازندران

مازندران سال‌هاست با یکی از پیچیده‌ترین چالش‌های زیست‌محیطی کشور یعنی مدیریت پسماند و انباشت زباله دست ‌و پنجه نرم می‌کند؛ چالشی که به دلیل افزایش تولید پسماند، محدودیت ظرفیت دفن، مشکلات زیست‌محیطی ناشی از شیرابه و حساسیت‌های اکولوژیک شمال کشور، به یکی از مطالبات جدی مردم و مدیریت اجرایی استان تبدیل …
روزنامه هفت صبح

آخرین جمله سهیل: کاوه و پریسا من را پرت کردند

روزنامه هفت صبح

قاب امروز | وضعیت اسفبار آبادان شهر اولین‌ها

خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جزئیات دستگیری پزشک اینستاگرامی | از ویتامین‌تراپی تا بیهوشی، فیلم خصوصی و سرقت از قربانیان

سرمقاله شرق/ حل بحران‌ها در گرو حقوق اساسی ملت | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله شرق/ حل بحران‌ها در گرو حقوق اساسی ملت | آخرین خبر

شرق/ «حل بحران‌ها در گرو حقوق اساسی ملت» عنوان یادداشت روز در روزنامه شرق به قلم کامبیز نوروزی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: بحران‌های متعدد گریبان کشور را گرفته و سایه شوم جنگ و آثار آن که از پی تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل بر کشور افتاده، به تشدید بحران‌ها انجامیده است. بنزین، برق و آب
سرمقاله جمهوری اسلامی/ مردم و حل مشکل بنزین | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله جمهوری اسلامی/ مردم و حل مشکل بنزین | آخرین خبر

جمهوری اسلامی/ «مردم و حل مشکل بنزین» عنوان یادداشت روز در روزنامه جمهوری اسلامی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: جنگ‌های سه‌گانه‌ای که در دوران نظام جمهوری اسلامی بر ایران تحمیل شدند، این تجربه مهم را برجای گذاشتند که با حضور مردم در صحنه و مشارکت آنها به راحتی می‌توان هر مشکلی را حل کرد. ا
         
سرمقاله دنیای اقتصاد/ الگوی توسعه آتی کشور | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله دنیای اقتصاد/ الگوی توسعه آتی کشور | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/ «الگوی توسعه آتی کشور» عنوان یادداشت روز در روزنامه دنیای اقتصاد به قلم محمدمهدی بهکیش است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: امید آن است که در آینده‌ای نه چندان دور جنگ تمام شود و تحریم‌ها رفع شوند. در آن زمان متخصصان اقتصاد و اداره جامعه با یکی از مهم‌ترین پرسش‌های اقتصاد ایران موا
حقوق شهروندی؛ از یک عنوان حقوقی تا یک مطالبه روزمره
روزنامه عصر اقتصاد

حقوق شهروندی؛ از یک عنوان حقوقی تا یک مطالبه روزمره

حقوق شهروندی زمانی معنا پیدا می‌کند که از متن قوانین و آیین‌نامه‌ها به زندگی روزمره مردم راه پیدا کند. شهروند فقط مخاطب تصمیم‌های اداری نیست؛ او صاحب حق است و دستگاه‌های عمومی در برابر حقوق او مسئولیت دارند. یکی از مهم‌ترین جلوه‌های حقوق شهروندی، حق برخورداری از خدمات عمومی مناسب و عادلانه است. دسترسی …
همچنان پول در ثبت‌نام حرف اول را می‌زند
سایت جوان آنلاین

همچنان پول در ثبت‌نام حرف اول را می‌زند

آموزش‌و‌پرورش بار‌ها و بار‌ها تأکید کرده‌است ثبت‌نام در مدارس نباید مشروط به دریافت وجه باشد، ولی مدارس به آن توجهی نمی‌کنند
وقتی آب به سلاح جنگ تبدیل می‌شود؛ کجاها در سال ۲۰۲۶ بیشترین خطر درگیری‌های مرتبط با آب را دارند؟
سایت خبرآنلاین

وقتی آب به سلاح جنگ تبدیل می‌شود؛ کجاها در سال ۲۰۲۶ بیشترین خطر درگیری‌های مرتبط با آب را دارند؟

الجزیره در گزارشی با اشاره به افزایش نزدیک به چهاربرابری درگیری‌های مرتبط با آب از سال ۲۰۲۰، هشدار داده است که حملات به زیرساخت‌های آبی و اختلاف بر سر دسترسی به منابع آب، در مناطق جنگ‌زده به یکی از تهدیدهای فزاینده امنیتی و انسانی تبدیل شده است؛ از غزه و سودان گرفته تا ایران، کشورهای خلیج فارس و اوکراین.
سایت عصرایران

مرگ دلخراش دو دختر موتورسوار زیر چرخ‌های نیسان در یزد

کدام مردم؟
روزنامه شرق

کدام مردم؟

دکتر‌ اصغر ایزدی‌جیران‌‌، مردم‌پژوه است و این بار همراه همسر و فرزندانش به سیستان‌و‌بلوچستان رفته است‌. از سرمای آذربایجان به گرمای بالای ۴۵ درجه سیستان رفته‌اند؛ گرمایی که شاید باورتان نشود اما فقط ۱۰ دقیقه ماندن در زیر آن، شما را عصبی می‌کند و ‌مثل بستنی در حال آب‌شدن ‌خواهید بود. او ما را در برابر …
ماجرای ورود متانول به بنزین و تأثیرش بر کیفیت سوخت و آسیب به خودروها
سایت اقتصاد ۲۴

ماجرای ورود متانول به بنزین و تأثیرش بر کیفیت سوخت و آسیب به خودروها

ورود متانول به ترکیب بنزین و احتمال اثرگذاری آن بر کیفیت سوخت و آلودگی هوا، به موضوعی بحث‌برانگیز تبدیل شده است اما شرکت پالایش و پخش آن را در چارچوب استاندارد می‌داند و محیط زیست اثر مستقیم آن بر آلودگی هوا را کم ارزیابی می‌کند.
اجرای چراغ خاموش یک سناریوی بنزینی در تهران
سایت برترینها

اجرای چراغ خاموش یک سناریوی بنزینی در تهران

اگر صف‌های بیرون پمپ‌بنزین‌های تهران، بیشتر از آنکه ناشی از کمبود واقعی بنزین باشند، محصول عدم‌قطعیت درباره تصمیمی هستند که خودِ دولت هم «قطعی» خوانده، این پرسش مطرح می‌شود که آیا دولتی که از اعلام یک عدد مشخص بیش از خودِ صف‌هایی که سکوتش ایجاد کرده می‌ترسد، اساسا می‌تواند این الگو را بشکند؟
    
تایپ می‌کند...؛ وعده  پاسخ
روزنامه شرق

تایپ می‌کند...؛ وعده پاسخ

جودی‌ ابوت که برای بابالنگ‌دراز نامه می‌نوشت، انتظار دریافت پاسخ نداشت. کسی به او وعده پاسخ نداده بود. قرار این بود او بنویسد و مردی که هزینه تحصیل او را می‌داد، فقط نامه‌ها را بخواند. اما همان نامه‌های یک‌سویه، جهان جودی را ساختند. نوشته‌هایی از کلاس و کتاب، دوستی و عشق و حتی ترس و غم.
خروجی مؤثر کمپ‌های ترک اعتیاد ۵ تا ۱۰ درصد است؟
خبرگزاری ایلنا

خروجی مؤثر کمپ‌های ترک اعتیاد ۵ تا ۱۰ درصد است؟

مدیرکل پیشین درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر، درمانگر و پژوهشگر حوزه اعتیاد گفت: بسیاری از تحقیقات، نه‌تنها در ایران بلکه در سراسر جهان، نشان می‌دهند که نرخ پاکی ۲۰ درصد در یک بازه یک‌ساله، رقم بالایی محسوب می‌شود. بنابراین نمی‌توان انتظار داشت از هر ۱۰۰ نفری که وارد مراکز درمانی می‌شوند، همه بتوانند …
    
شوک پاییزی به سلف دانشگاه‌ها
روزنامه شرق

شوک پاییزی به سلف دانشگاه‌ها

تغذیه دانشجویان از مشکلات دائمی دانشگاه‌هاست؛ ظرف‌های فلزی چیده‌شده در یک صف طولانی به نشانه اعتراض به کیفیت غذا، تصویری تکراری‌ است که در هر سال تحصیلی نسخه‌های جدیدی از آن بازسازی می‌شود. اما مسئله فقط کیفیت نیست، در دهه‌های اخیر با افزایش مکرر قیمت غذای دانشجویی، سیاست‌های سلیقه‌ای مدیران دانشگاهی …
چرا دانشگاه دیگر نردبان «صعود اجتماعی» طبقه متوسط نیست؟
روزنامه آرمان امروز

چرا دانشگاه دیگر نردبان «صعود اجتماعی» طبقه متوسط نیست؟

«آرمان امروز از پدیده اجتماعی در کنکور » گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- رها معیری: تا همین چند دهه پیش، دانشگاه در ذهن بسیاری از خانواده‌های ایرانی فقط محل کسب مدرک نبود؛ «نردبان صعود اجتماعی» بود. خانواده‌ای که سرمایه اقتصادی چندانی نداشت، می‌توانست امید داشته باشد فرزندش با درس خواندن، قبولی در یک دانشگاه …
نگاهی به رأی جدید دیوان عدالت اداری/ امسال «مزایای رفاهی کارگران» مشمول مالیات است؟
خبرگزاری ایلنا

نگاهی به رأی جدید دیوان عدالت اداری/ امسال «مزایای رفاهی کارگران» مشمول مالیات است؟

یک کارشناس حقوق و روابط کار، با تشریح ابعاد حقوقی دادنامه اخیر دیوان عدالت اداری، تاکید کرد معافیت مالیاتی مزایای رفاهی کارگران شامل سال جاری نمی‌شود.
از خلاقیت تا قبح‌شکنی/ روایت عادی‌سازی رفتارهایی که نباید عادی شوند
سایت تابناک

از خلاقیت تا قبح‌شکنی/ روایت عادی‌سازی رفتارهایی که نباید عادی شوند

توقیف برنامه «درجام» را نمی‌توان صرفاً در حد توقف یک برنامه یا حذف قسمت پایانی یک محصول نمایش خانگی دید. فارغ از اینکه مبنای دقیق قضایی این تصمیم چه بوده و ک...
روزنامه هفت صبح

راز سر به مهر قتل کارمند بانک در یوسف‌آباد

سایت فرارو

ویدئوی خروج هواپیما از باند فرودگاه مشهد

علیه پیادگان و پیاده‌روها
سایت عصرایران

علیه پیادگان و پیاده‌روها

آنچه اکنون می‌بینم تخریب پیاده‌راه‌ها و تحقیر پیاده‌هاست. از هر راهی که ممکن است حریم و حرمت پیاده‌ها را می‌شکنند. شهر بَرده‌‌ی سواری‌ها و به کام سواره‌هاست‌...
نسلی که می گفت: «چشم»، نسلی که می پرسد: «چرا»
سایت عصرایران

نسلی که می گفت: «چشم»، نسلی که می پرسد: «چرا»

برای نسل‌های قدیم، بسیاری از تعارف‌ها و عبارات احترام‌آمیز بخشی از قواعد زندگی روزمره بود: «قربان شما»، «اختیار دارید»، «بفرمایید»، «زحمت کشیدید» و ده‌ها عبا...
بوته‌ها پیشروی می‌کنند اما‌ اسب‌ها‌ محاکـمه‌ می‌شوند
روزنامه هفت صبح

بوته‌ها پیشروی می‌کنند اما‌ اسب‌ها‌ محاکـمه‌ می‌شوند

مسئولان محیط زیست می‌گویند اسب‌ها سال‌ها در بوجاق حضور داشته‌اند و به بخشی از اکوسیستم تبدیل شده‌اند
‌واگذاری آبشار آهکی به یک غیربومی
روزنامه هفت صبح

‌واگذاری آبشار آهکی به یک غیربومی

واگذاری پروژه آبشار آهکی به مجری غیربومی با اصول اولیه طرح مشارکتی مغایرت دارد
سایت رکنا

دست گروگان در صندوق عقب از جای چراغ بیرون بود/ پلیس راه در جاده ارومیه این صحنه را دید + جزییان رهایی گروگان در ماجرایی …

ترس و سردرگمی  روستایی‌ها برای گرفتن حق و حقوق ‌فردی و اجتماعی
روزنامه هفت صبح

ترس و سردرگمی روستایی‌ها برای گرفتن حق و حقوق ‌فردی و اجتماعی

هزاران شهروند حقشان را از دست می‌دهند، چون از دادگاه می‌ترسند و زبان قانون را نمی‌دانند
فروشندگان متخلف پاسخگو  شوند
روزنامه هفت صبح

فروشندگان متخلف پاسخگو شوند

رشد پلتفرم‌های فروش اینترنتی، ضرورت ساماندهی و نظارت مستمر بر کسب‌وکارهای مجازی را افزایش داده است
کنکور یا مسابقه پول؟ ماجرای نابرابری شانس قبولی دانشگاه
سایت اقتصاد ۲۴

کنکور یا مسابقه پول؟ ماجرای نابرابری شانس قبولی دانشگاه

یک جامعه‌شناس معتقد است فقر می‌تواند بسیار پیش از رسیدن دانش‌آموز به مرحله کنکور، فرصت‌های آموزشی او را محدود کند و تفاوت‌های اقتصادی خانواده‌ها را به نتایج متفاوت در پذیرش دانشگاه تبدیل کند.
فاجعه انسانی در سایه نادیده گرفتن مصوبه گواهینامه زنان
سایت رویداد‌ ۲۴

فاجعه انسانی در سایه نادیده گرفتن مصوبه گواهینامه زنان

این بن‌بست اداری و عدم صدور گواهینامه، مانع رفت‌وآمد روزمره زنان در سطح شهر‌ها نشده است، اما زنان موتورسوار را با مسائل حقوقی و مالی مواجه کرده است چراکه در صورت وقوع حادثه، از پوشش بیمه محروم هستند.