قیمت طلا امروز




 برنامه هفتم توسعه کشور

 سایت ایران آنلاین / ۲ ساعت قبل

ظرفیت تولید کنسانتره مس ایران به ۳.۲ میلیون تن می‌رسد

رئیس هیأت عامل ایمیدرو با تأکید بر ضرورت تبدیل ظرفیت‌های معدنی کشور به ظرفیت‌های واقعی اقتصادی و صنعتی گفت: براساس برنامه‌های توسعه‌ای، ظرفیت تولید کنسانتره مس شرکت ملی صنایع مس ایران تا پایان برنامه هفتم به ۳میلیون و ۲۰۰هزار تن و تولید کاتد این شرکت به ۷۰۰هزار تن خواهد رسید.
 ظرفیت تولید کنسانتره مس ایران به ۳.۲ میلیون تن می‌رسد
ایران آنلاین:

  به گزارش پایگاه خبری مس‌پرس، دکتر محمدمسعود سمیعی‌نژاد عصر پنجشنبه پنجم شهریورماه در آیین افتتاح پروژه‌های شرکت ملی صنایع مس ایران در شهربابک به دستور رئیس‌جمهور و با حضور وزیر صمت، با اشاره به شتاب گرفتن روند توسعه در شرکت ملی مس اظهار داشت: تلاش‌های مدیرعامل، تیم مهندسی و کارکنان این مجموعه موجب شده است سرعت توسعه شرکت مس در سال گذشته افزایش یابد و امروز شاهد اجرای طرح‌های مختلف در صنعت مس باشیم.

  ۱۱ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری برای توسعه مس

 

رئیس هیأت عامل ایمیدرو با اشاره به اهداف تعیین‌شده برای شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: در راستای توسعه این صنعت، ۱۱ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در شرکت ملی مس تعریف شده است.

وی همچنین گفت: منابع زمین‌شناسی شرکت ملی صنایع مس ایران با احتساب اکتشافات سال گذشته، به ۲۲.۴ میلیارد تن و ذخایر قابل طراحی به ۱۶.۸ میلیارد تن رسیده است.

  توسعه؛ از ذخیره معدنی تا ارزش اقتصادی

 

سمیعی‌نژاد با تأکید بر اینکه توسعه معدن زمانی معنا پیدا می‌کند که ذخیره معدنی به ظرفیت صنعتی، محصول و در نهایت ارزش اقتصادی پایدار تبدیل شود، افزود: نگاه به توسعه باید زنجیره‌ای و از اکتشاف و معدن تا فرآوری، زیرساخت و صنایع پایین‌دستی باشد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های استان کرمان گفت: معدن در این استان صرفاً یک فعالیت اقتصادی نیست، بلکه پایه شکل‌گیری مجموعه گسترده‌ای از صنایع، زیرساخت‌ها و اشتغال تخصصی شده است.

رئیس هیأت عامل ایمیدرو همچنین بر ضرورت تعریف پروژه‌های توسعه‌ای در قالب بسته‌های کامل و قابل بهره‌برداری تأکید کرد و گفت معدن، خوراک، آب، برق، انرژی، مدیریت باطله و سایر زیرساخت‌ها باید از ابتدا به‌عنوان اجزای یک مجموعه واحد دیده شوند.

  فلوتاسیون سرباره؛ گامی در مسیر اقتصاد چرخشی

 

سمیعی‌نژاد افتتاح کارخانه فلوتاسیون سرباره خاتون‌آباد را نمونه‌ای از توسعه در مسیر اقتصاد چرخشی دانست و گفت: بخشی از ارزش‌آفرینی آینده باید از بازیابی بهتر منابع موجود، کاهش اتلاف و بازگرداندن مواد ارزشمند به چرخه تولید حاصل شود.

وی افزود: در صنایع معدنی بزرگ دنیا، سرباره و باطله‌ها دیگر صرفاً خروجی فرآیند محسوب نمی‌شوند، بلکه می‌توانند منابع ثانویه‌ای باشند که با فناوری مناسب، ارزش نهفته در آنها بازیابی شود.

 

  هدف‌گذاری اشتغال ۵۰هزار نفری در صنعت مس

 

رئیس هیأت عامل ایمیدرو در ادامه با اشاره به هدف‌گذاری ۸۰۰هزار تن تولید کاتد در برنامه هفتم گفت: از این میزان، ۷۰۰هزار تن بر عهده شرکت ملی صنایع مس ایران است.

وی همچنین اظهار داشت: سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در شرکت ملی صنایع مس ایران، اشتغال مستقیم در صنایع مس کشور را از ۲۵هزار نفر فعلی به ۵۰هزار نفر افزایش خواهد داد.

سمیعی‌نژاد در پایان ابراز امیدواری کرد با حمایت‌های وزارت صمت و همراهی مسئولان محلی، روند رشد و توسعه صنعت مس کشور با شتاب بیشتری ادامه یابد.

انتهای پیام/







جمعه ۶ شهریور ۱۴۰۵ - 28 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.