قیمت طلا امروز




 جنگ اسرائیل و حزب‌الله

 سایت دیدارنیوز / ۲۴ ساعت قبل

کاخ سفید: هیچ‌گونه مذاکره‌ای با ایران در جریان نیست، همه گزینه‌ها روی میز است/ دیدار نخست وزیر قطر با عراقچی/ ادعای اسرائیل: حزب‌الله دو پهپاد فرستاد، به جنوب لبنان حمله می‌کنیم

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...
 کاخ سفید: هیچ‌گونه مذاکره‌ای با ایران در جریان نیست، همه گزینه‌ها روی میز است/ دیدار نخست وزیر قطر با عراقچی/ ادعای اسرائیل: حزب‌الله دو پهپاد فرستاد، به جنوب لبنان حمله می‌کنیم
دیدارنیوز _ سرویس بین‌الملل: در پی تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا به ایران در روز شنبه ۹ اسفند ۱۴۰۴ و ترور آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب، درگیری میان طرف‌ها آغاز شد و در روز چهلم، موقتا جنگ متوقف و آتش‌بس به مدت دو هفته برقرار شد.

به گزارش دیدارنیوز، روز شنبه (۲۲ فروردین)، مذاکرات طولانی میان ایران و آمریکا در اسلام‌آباد پاکستان برگزار شد اما طرفین با وجود مذاکره تا بامداد یکشنبه در اسلام آباد به توافقی نرسیدند. بنابر گزارش رسانه‌های داخلی، گفته می‌شود درخواست‌های آمریکا به ویژه درباره تنگه هرمز و اورانیوم غنی‌شده مانع از دستیابی به توافق شده است.

روز یکشنبه ۱۳ اردیبهشت، ترامپ اعلام کرد که پیشنهاد ایران قابل قبول نیست و مذاکرات در بن‌بست قرار دارد. روز دوشنبه ۱۴ اردیبهشت، حملات موشکی و پهپادی به امارات صورت گرفت، اما ایران این حملات را تایید نکرد. امارات مدعی شده که این حملات از سوی ایران انجام شده است.

پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت حملاتی از سوی آمریکا به بندرعباس و قشم صورت گرفت و نیروی دریایی ایران با ناوشکن‌های آمریکایی درگیر شد. همچنین صدای شدید پدافند هوایی در غرب تهران شنیده شد. دوشنبه شب ۲۸ اردیبهشت، ترامپ مدعی شد که به دلیل درخواست چند کشور عربی، حمله دوباره به ایران را به تعویق انداخته است. بامداد یکشنبه ۳ خرداد، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد که به توافق با ایران نزدیک شده‌ایم.

ساعت ۲۲:۳۰ یکشنبه ۱۷ خرداد، جمهوری اسلامی ایران حملات موشکی خود را به اسرائیل، در پاسخ به حملات تل‌آویو به ضاحیه جنوبی بیروت آغاز کرد و تنش‌ها بار دیگر بالا گرفت. بامداد روز دوشنبه ۱۸ خرداد، اسرائیل به مناطقی در ایران حمله کرد. پس از یک روز درگیری نظامی، دو طرف پایان حملات را اعلام کردند.

بامداد روز چهارشنبه ۲۰ خرداد، آمریکا به بهانه سرنگون شدن یک هلی‌کوپتر در تنگه هرمز، انگشت اتهام را به سمت ایران نشانه گرفت و حملاتی را به جنوب کشورمان انجام داد که با پاسخ ارتش و سپاه مواجه شد. روز جمعه ۲۲ خرداد دو طرف از نزدیک شدن به توافق خبر دادند.

بامداد دوشنبه ۲۵ خرداد، ایران و آمریکا از توافق برای پایان جنگ گفتند و بامداد روز پنجشنبه ۲۸ خردادماه مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ایران و دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا در فاصله زمانی کوتاهی متن یادداشت تفاهم اسلام‌آباد را به‌صورت دیجیتال و غیرحضوری امضا کردند.

روز جمعه ۲۹ خرداد، مذاکرات ایران و آمریکا که قرار بود در سوئیس برگزار شود، لغو شد. روز شنبه ۳۰ خرداد، هیات مذاکره‌کننده ایرانی به سرپرستی محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس راهی سوئیس شد. روز یکشنبه ۳۱ خرداد، مذاکرات سوئیس با حضور هیات‌های ایرانی و آمریکایی و میانجیگری دو کشور پاکستان و قطر برگزار شد. در پی تهدیدهای ترامپ در شروع مذاکرات، هیات ایرانی اعتراض خود را اعلام کرد و طبق گفته برخی رسانه‌ها مقامات سیاسی ایران از محل مذاکرات خارج شدند.

روز دوشنبه اول تیرماه، آمریکا تحریم نفت و پتروشیمی ایران را تا آخر مرداد لغو کرد. روز دوشنبه ۸ تیرماه، آمریکا از نشست با ایران در دوحه خبر داد، اما تهران این موضوع را رد کرد.

بامداد ۱۷ تیرماه، آمریکا به بهانه حمله به چند کشتی در تنگه هرمز که ایران را مسوول آن دانسته، به چند شهر جنوبی کشورمان حمله کرد و ترامپ از پایان آتش‌بس با ایران خبر داد. در واکنش به این تجاوز نظامی، ارتش و سپاه مواضع آمریکا را در کشور‌های عربی هدف قرار دادند.

بامداد روز جمعه ۱۹ تیرماه، پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی و خانواده ایشان در حرم امام رضا (ع) به خاک سپرده شد. روز شنبه ۳ مرداد و پس از حدود ۲ هفته، حملات آمریکا به جنوب ایران متوقف شد. بامداد روز پنجشنبه ۸ مرداد، آمریکا به بهانه حملات سپاه به پایگاه این کشور در اردن، بار دیگر به جنوب ایران حملات هوایی انجام داد.

ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا روز ۲۹ مرداد از آغاز عملیات اقتصادی خردکننده بی‌سابقه علیه جمهوری اسلامی ایران خبر داد.

لازم به ذکر است، اینترنت بین‌الملل در کشورمان که از زمان حمله هوایی روز شنبه (۹ اسفندماه ۱۴۰۴) به ایران قطع شده بود، سرانجام بعدازظهر روز سه‌شنبه ۵ خرداد ۱۴۰۵ پس از ۸۸ روز وصل شد هرچند که محدودیت‌ها و فیلترینگ شدید همچنان برقرار است.  

پوشش زنده خبر‌های جنگ، مذاکرات، تحولات منطقه و جهان در روز پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵:

 

ساعت: ۱۶:۴۸/ کاخ سفید: هیچ‌گونه مذاکره‌ای با ایران در جریان نیست، همه گزینه‌ها روی میز است

کاخ سفید به شبکه فاکس‌نیوز گفت: همه گزینه‌ها در قبال ایران همچنان روی میز است. در حال حاضر هیچ‌گونه مذاکره‌ای با ایران در جریان نیست.

ساعت: ۱۶:۰۸/ حمله موشکی یمن به انبار نظامی عربستان در المخا

منابع خبری امروز (پنجشنبه) از حمله موشکی نیرو‌های مسلح یمن به شهر المخا در یمن خبر دادند.

به نقل از ایسنا، نیرو‌های مسلح یمن انبار‌های نظامی متعلق به عربستان سعودی در بندر المخا را با موشک هدف قرار دادند.

در پی دوره اخیر به دنبال حملات عربستان به فرودگاه صنعا، تنش بین ریاض و صنعا شدت گرفته است. ارتش یمن پایگاه‌های متجاوزان در خاک این کشور و مناطق مرزی و تأسیسات عربستان را بار‌ها هدف قرار داده است.

ساعت: ۱۵:۱۰/ اسرائیل: حملات به جنوب لبنان را آغاز کردیم

ارتش اسرائیل مدعی شد: حزب‌الله دیشب دو پهپاد انفجاری به سمت نیرو‌های ما در منطقه تپه علی الطاهر شلیک کرد.

ارتش اسرائیل در واکنش به پرتاب پهپاد‌ها از سوی حزب الله، حملات خود را به جنوب لبنان آغاز کرد.

ساعت: ۱۴:۱۳/ دیدار و گفت‌وگوی محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و وزیر خارجه دولت قطر با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران در تهران

ساعت: ۱۳:۰۲/ روسیه: در دیدار با رئیس سیا درباره موضوعات اطلاعاتی گفت‌و‌گو کردیم

رئیس سرویس اطلاعات خارجی روسیه درباره دیدار با رئیس سیا گفت:

هیچ چیز غیرعادی وجود ندارد؛ در فعالیت نهاد‌های اطلاعاتی، دیدار‌های حضوری میان رؤسا بخشی از روند کاری متداول است. در دیدار با رئیس سیا درباره شماری از موضوعات در حوزه صلاحیت سرویس‌های اطلاعاتی گفت‌و‌گو کردیم. تقریباً هر هفته به‌صورت آنلاین یا حضوری با رئیس یکی از سرویس‌های اطلاعاتی از قاره‌های مختلف گفت‌و‌گو می‌کنم.

ساعت: ۱۳:۰۰/ پاکستان: عاصم منیر به عنوان فرستاده ترامپ به تهران نرفت

سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان گفت:

ادعا‌های برخی محافل مبنی بر سفر فرمانده ارتش پاکستان به ایران به عنوان فرستاده رئیس‌جمهور ایالات متحده گمراه کننده و از نظر واقعی نادرست است، زیرا سفر او صرفاً در چارچوب و زمینه نقش مداوم پاکستان به عنوان میانجی انجام شده است.

تحریم‌های یکجانبه علیه ایران پیامد‌های منفی به دنبال دارد و پاکستان آن را طبق قوانین بین‌المللی نمی‌داند. جنگ اقتصادی علیه ایران بخشی از همان بن‌بست بین تهران و واشنگتن است لذا باید این مسائل حتما مطابق با دیپلماسی و گفت‌و‌گو حل و فصل شود.

ساعت: ۱۱:۲۲/ گروسی: مذاکرات هسته‌ای متوقف شده و وضعیت مربوط به ایران در بن‌بست است

به نقل از تسنیم، رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت:

مذاکرات هسته‌ای متوقف شده و وضعیت مربوط به ایران در بن‌بست است. تا زمانی که مسائل اساسی مانند تنگه هرمز و سایر مسائل روشن نشود، مسئله هسته‌ای در اولویت قرار ندارد. بنابراین، در حال حاضر، ما کانالی برای بحث نداریم. ما در حال گفت‌و‌گو با ایالات متحده و حتی با ایران هستیم. گفت‌و‌گو وجود دارد، اما محدود به موضع آنها یعنی موضع ایرانی‌ها است که تا زمانی که پیشرفت کلی در مذاکرات حاصل نشود، پیشرفتی وجود ندارد.

ساعت: ۱۰:۵۷/ اسلام‌آباد: تابع تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نیستیم

به نقل از ایرنا، سخنگوی وزارت خارجه پاکستان تاکید کرد که این کشور طبق قوانین بین‌المللی به تجارت دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران ادامه می‌دهد و اسلام‌آباد تابع تحریم‌های یکجانبه علیه تهران نیست.

ساعت: ۱۰:۲۰/ آمریکا ناو روزولت را برای ماموریتی دست‌کم ۷ ماهه به خاورمیانه می‌فرستد

نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا اعلام کرد، ناو یو‌اس‌اس تئودور روزولت (CVN-۷۱)، شناور‌های اسکورت آن و گروه پروازی ۱۱ مستقر در این ناو، پس از ترک سن‌دیگو در هفته‌های آینده، راهی حوزه فرماندهی مرکزی آمریکا، سنتکام خواهند شد.

بر اساس گزارش یو‌اس‌ان‌آی نیوز، وابسته به انستیتوی نیروی دریایی آمریکا، این ناو قرار است جایگزین یو‌اس‌اس جرج واشنگتن (CVN-۷۳)، مستقر در ژاپن شود که هفته گذشته وارد حوزه ناوگان پنجم آمریکا شده بود.

به نقل از دویچه‌وله، از زمان آغاز عملیات "خشم حماسی" در ۲۸ فوریه، آمریکا حضور یک ناو هواپیمابر را در دریای عرب حفظ کرده، ماموریت‌های تهاجمی بر فراز ایران انجام داده و محاصره دریایی متعاقب آن علیه حکومت ایران را اعمال کرده است.

ساعت: ۰۹:۳۳/ بلومبرگ: آمریکا به دنبال مصادره نفتکش‌های ایرانی به‌عنوان غنائم جنگی است

به نوشته خبرگزاری بلومبرگ، وزارت دادگستری آمریکا در نظر دارد با احیای دادگاه‌های قدیمی «غنائم جنگی» که از دوران جنگ داخلی این کشور تاکنون غیرفعال بوده‌اند، فرآیند غیرقانونی و نامشروع توقیف و مصادره نظامی نفتکش‌های ایرانی را تسهیل کند.

این اقدام که با هدف تقویت محاصره دریایی غیرقانونی ایران و جبران هزینه‌های نظامی واشنگتن صورت می‌گیرد، با چالش‌های حقوقی جدی مواجه خواهد شد. با این وجود، مقامات آمریکایی می‌گویند مصمم به اجرایی کردن آن هستند.

ساعت: ۰۶:۰۵/ اصابت پرتابه ناشناس به یک نفتکش در هرمز

مرکز عملیات تجارت دریایی بریتانیا (UKMTO) اعلام کرده است روز چهارشنبه - ۲۶ اوت/۴ شهریور - یک نفتکش هنگام عبور از تنگه هرمز هدف یک پرتابه ناشناس قرار گرفته و در پی آن آتش‌سوزی در کشتی رخ داده است. آتش‌سوزی بعدا مهار شده و همه اعضای خدمه در سلامت هستند. تاکنون نیز گزارشی از آلودگی زیست‌محیطی منتشر نشده است.

این گزارش در حالی مخابره شده که تلاش‌های دیپلماتیک برای بازگشایی مسیر کشتیرانی در تنگه هرمز ادامه دارد. ایران و عمان طی دو روز گذشته درباره ایجاد یک کریدور موقت کشتیرانی و عملیات مشترک مین‌روبی در تنگه هرمز گفت‌و‌گو کردند.

این حادثه در شرایطی رخ داده که واشنگتن فشار اقتصادی بر ایران را افزایش داده و در عین حال دونالد ترامپ گفته است مین‌های دریایی در آب‌های بین‌المللی تنگه هرمز پاک‌سازی شده‌اند.

نیروی دریایی آمریکا نیز در هفته‌های اخیر برای حفظ جریان انتقال نفت از این آبراه درگیر عملیات پاک‌سازی مین بوده است.

ایران مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته است هر چند در روز‌های اخیر در واکنش به فشار‌های اقتصادی آمریکا هشدار داده است که در صورت تهدید زیرساخت‌های این کشور، واکنش نشان خواهد داد.

ساعت: ۰۱:۴۵/ نخست وزیر قطر پنجشنبه در تهران

ماجد الانصاری، سخنگوی وزارت خارجه قطر در شبکه اجتماعی «ایکس» اعلام کرد که شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست‌وزیر این کشور امروز (پنج‌شنبه) به تهران سفر خواهد کرد.

او قرار است در این سفر با شماری از مقامات ایرانی درباره راه‌های کاهش تنش‌ها گفت‌و‌گو کند.

سخنگوی وزارت خارجه قطر نوشته است که این سفر در راستای موضع دولت قطر در حمایت از مسیر دیپلماتیک انجام خواهد شد.

او می‌گوید در این دیدار‌ها به موضوع آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز و ضرورت بازگرداندن وضعیت آن به شرایط پیش از ۲۸ فوریه گفت‌و‌گو خواهد شد.

بعد از پاکستان، قطر از میانجی‌های گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکاست هر چند که ایران به تاسیسات گازی قطر آسیب زده است و پایگاه هوایی آمریکا، عدید، را بار‌ها بمباران کرده است. ایران همچنین می‌گوید سه خلبان دو جنگنده که در حمله هوایی به قطر در ابتدای جنگ ساقط شدند در قطر اسیر هستند و خواهان دسترسی به آنها شده است.

ساعت: ۰۰:۳۳/ نامه عراقچی به دبیرکل سازمان ملل درباره تحریم‌های گسترده آمریکا علیه ایران

عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران، در نامه‌ای خطاب به دبیرکل سازمان ملل، تحریم‌های گسترده آمریکا علیه ایران که دو روز پیش اعلام شد را محکوم کرده است و آن را «عملیات تروریسم اقتصادی» خوانده است.

او در این نامه نوشته است که آمریکا «پس از ناکامی» در دو جنگ علیه ایران و «پس از ناکامی در ترغیب سایر کشورها» به مشارکت در جنگ تصمیم گرفته است سیاست‌های خود را «از طریق اعمال فشار و اجبار برای مشارکت در یک عملیات تروریسم اقتصادی»، دنبال کند.

او هدف از این اقدام آمریکا را «خاتمه دادن به روابط اقتصادی قانونی با ایران» توصیف کرده است.

وزیر خارجه ایران در ادامه نوشته است: «این اقدام از طریق محروم‌سازی عمدی از دسترسی به غذا، دارو، تجهیزات پزشکی، انرژی و سایر نیاز‌های اساسی، مجازات جمعی را تحمیل می‌کند.»

عراقچی در نامه خود نوشته است: «از آمریکا بخواهند فورا تهدیدات و اقدامات قهرآمیز خود را که با هدف وادار کردن کشور‌های ثالث و اتباع آنها به تغییر روابط و منافع اقتصادی قانونی‌شان طراحی شده است، متوقف نماید.»

دو روز پیش اسکات بسنت، وزیر دارایی آمریکا، در یک نشست خبری جزئیات بزرگترین کارزار اقتصادی علیه جمهوری اسلامی را اعلام کرد که عملیات «طرد اقتصادی» نام دارد.

وزیر دارایی آمریکا از پنج حوزه کلیدی در این تحریم‌ها نام برده است که این بخش‌ها شامل رمزارزها، فناوری، طلا، هوانوردی و کشتیرانی است.

در واکنش به این سخنان ایران، برنامه فشار اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران را «حرفی تکراری» خوانده و گفته است که ایران برای «هر سناریویی» آماده است.

ساعت: ۰۰:۲۵/ حمایت ژاپن از توسعه خطوط لوله‌ای که تنگه هرمز را دور می‌زند

به نقل از بی بی سی، ژاپن روز چهارشنبه طرح جامعی را برای کاهش آسیب‌پذیری تأمین انرژی خود رونمایی کرد که متنوع‌سازی منابع واردات نفت و حمایت از توسعه خطوط لوله خاورمیانه برای دور زدن تنگه هرمز را شامل می‌شود.

تنگه هرمز دروازه ورود تقریباً تمام نفت خام وارداتی ژاپن پیش از آغاز حملات آمریکا و اسرائیل علیه ایران بود.

این طرح ژاپن در نشست شورای اجرایی تحول سبز دولت ارائه شد و انتظار می‌رود که اقدامات مشخص آن، از جمله تدابیر قانونی، تا پایان سال نهایی شود.

پس از آغاز جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران و بسته شدن تنگه هرمز وابستگی شدید ژاپن به نفت خام خاورمیانه آشکار شد.

در سال ۲۰۲۵، واردات از خاورمیانه ۹۴ درصد از نفت خام ژاپن را تشکیل می‌داد که ۹۳ درصد آن از طریق تنگه هرمز وارد می‌شد.

بر اساس این طرح تازه، شرکت‌های ژاپنی برای واردات نفت از مسیر‌های جایگزین، هزینه‌های اضافی حمل‌ونقل را تقسیم خواهند کرد و توکیو همچنین قصد دارد از پروژه‌های خطوط لوله‌ای که امکان صادرات نفت بدون عبور از تنگه هرمز را فراهم می‌کنند، حمایت کند.

ساعت: ۰۰:۰۱/ رویترز: قطر یکی از بزرگترین قربانیان اقتصادی جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران است

شش ماه پس از آغاز جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، داده‌ها نشان می‌دهند که قطر با کاهش ۹۶ درصدی صادرات گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی)، یکی از بزرگ‌ترین قربانیان اقتصادی این جنگ بوده است.

خبرگزاری رویترز در گزارشی در این باره نوشته است هر چند که در این جنگ صادرات نفت عربستان سعودی، امارات متحده عربی، عراق و کویت نیز تحت تأثیر قرار گرفته، اما میزان کاهش صادرات نفت آنها به‌هیچوجه قابل مقایسه با قطر نیست.

به نقل از بی بی سی، بر اساس محاسبات رویترز، قطر ۲۴ میلیارد دلار از محل فروش گاز زیان دیده است؛ رقمی که معادل درآمد پنج ماهه آن کشور بر اساس داده‌های سال ۲۰۲۵ است.

با شروع حملات آمریکا و اسرائیل، ایران تنگه هرمز را عملا بست و به این ترتیب انتقال انرژی از طریق این مسیر به‌شدت مختل شد.

پیش از جنگ حدود یک‌پنجم تجارت جهانی نفت و گاز از طریق تنگه هرمز انجام می‌شد.

رویترز در گزارش خود آورده است که شاید ایران قادر نباشد از نظر نظامی بر منطقه مسلط شود، اما با اعمال کنترل مؤثر بر تنگه هرمز و استفاده از حملات و تهدید‌های گاه‌به‌گاه علیه نفت‌کش‌ها، نشان داده است که می‌تواند ضربه اقتصادی وارد کند.

ادامه دارد ..







جمعه ۶ شهریور ۱۴۰۵ - 28 August 2026
سایت تابناک

چرا همه‌چیز گران‌تر از تورم به نظر می‌رسد؟

خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ متانول در بنزین؛ راهکاری برای ناترازی یا گزینه پرچالش؟

آیا کالابرگ سیاستی پوپولیستی است؟ | سرزعیم: به جای اختصاص یارانه به بنزین یا هزاران کالای دیگر، باید حمایت‌ها به شکل مستقیم به افراد پرداخت شود
سایت اقتصادنیوز

آیا کالابرگ سیاستی پوپولیستی است؟ | سرزعیم: به جای اختصاص یارانه به بنزین یا هزاران کالای دیگر، باید حمایت‌ها به شکل مستقیم …

اقتصادنیوز: علی سرزعیم معتقد است که «در پاسخ به این پرسش که سیاستگذار تا چه زمانی می‌تواند مشکلات را به آینده منتقل کند باید گفت تا زمانی که اقتصاد هنوز به منابعی مانند درآمدهای نفتی دسترسی دارد؛ زیرا هر میزان ناکارآمدی و اشتباه را می‌توان تا مدتی با درآمدهای نفتی پوشش داد. اما زمانی که اقتصاد با محدودیت …
راهکارهای ایران برای پاسخ به «روز موعود» ترامپ به روایت CNN؛ از افزایش قیمت نفت تا گسترش دامنه جغرافیایی جنگ | تهران تحریم‌ها را دور می‌زند؟
سایت اقتصادنیوز

راهکارهای ایران برای پاسخ به «روز موعود» ترامپ به روایت CNN؛ از افزایش قیمت نفت تا گسترش دامنه جغرافیایی جنگ | تهران تحریم‌ها …

اقتصادنیوز: سی‌ان‌ان نوشت: ایران به‌جای تسلیم شدن در برابر این تهدیدها، بر توانایی خود برای وارد کردن هزینه‌های متقابل تأکید می‌کند و درباره گسترش حملات به تولیدکنندگان نفت در منطقه و کشورهای اروپایی هشدار داده و حتی به امکان تسلیحاتی کردن برنامه هسته‌ای خود اشاره کرده است.
بازی با کلمات و جشن بانک مرکزی با تورم ۸۴ درصدی!/ کُند شدنش تاب تورم دستاورد است یا پیش‌ درآمد سونامی جدید؟
سایت اقتصاد ۲۴

بازی با کلمات و جشن بانک مرکزی با تورم ۸۴ درصدی!/ کُند شدنش تاب تورم دستاورد است یا پیش‌ درآمد سونامی جدید؟

بانک مرکزی از «کاهش شتاب تورم» سخن می‌گوید، اما تورم نقطه‌ به‌ نقطه مردادماه همچنان در محدوده ۸۰ درصد قرار دارد و تورم گروه کالا‌ها از ۱۲۰ درصد عبور کرده است. در چنین شرایطی، پرسش اصلی این است که آیا کاهش تورم ماهانه به ۳.۷ درصد واقعاً نشانه مهار بحران است یا صرفاً تغییر زاویه نگاه به آماری که فشار آن …
         
وزیر کار درباره یک واقعیت تلخ / ۳۰۰ نفر برای کار با حقوق زیر ۸ میلیون آمدند
سایت اقتصاد ۲۴

وزیر کار درباره یک واقعیت تلخ / ۳۰۰ نفر برای کار با حقوق زیر ۸ میلیون آمدند

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به تحریم‌های شدید و محدودیت‌های ایجادشده در مسیرهای صادراتی، گفت: ایران سال‌هاست با تحریم مواجه است و در دو سال گذشته نیز با جنگ روبه‌رو بوده، اما با وجود این فشارها همچنان ایستاده است؛ در چنین شرایطی، برای دنیا این سؤال مطرح است که چگونه ملت ایران با وجود این …
راز عجیب ثروت و مدل اقتصادی در سوئد/ چرا این کشور از آمریکا میلیاردر بیشتری دارد؟
سایت اقتصاد ۲۴

راز عجیب ثروت و مدل اقتصادی در سوئد/ چرا این کشور از آمریکا میلیاردر بیشتری دارد؟

سوئد با مدلی متفاوت از ترکیب دولت رفاه، آزادی اقتصادی و استقلال فردی توانسته سرانه میلیاردرهای بیشتری از آمریکا داشته باشد؛ الگویی که مرز میان «دولت بزرگ» و «آزادی فردی» را به چالش می‌کشد.
سایت اکوایران

۶ میلیارد دلار برای مونتاژ خودرو؛ ارزی که می‌توانست کجا سرمایه‌گذاری شود؟

سوال تهرانی‌ها درباره یک طرح؛ آیا با «خانه‌ریز» واقعا می‌توان خانه‌دار شد؟ / جزئیات خرید سانتی‌متری مسکن و واقعیت ماجرا
سایت اندیشه معاصر

سوال تهرانی‌ها درباره یک طرح؛ آیا با «خانه‌ریز» واقعا می‌توان خانه‌دار شد؟ / جزئیات خرید سانتی‌متری مسکن و واقعیت ماجرا

«خانه‌ریز» طرحی است که قرار است امکان ورود سرمایه‌های کوچک به پروژه‌های ملکی را فراهم کند؛ طرحی که در آن شهروندان به جای خرید یک واحد کامل، می‌توانند در منافع بخش بسیار کوچکی از یک ملک سهیم شوند.
هشدار جدی درباره تبعات نرخ‌های جدید بنزین/ از تشدید بازار سیاه تا تشکیل شبکه‌های جدید قاچاق!
سایت تابناک

هشدار جدی درباره تبعات نرخ‌های جدید بنزین/ از تشدید بازار سیاه تا تشکیل شبکه‌های جدید قاچاق!

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس معتقد است وقتی که آن طرف مرز بنزین قیمتی بین ۲۸۰ تا ۳۰۰ هزار تومان دارد، قیمت آن را در داخل چقدر باید تعیین کرد که شبکه قاچاق سوخت...
افزایش کالابرگ با منابع تورم‌زا به ضرر مردم است / یارانه دهک‌های بالا را قطع کنید
سایت تابناک

افزایش کالابرگ با منابع تورم‌زا به ضرر مردم است / یارانه دهک‌های بالا را قطع کنید

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به احتمال افزایش ۲۵ درصدی کالابرگ، گفت: در شرایط فعلی، منطقی‌ترین اقدام این است که حمایت دولت از اقشار کم‌درآمد و دهک‌هایی...
         
یک هشدار درباره افزایش قیمت بنزین/ شوک دلاری در راه است؟
سایت اکوایران

یک هشدار درباره افزایش قیمت بنزین/ شوک دلاری در راه است؟

افزایش قیمت بنزین بار دیگر به یکی از مهم‌ترین نگرانی‌های بازار تبدیل شده؛ از بنزین 87 هزار تومانی تا سناریوی 30 هزار تومانی، هر عددی می‌تواند انتظارات تورمی را تغییر دهد. اما تجربه سال‌های گذشته نشان می‌دهد گرانی بنزین همیشه به جهش دلار منجر نشده و واکنش بازار ارز بیش از هر چیز به شرایط اقتصادی و سیاسی …
دام «خالی‌ فروشی طلا» در بازار آنلاین/ نکات کلیدی پیش از واریز پول به پلتفرم‌ها
سایت تابناک

دام «خالی‌ فروشی طلا» در بازار آنلاین/ نکات کلیدی پیش از واریز پول به پلتفرم‌ها

خبر ورشکستگی یک پلتفرم فروش آنلاین طلا، زنگ خطر جدی برای خریداران است. کاربران باید پیش از واریز پول، از وجود پشتوانه فیزیکی طلا، محل نگهداری آن و امکان تحوی...
سه رئیس‌جمهور و سه روایت متفاوت از دلار و بورس/ رکورد عجیب رشد دلار در دولت پزشکیان
سایت اکوایران

سه رئیس‌جمهور و سه روایت متفاوت از دلار و بورس/ رکورد عجیب رشد دلار در دولت پزشکیان

بررسی روند بازار ارز و بورس در دولت‌های مختلف نشان می‌دهد مسیر این دو بازار همواره یکسان نبوده و تغییرات سیاسی و اقتصادی، اثر متفاوتی بر عملکرد آنها گذاشته است.
تورم خوراکی‌ها روی میز مجلس
روزنامه هفت صبح

تورم خوراکی‌ها روی میز مجلس

مجلس برای بررسی عملکرد تیم اقتصادی دولت وارد عمل شده، وزیر اقتصاد به‌زودی باید پاسخگوی نمایندگان باشد
اولویت دولت برای جلوگیری از سقوط معیشت مردم؛ ارز محدود به غذا، دارو و کالاهای حیاتی برسد
سایت صفحه اقتصاد

اولویت دولت برای جلوگیری از سقوط معیشت مردم؛ ارز محدود به غذا، دارو و کالاهای حیاتی برسد

نایب‌رئیس کمیسیون مدیریت واردات اتاق بازرگانی با تأکید بر اینکه سیاست «پول‌پاشی» راه‌حل پایدار برای حمایت از معیشت نیست، گفت در شرایط محدودیت منابع باید به جای جبران کامل تورم برای همه خانوارها، از سقوط حداقل استاندارد زندگی دهک‌های پایین جلوگیری کرد و ارز موجود را به غذا، دارو، نهاده‌های حیاتی، مواد …
سایت اکوایران

تحریم‌های جدید؛ فشار اقتصادی یا مسیر تازه به سوی جنگ؟

سایت فرارو

از بدهی ۹۰ هزار میلیاردی سایپا چه می‌دانیم؟

آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین

اگر فروشگاه دولتی قرار است در بازار نقش‌آفرین باشد، باید برای مردم مزیت ایجاد کند؛ وگرنه صرفِ داشتن تابلوی دولتی، نه قیمت را پایین می‌آورد و نه سفره مردم را رنگین‌تر می‌کند.
سایت اکوایران

آمریکا در آستانه بحران بدهی؟

بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی
سایت اقتصاد ۲۴

بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی

صف‌های بنزین، تکذیب‌های دولتی و نگرانی از تغییر سهمیه‌ها بار دیگر پرونده قدیمی بحران انرژی در ایران را باز کرده و دولت میان فشار ناترازی و هراس از تبعات اجتماعی هرگونه تغییر در قیمت سوخت، به دنبال راهی برای عبور از بحرانی است که ریشه‌های آن به تصمیمات مجلس هفتم بازمی‌گردد.
سایت آخرین خبر

دلیل شلوغی پمپ‌بنزین‌ها؛ حواس‌تان هست؟ | آخرین خبر

معمای کسری ۵۰۰ همتی بودجه؛ دولت به بازار بدهی پناه می‌برد؟ / نسخه دولت: اوراق بیشتر، بودجه عمرانی کمتر
سایت خبرآنلاین

معمای کسری ۵۰۰ همتی بودجه؛ دولت به بازار بدهی پناه می‌برد؟ / نسخه دولت: اوراق بیشتر، بودجه عمرانی کمتر

بودجه دولت در سال جاری در شرایطی وارد مرحله دشوار اجرای خود شده که اقتصاد ایران پس از دو جنگ، با رکود و کاهش فعالیت بنگاه‌ها مواجه است؛ وضعیتی که همزمان درآمدهای مالیاتی و برخی منابع نفتی دولت را تحت فشار قرار داده است. از سوی دیگر، افزایش نرخ سود اوراق دولتی، تأمین مالی از این مسیر را نیز برای دولت …
سایت اکوایران

تورم کل در مرداد تقریبا ثابت ماند؛ خوراکی‌ها با سرعت بیشتری گران شدند

سایت اکوایران

نسل جوان در محاصره بیکاری؛ فرصت‌های شغلی آب می‌روند

سایت اکوایران

از اصلاح بانک‌ها تا قیمت انرژی؛ دولت چهاردهم چه می‌کند؟

کسر ناگهانی مبالغ
سایت روزنامه سازندگی

کسر ناگهانی مبالغ

بانک ملی اطلاعیه داد: برداشت جدیدی در کار نیست؛ مغایرت‌های گذشته اصلاح شده است
آقای اتابک، دقیقا بابت چه دستاوردی از شما تقدیر شد؟
سایت رکنا

آقای اتابک، دقیقا بابت چه دستاوردی از شما تقدیر شد؟

رکنا اقتصادی: تقدیر از وزیر صمت در سفر به کرمان، یک پرسش مهم را پیش روی افکار عمومی قرار داده است: سیدمحمد اتابک دقیقا بابت کدام دستاورد قابل سنجش مورد تقدیر قرار گرفت؟ بیش از دو سال از آغاز وزارت او می‌ گذرد، اما هنوز یک نشست خبری جامع و شفاف برگزار نشده تا وزیر صمت کارنامه خود را با آمار، شاخص‌ های …
تأخیر در انتشار آمار تورم مرداد؛ 5 روز از شهریور گذشت اما خبری از گزارش مرکز آمار ایران نیست!
سایت رکنا

تأخیر در انتشار آمار تورم مرداد؛ 5 روز از شهریور گذشت اما خبری از گزارش مرکز آمار ایران نیست!

رکنا اقتصادی: با گذشت ۵ روز از شهریورماه ۱۴۰۵، هنوز گزارش شاخص قیمت مصرف‌ کننده و نرخ تورم مردادماه از سوی مرکز آمار ایران منتشر نشده است؛ موضوعی که بار دیگر توجه‌ ها را به تغییر در زمان‌ بندی انتشار آمارهای رسمی جلب کرده است.
مداخله بانک مرکزی در بازار ارز تا کجا اثرگذار است؟
خبرگزاری ایرنا

مداخله بانک مرکزی در بازار ارز تا کجا اثرگذار است؟

تهران- ایرنا- در شرایطی که بازار ارز در هفته نخست شهریور ماه با افزایش نوسان و رشد تقاضای احتیاطی روبه‌رو شده بود، بانک مرکزی با تقویت عرضه اسکناس و اختصاص اولیه ۵۰۰ میلیون دلار به شبکه بانکی، تلاش کرد تا دسترسی به ارز از مسیر رسمی را افزایش داده و از شدت نوسانات بازار بکاهد اما این پرسش را مطرح کرد …
۱۰۰ ماه کار برای یک خودرو؛ قیمت خودرو از توان کارگران جلو زد - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

۱۰۰ ماه کار برای یک خودرو؛ قیمت خودرو از توان کارگران جلو زد - مردم سالاری آنلاین

چندثانیه: آمار‌ها حاکی از آن است که سهم خانوار‌هایی که خودروی دست‌اول خریداری کرده‌اند، از ۲.۳درصد در سال۱۳۹۰ به ۰.۴۴درصد در سال۱۴۰۳ کاهش یافته، به عبارتی سرانه خرید خودرو با کاهش ۸۰درصدی همراه شده است.
امروز اجارۀ چند روزۀ لپ‌تاپ؛ فردا شاید اجارۀ خود زندگی!
سایت عصرایران

امروز اجارۀ چند روزۀ لپ‌تاپ؛ فردا شاید اجارۀ خود زندگی!

جامعه‌ای که زمانی برای خرید کالاهای بادوام برنامه‌ریزی می‌کرد، امروز ممکن است همان کالا را برای چند روز اجاره کند؛ نه از سر انتخابی سبک زندگی، بلکه از سر نات...
         
چرا ناصر همیشه خوش بین است؟!
سایت عصرایران

چرا ناصر همیشه خوش بین است؟!

عبدالناصر اگر فعال اقتصادی بود اینقدر خوش بین نبود؛ او هم اگر مثل آحاد جامعه و از جنس مردم هر روز به آب شدن سرمایه ها و کاهش قدرت خریدش می نگریست کمی از شدت...
بسته عبور از ناترازی گاز
سایت ایران آنلاین

بسته عبور از ناترازی گاز

کشور پیش از رخدادهای سال ۱۴۰۵ نیز در تأمین برخی حامل‌های انرژی از جمله برق، گاز طبیعی، بنزین و گازوئیل با ناترازی روبه‌رو بود؛ اما آسیب دیدن بخشی از زیرساخت‌های انرژی، شرایط تأمین سوخت را پیچیده‌تر کرده و فشار بیشتری بر شبکه وارد کرده است.
نقشه راه توسعه اقتصادی ایران؛ از نوآوری آمریکایی و رفاه اروپایی تا برنامه‌ریزی چینی - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

نقشه راه توسعه اقتصادی ایران؛ از نوآوری آمریکایی و رفاه اروپایی تا برنامه‌ریزی چینی - مردم سالاری آنلاین

به گزارش مردم سالاری آنلاین به نقل از دکتر محمدمهدی بهکیش؛ اقتصاددان در سرمقاله امروز روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: امید آن است که در آینده‌ای نه چندان دور جنگ تمام شود و تحریم‌ها رفع شوند. در آن زمان چالش اصلی اقتصاد ایران انتخاب یا طراحی الگوی توسعه‌ای متناسب با شرایط تاریخی، فرهنگی و ساختار خود است.
تأمین معیشت مردم در گرو افزایش کالا برگ و تسهیلات خرید کالا
سایت جوان آنلاین

تأمین معیشت مردم در گرو افزایش کالا برگ و تسهیلات خرید کالا

امیرحسین اقبالی، کارشناس اقتصادی: اعمال سقف کالابرگ از حداقل ۵/۱ میلیون تومان به ازای هر نفر و اعطای تسهیلات خرید کالا‌های اساسی به پشتوانه یارانه نقدی به مب...
لندکروز در بازار، موبایل در صف ارز!
سایت جوان آنلاین

لندکروز در بازار، موبایل در صف ارز!

ورود تویوتا لندکروز هیبرید و چند مدل لکسوس LX، دوباره بحثی قدیمی در نحوه مدیریت واردات را زنده کرده، چراکه گمرک مجوز واردات لندکروز هیبرید و مدل‌های LX۶۰۰، L...
         
توقف عمدی عرضه کالا در فروشگاه‌های آنلاین تخلف است
سایت جوان آنلاین

توقف عمدی عرضه کالا در فروشگاه‌های آنلاین تخلف است

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی با هشدار به درگاه‌های فروش مجازی: نوسانات ارزی مجوزی برای توقف عرضه کالا نیست
         
ارزپاشی ۵۰۰ میلیون دلاری؛ مسکن موقت برای تب تند دلار
سایت رویداد‌ ۲۴

ارزپاشی ۵۰۰ میلیون دلاری؛ مسکن موقت برای تب تند دلار

بانک مرکزی برای آنکه تب تند دلار بالا نگیرد، ۵۰۰ میلیون دلار وارد بازار کرد. البته این اقدام فعلاً نتیجه هم داده و دلار که از محدوده سقف قیمتی ۲۰۰ هزار تومان هم گذشته بود، دیروز اندکی عقب‌نشینی کرد و به زیر این سقف آمد.
اقتصاد ایران دیگر با الگوی تکیه بر درآمدهای نفتی اداره نمی‌شود
سایت اقتصاد معاصر

اقتصاد ایران دیگر با الگوی تکیه بر درآمدهای نفتی اداره نمی‌شود

پژوهشگر اقتصاد ایران گفت: عبور از شرایط جنگی به‌ تنهایی برای بهبود اقتصاد کافی نیست و دولت در دوره پساجنگ باید با بازسازی اعتماد، حمایت از سرمایه‌گذاری مولد...
چه کسی بنزین ایران را می‌خورد؟ | قاچاق، محاصره دریایی یا ۱۳ میلیون خودروی فرسوده؟
سایت رویداد‌ ۲۴

چه کسی بنزین ایران را می‌خورد؟ | قاچاق، محاصره دریایی یا ۱۳ میلیون خودروی فرسوده؟

بحران بنزین دیگر فقط مسئله مصرف بالای خودروها نیست؛ ایران هم‌زمان با رشد مصرف، با افت تولید، محدودیت واردات و قاچاق گسترده سوخت مواجه است. در این میان، دولت از اصلاح قیمت و شیوه توزیع بنزین سخن می‌گوید، اما پرسش اصلی همچنان باقی است: بنزین ایران کجا مصرف می‌شود و سهم خودروهای پرمصرف، قاچاق و ناکارآمدی …
امارات، ترکیه و کانادا، مقصد اصلی ارزهای خارج‌شده توسط تراستی‌ها هستند
روزنامه توسعه ایرانی

امارات، ترکیه و کانادا، مقصد اصلی ارزهای خارج‌شده توسط تراستی‌ها هستند

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با اشاره به نحوه شکل گیری پدیده تراستی ها در اقتصاد ایران، عنوان کرد: در حدود یک سال اخیر، موانع
خانم وزیر در تله «شایدها»! / تیزر تبلیغاتی به جای گزارش عملکرد!
سایت تابناک

خانم وزیر در تله «شایدها»! / تیزر تبلیغاتی به جای گزارش عملکرد!

مصاحبه اخیر وزیر راه و شهرسازی نشان داد که رویکرد تبلیغاتی جای خود را به گزارش‌های عملکردی داده است برای مثال ادعای مالکیت مسکن برای ۳۰ هزار نفر آن هم بدون...
آیا دولت نسخه اورژانسی برای بحران ارز دارد؟!
سایت تابناک

آیا دولت نسخه اورژانسی برای بحران ارز دارد؟!

اگر خدای ناکرده با اقدامات آدم غیرمتعادلی مثل ترامپ اوضاع درآمد ارزی دولت به مرحله بحرانی رسید و حسرت از دست‌دادن سرمایه ارزی برای نیازهای ضروری جامعه پیش آم...
خالی‌فروشی در انتظار سامانه‌ای که نیامد
روزنامه شرق

خالی‌فروشی در انتظار سامانه‌ای که نیامد

نظام تنظیم‌گری پلتفرم‌های آنلاین طلا در ایران با وجود تصویب دستورالعمل‌های متعدد و ابلاغ ضوابط از سوی بانک مرکزی، همچنان با چالش‌های ساختاری جدی مواجه است.
ازدحام در جایگاه‌های سوخت تهران
روزنامه شرق

ازدحام در جایگاه‌های سوخت تهران

صف‌های طولانی مقابل جایگاه‌های سوخت در جای‌جای شهر تهران به چشم می‌آید؛ صف پمپ بنزین اقدسیه یا پمپ بنزین میدان آزادی و پمپ‌های بنزین سیار فرقی ندارد، در تمام نقاط شهر خودروهای زیادی در انتظار سوخت‌گیری قطار شده‌اند؛ برخی علاوه بر خودرو با ظرف‌های متعدد به پمپ بنزین آمده‌اند تا سوخت اضافه تهیه کنند.
روزنامه دنیای اقتصاد

داستان سقوط دستمزد دلاری در ایران/ چرا فروشندگان حاضر به تخفیف می‌شوند؟ +فیلم

محیط جنگ‌زده کسب‌وکارها
روزنامه دنیای اقتصاد

محیط جنگ‌زده کسب‌وکارها

فضای کسب‌وکار ایران در بهار۱۴۰۵ به نامساعدترین سطح هشت سال اخیر، پس از پایان‌دوره برجام رسید. ثبت عدد 6.23 برای این شاخص، از تشدید نااطمینانی و دشوارتر شدن مسیر فعالیت اقتصادی بنگاه‌ها حکایت دارد. تازه‌ترین گزارش پایش ملی محیط کسب‌وکار نشان می‌دهد فشار بر فعالان اقتصادی حاصل ترکیبی از نوسان قیمت‌ها، …
         
ساختن آینده‌ در جایی دیگر! + فایل صوتی
روزنامه دنیای اقتصاد

ساختن آینده‌ در جایی دیگر! + فایل صوتی

اتومبیل جلوی پارکینگ فرودگاه امام خمینی می‌ایستد. موتور خاموش می‌شود؛ اما هیچ‌کس بلافاصله پیاده نمی‌شود.
مسئله اقتصاد خلق پول است یا پول بی‌هدف؟
روزنامه آرمان امروز

مسئله اقتصاد خلق پول است یا پول بی‌هدف؟

علیرضا اکبری آرمان امروز : در شرایطی که پس از جنگ، موضوع افزایش تسهیلات‌دهی شبکه بانکی و هدایت منابع به چرخه اقتصادی کشور مورد توجه قرار گرفته است، هر نوع تسهیلاتی که از سوی شبکه بانکی پرداخت می‌شود، به نوعی با خلق پول همراه است و این موضوع اساسا جزو ماهیت و وظایف نظام بانکی [ ]
دو عامل مهم فشار بر بازار ارز و تورم
روزنامه آرمان امروز

دو عامل مهم فشار بر بازار ارز و تورم

آرمان امروز : عباسعلی حقانی‌نسب- کارشناس اقتصادی با اشاره به شرایط کنونی بازار ارز و روند تأمین کالاهای اساسی تأکید کرد: برای مدیریت نرخ ارز نباید فقط به سمت عرضه چشم دوخت؛ چرا که چالش‌های ساختاری مهم‌تری در اقتصاد وجود دارند که مانع از کاهش قابل‌توجه نرخ ارز می‌شوند. افت درآمدهای صادراتی؛ نخستین چالش …
قاچاق روزانه ۳۰ میلیون لیتر سوخت؛ پشت پرده چه کسانی ایستاده‌اند؟/ از جاده ملا تا قاچاق ۴۳۲ میلیون لیتر گازوئیل
سایت اقتصاد ۲۴

قاچاق روزانه ۳۰ میلیون لیتر سوخت؛ پشت پرده چه کسانی ایستاده‌اند؟/ از جاده ملا تا قاچاق ۴۳۲ میلیون لیتر گازوئیل

اعتراف کم‌سابقه رئیس سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت درباره نفوذ مافیای قاچاق سوخت در ساختار قدرت، بار دیگر پرونده قاچاق سازمان‌یافته سوخت را به صدر اخبار آورد؛ بازاری که بنا بر برآورد‌ها روزانه تا ۳۰ میلیون لیتر سوخت را می‌بلعد و به گفته این مقام دولتی، ذی‌نفعان آن در هر دو جناح سیاسی حضور دارند.
مزایده ۱۰۰ همتی موسسه اعتباری ملل در ایستگاه بازگشایی پاکت‌ها/ آزمون بزرگ برای بازگشت دارایی‌ها به چرخه اقتصاد
سایت اقتصاد ۲۴

مزایده ۱۰۰ همتی موسسه اعتباری ملل در ایستگاه بازگشایی پاکت‌ها/ آزمون بزرگ برای بازگشت دارایی‌ها به چرخه اقتصاد

موسسه اعتباری ملل در حالی ۱۱ شهریور ماه پاکت‌های یکی از بزرگ‌ترین مزایده‌های تاریخ خود را بازگشایی می‌کند که این واگذاری را می‌توان یکی از مهم‌ترین گام‌های عملیاتی در مسیر سامان‌دهی دارایی‌ها، کاهش دارایی‌های مازاد و تقویت انضباط ترازنامه این موسسه دانست.
صف‌هایی به طول 14 میلیون لیتر کسری بنزین!
روزنامه توسعه ایرانی

صف‌هایی به طول 14 میلیون لیتر کسری بنزین!

رامتین موثق چندین هفته است که از احتمال افزایش قیمت بنزین می گذرد اما در این مدت، تنها نگرانی مردم افزایش یافته و ایجاد صف های طولانی مقابل
افسانه شکست بازار | آیا مکانیسم بازار شکست می‌خورد؟ | رونالد کوز؛ نوبلیستی که نظریه «دولت رفاه» را به چالش کشید
سایت اقتصادنیوز

افسانه شکست بازار | آیا مکانیسم بازار شکست می‌خورد؟ | رونالد کوز؛ نوبلیستی که نظریه «دولت رفاه» را به چالش کشید

اقتصادنیوز: دو مقاله علمی در پایان دهه 1950 میلادی، پارادایم حاکم بر علم اقتصاد در حوزه بخش عمومی تغییر داد.
سایت اکوایران

تحریم‌ها وارد فاز تازه شدند؛ فشار اقتصادی آمریکا تا کجا پیش می‌رود؟

ایران‌خودرو چگونه می‌تواند «تویوتای ایران» شود؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

ایران‌خودرو چگونه می‌تواند «تویوتای ایران» شود؟ - مردم سالاری آنلاین

استاد دانشگاه علم‌وصنعت و کارشناس صنعت خودرو معتقد است ایران خودرو می‌تواند مسیر تویوتا را دنبال کند اما موفقیت آن، با اما و اگرهایی مواجه و تابع فراهم بودن شرایط است
«روز موعود اقتصادی ایران» عروس تعریفی از آب در آمد | بلومبرگ: تحریم‌های جدید، همان سیاست گذشته است - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

«روز موعود اقتصادی ایران» عروس تعریفی از آب در آمد | بلومبرگ: تحریم‌های جدید، همان سیاست گذشته است - مردم سالاری آنلاین

بلومبرگ می گوید: تلاش آمریکا برای منزوی کردن ایران، فعلاً بیشتر شبیه ادامه همان سیاست‌های قبلی است تا یک اقدام تعیین‌کننده و سرنوشت‌ساز.
فقر  قسطی
سایت عصرایران

فقر قسطی

«قسطی بخر» از کالاهای بادوام عبور کرده و حالا به خریدهای سوپرمارکتی رسیده است. یعنی کالایی را که امروز می‌خوری و تمام می‌شود، فردا باید پولش را بدهی. این پدی...
         
مدیرعامل جدید بانک توسعه صادرات در انتظار امضای وزیر اقتصاد/ گزینه مدنی‌زاده کیست؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

مدیرعامل جدید بانک توسعه صادرات در انتظار امضای وزیر اقتصاد/ گزینه مدنی‌زاده کیست؟ - مردم سالاری آنلاین

رایزنی‌ برای انتخاب مدیرعامل جدید بانک توسعه صادرات به مراحل پایانی رسیده و شنیده‌ها از جدی‌ شدن گزینه‌ای حکایت دارد که گفته می‌شود تأیید مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی را نیز دریافت کرده است.