قیمت طلا امروز




 طرح مدیریت جامع شهری

 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

تدوین سند راهبردی توسعه حمل ونقل ریلی مجموعه شهری تهران و البرز

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران درباره طرح جامع پایتخت، تدوین سند راهبردی تهران، احداث پناهگاه ها و ... در شهر توضیحاتی ارائه داد.
 تدوین سند راهبردی توسعه حمل ونقل ریلی مجموعه شهری تهران و البرز
به گزارش همشهری آنلاین، نشست صمیمانه و بازدید از «خانه روزنامه‌نگاران شهر» به مناسبت روز خبرنگار با حضور نصرالله آبادیان، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران و عبدالمطهر محمدخانی، سخنگوی شهرداری تهران برگزار شد.

آبادیان با تأکید بر ضرورت تعامل بین‌بخشی در مدیریت شهری گفت: حوزه شهرسازی و معماری به‌تنهایی قادر به پیشبرد مأموریت‌های خود نیست و تحقق اهداف آن نیازمند همکاری همه بخش‌های شهرداری تهران و دستگاه‌های خارج از شهرداری است.

تعامل با وزارت راه و شهرسازی و بازنگری طرح جامع تهران

به گفته وی، در همین راستا تعامل با وزارت راه و شهرسازی تقویت شده و بازنگری طرح جامع تهران نیز با مشارکت دستگاه‌های مرتبط در حال پیگیری است.

آبادیان با اشاره به اینکه طبق قانون، متولی طرح جامع تهران وزارت راه و شهرسازی است، اظهار کرد: با تشکیل شورای تخصصی بازنگری طرح جامع تهران، این روند وارد مرحله جدیدی شده و تاکنون چهار جلسه این شورا برگزار شده است. امیدواریم با انتخاب مشاور و نهایی شدن شرح خدمات، فرآیند رسمی بازنگری طرح جامع تهران آغاز شود.

وی افزود: در کنار بازنگری، پیشنهاد کرده‌ایم آسیب‌شناسی طرح جامع نیز انجام شود تا با شناخت نقاط قوت و ضعف گذشته، طرح جدید با مشارکت دستگاه‌های مرتبط تدوین شود. طرح جامع تهران در سال ۱۳۸۶ و طرح تفصیلی در سال ۱۳۹۱ تصویب شد و فاصله پنج‌ساله میان این دو، موجب شد اجرای برخی احکام طرح جامع با تأخیر مواجه شود؛ بنابراین تلاش می‌کنیم در بازنگری جدید، از این تجربه استفاده شود.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران یکی از مهم‌ترین رویکردهای بازنگری اسناد شهری را توسعه مبتنی بر حمل‌ونقل عمومی عنوان کرد و گفت: در گذشته رویکرد طرح جامع تهران بیشتر اکولوژیک و مبتنی بر ویژگی‌های جغرافیایی و شریان‌های اصلی شهر بود اما امروز با توسعه قابل توجه شبکه حمل‌ونقل عمومی، باید ارتباط میان توسعه شهری و نظام حمل‌ونقل در اسناد جدید به‌صورت جدی‌تری دیده شود.

آبادیان با اشاره به وضعیت شبکه متروی تهران اظهار کرد: تهران امروز دارای ۷ خط مترو، ۳۱۸ کیلومتر تونل و ۱۶۴ ایستگاه است و از نظر طول شبکه مترو در رتبه شانزدهم شهرهای جهان قرار دارد. با اجرای خطوط ۸، ۹، ۱۰ و ۱۱، شبکه متروی تهران در نهایت به ۵۱۲ کیلومتر و ۲۹۸ ایستگاه خواهد رسید.

هزینه ساخت هر کیلومتر مترو حدود ۵۵ تا ۶۰ میلیون یورو

وی با اشاره به هزینه توسعه شبکه مترو گفت: ساخت هر کیلومتر مترو حدود ۵۵ تا ۶۰ میلیون یورو هزینه دارد و به همین دلیل توسعه این شبکه باید همراه با برنامه‌ریزی دقیق و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود باشد.

آبادیان ادامه داد: در همین راستا، سند راهبردی و سیاست‌های پیرامون ۲۹۸ ایستگاه مترو تهران در ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵ در کمیسیون ماده ۵ به تصویب رسید و همه اعضای کمیسیون آن را امضا کردند. هدف این است که بر اساس این سند، ضوابط و طراحی‌های شهری در محدوده‌های ۴۰۰ و ۸۰۰ متری ایستگاه‌های مترو تدوین شود و موضوعاتی مانند کاربری‌ها، دسترسی، فضای سبز، نورپردازی و سایر مؤلفه‌های شهری به‌صورت یکپارچه مورد توجه قرار گیرد.

وی تأکید کرد: یکی از نواقص نظام برنامه‌ریزی شهری در کشور، تمرکز بر طرح جامع و طرح تفصیلی و کم‌توجهی به طراحی‌های موضعی و موضوعی است. تلاش ما این است که این خلأ را در تهران برطرف کنیم و از اسناد راهبردی به طراحی دقیق در مقیاس محلی برسیم.

تدوین سند راهبردی توسعه حمل ونقل ریلی مجموعه شهری تهران و البرز؛ شهریورماه

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران همچنین با پرداختن به تدوین سند راهبردی حمل ونقل ریلی مجموعه شهری تهران و البرز گفت: با همکاری وزارت راه و شهرسازی، راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و شهرداری تهران، کنسرسیومی از مشاوران برای تدوین این سند تشکیل شده و مطالعات آن در مرحله نهایی قرار دارد. امیدواریم شهریورماه از این سند رونمایی شود.

آبادیان با اشاره به حجم سفرهای روزانه تهران گفت: روزانه حدود ۲۲ میلیون سفر در تهران انجام می‌شود، در حالی که در شهرهای هم‌مقیاس جهان حدود ۳۰ درصد سفرها از طریق سیستم‌های ریلی جذب می‌شود. در تهران سهم قابل جذب سفر توسط حمل‌ونقل ریلی حدود ۱۶ درصد است و باید برای افزایش این سهم برنامه‌ریزی کنیم.

وی افزود: در مطالعات انجام‌شده درباره ۱۰ شهر جهان، حدود ۶۰ درصد جریان سفر به شهر مادر از طریق ریل انجام می‌شود، در حالی که این رقم در تهران کمتر از یک درصد است. یکی از دلایل ترافیک سنگین در ورودی‌ها و خروجی‌های تهران نیز استفاده ناکافی از ظرفیت حمل‌ونقل ریلی و فشار بر شریان‌های جاده‌ای است.

آبادیان تأکید کرد: امروز اراده دولت و شهرداری برای حل این مسئله وجود دارد و تحقق آن نیازمند وفاق و همکاری همه دستگاه‌های مرتبط است. این سند می‌تواند کمک کند منابع به‌صورت هدفمند در بخش‌هایی هزینه شود که بیشترین اثربخشی را دارند تا شهروندان بتوانند با هزینه کمتر و در زمان مناسب، از حمل‌ونقل عمومی باکیفیت استفاده کنند.

۳۱۵ بازار و میدان میوه و تره‌بار تهران بازطراحی می شود

وی همچنین با اشاره به یکی از طرح‌های بین‌بخشی شهرداری تهران گفت: بازطراحی ۳۱۵ بازار و میدان میوه و تره‌بار تهران با هدف ارتقای کیفیت معماری و سطح خدمات در دستور کار قرار گرفته است. این طرح ابتدا به‌صورت پایلوت در منطقه ۲ اجرا می‌شود و پس از ارزیابی، می‌تواند به الگویی برای سایر بازارهای موجود و مجموعه‌های جدید تبدیل شود.

آبادیان با تأکید بر اهمیت تدوین سند راهبردی فضای زیرسطحی تهران گفت: تصمیمات حوزه شهرسازی ماهیتی بین‌نسلی دارد و اقداماتی که امروز انجام می‌شود، می‌تواند بر نسل‌های آینده اثرگذار باشد؛ بنابراین تدوین اسناد راهبردی و ضوابط این حوزه باید با دقت و بر اساس چارچوب‌های مشخص انجام شود.

تصویب سند راهبردی فضای زیرسطحی تهران در کمیسیون ماده ۵

وی افزود: در کشور برای فضای زیرسطحی شهرها، سند راهنما و مرجع مصوبی که بتوان بر اساس آن برای شهری مانند تهران برنامه‌ریزی کرد، وجود نداشت. خوشبختانه توانستیم سند راهبردی فضای زیرسطحی تهران را در کمیسیون ماده ۵ تصویب کنیم و پس از آن نیز این سند در مراجع فنی وزارت راه و شهرسازی مورد بررسی قرار گرفت و به تصویب رسید. امیدواریم طی روزهای آینده مراحل نهایی تصویب آن نیز انجام شود.

آبادیان با اشاره به روند تهیه این سند اظهار کرد: این سند با همکاری وزارت راه و شهرسازی، شورای اسلامی شهر تهران و بخش‌های مختلف شهرداری تهیه شده و جلسات هم‌اندیشی مشترکی میان مدیران کل وزارت راه و شهرسازی و مدیران شهرداری برگزار شده است. تلاش کردیم ابتدا درباره چارچوب موضوع به جمع‌بندی برسیم و سپس تدوین سند را آغاز کنیم.

استفاده چندمنظوره از فضاهای زیرسطحی و پیرامون مترو

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران گفت: تهران آینده نباید از مترو صرفاً برای حمل‌ونقل استفاده کند بلکه باید از فضاهای مکمل و مرتبط با مترو نیز برای ارائه خدمات مختلف بهره ببرد؛ همان‌گونه که در بسیاری از شهرهای دنیا این رویکرد دنبال شده است.

وی افزود: با توجه به جایگاه تهران به‌عنوان پایتخت، برای تبدیل این شهر از یک شهر منطقه‌ای به شهری با قابلیت رقابت در سطح بین‌المللی، نیازمند ایجاد خدمات و زیرساخت‌هایی در مقیاس جهانی هستیم و اسناد جدید می‌توانند چارچوب لازم برای توسعه این ظرفیت‌ها را فراهم کنند.

آبادیان با اشاره به دامنه شمول سند راهبردی فضای زیرسطحی اظهار کرد: این سند قرار است در مقیاس‌های مختلف از محله و شهر تا مقیاس فرامنطقه‌ای، چارچوب استفاده از فضاهای زیرسطحی را مشخص کند و دامنه شمول آن پس از طی مراحل قانونی در اختیار عموم قرار خواهد گرفت.

الزام ساختمان‌های عمومی به رعایت الزامات پدافند غیرعامل

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران درباره پیش‌بینی فضاهای امن و پناهگاهی در ساختمان‌ها گفت: مرکز تحقیقات ساختمان در حال تدوین آیین‌نامه‌ای است تا امکان استفاده از فضاهای امن و پناه در ساختمان‌ها فراهم شود. در این زمینه نیز تعامل با دستگاه‌های مسئول برای بازنگری و تدوین مقررات مورد نیاز در حال انجام است.

وی تأکید کرد: ساختمان‌های عمومی در آینده ملزم به رعایت این ضوابط خواهند بود و در حال حاضر نیز تمام پرونده‌هایی که در کمیسیون ماده ۵ مطرح می‌شوند، ملزم به داشتن و رعایت پیوست‌های پدافند غیرعامل هستند.

آبادیان افزود: موضوع پناهگاه نیز در همکاری میان معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران و کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران دنبال شده است. در این زمینه باید مشخص شود پناهگاه‌ها در مقیاس محله، شهر و فرامنطقه‌ای چه ویژگی‌ها و ضوابطی داشته باشند و مکان استقرار آنها چگونه تعیین شود.

وی با بیان اینکه پناهگاه‌ها الزاماً یک کارکرد ثابت نخواهند داشت، اظهار کرد: بهتر است به این فضاها صرفاً به‌عنوان پناهگاه نگاه نکنیم؛ این فضاها می‌توانند چندمنظوره باشند و در شرایط عادی نیز برای خدمات شهری یا رفع بخشی از نیازهای محلات، از جمله استفاده به‌عنوان پارکینگ در محدوده‌هایی که با کمبود فضای پارک مواجه هستند، مورد استفاده قرار گیرند.

آبادیان تأکید کرد: پناهگاه‌ها از یک تیپ واحد پیروی نخواهند کرد، اما از مبانی و اصول واحدی برخوردار خواهند بود و جزئیات فنی و طراحی آنها در مراحل بعدی و در قالب ضوابط مربوطه مشخص خواهد شد.

تدوین مقررات جدید برای کاهش مصرف انرژی در ساختمان‌ها

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران همچنین از تدوین مقررات جدید در حوزه مصرف انرژی خبر داد و گفت: در حوزه ساختمان، موضوع کاهش مصرف انرژی شامل آب، برق و گاز در حال پیگیری است و شورای راهبری حوزه معماری و شهرسازی نیز در همین زمینه تشکیل خواهد شد.

وی افزود: هدف این است که مجموعه مقررات مربوط به کاهش مصرف انرژی در ساختمان‌ها تدوین شود و بتوانیم تا پایان نیمه نخست سال ۱۴۰۵ این الزامات را در پرونده‌های ساختمانی اعمال کنیم.

آبادیان در پایان با اشاره به ظرفیت ایجادشده در بودجه شهرداری برای توسعه فضاهای زیرسطحی گفت: در تبصره بودجه سال ۱۴۰۴ نیز تکالیفی برای توجه به فضاهای زیرسطحی پیش‌بینی شده است و امیدواریم با تکمیل اسناد و ضوابط، اجرای پروژه‌های مربوط به این حوزه را هرچه سریع‌تر آغاز کنیم. کد خبر 1060755







چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ - 26 August 2026
روزنامه هفت صبح

سخنگوی دولت: چرا که نه؟ معین هم شهروند ایران است

روایت تغییر مسیر بازیگران ایرانی/  از ستاره سینما تا بیوتی بلاگر و چهره شبکه‌های اجتماعی
سایت خبرآنلاین

روایت تغییر مسیر بازیگران ایرانی/ از ستاره سینما تا بیوتی بلاگر و چهره شبکه‌های اجتماعی

ستاره‌های سینما همیشه در قاب دوربین نمی‌مانند؛ برخی مهاجرت کرده‌اند، برخی سراغ مشاغل دیگری رفته‌اند و عده‌ای نیز از بازیگری به اینفلوئنسری، نیکوکاری یا فعالیت‌های تازه روی آورده‌اند؛ تغییر مسیری که سرنوشت حرفه‌ای آنها را دگرگون کرده است.
زنجیره رکود
سایت روزنامه سازندگی

زنجیره رکود

گزارشی درباره‌ بحران‌های پی‌در‌پی صنعت نشر؛ از گرانی کاغذ تا معضل انبار
برنامه علی ضیاء تا کجا می‌خواهد مرزهای اخلاقی را جابه‌جا کند؟ - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

برنامه علی ضیاء تا کجا می‌خواهد مرزهای اخلاقی را جابه‌جا کند؟ - تسنیم

اظهارات جنجالی نوید کلهرودی درباره حجاب در «با ضیاء» بار دیگر علی ضیاء را درجایگاه تابوشکنی رسانه‌ای قرار داد.
پاسخ کارگردان به منتقدان «رویای نیمه‌شب»؛ ریتم کند نیست؛ تعریف شما از ریتم اشتباه است! | مجموعه رسانه ای صبا
سایت صبانیوز

پاسخ کارگردان به منتقدان «رویای نیمه‌شب»؛ ریتم کند نیست؛ تعریف شما از ریتم اشتباه است! | مجموعه رسانه ای صبا

پگاه زارعی/ صبا، «رؤیای نیمه‌شب» روایتی عاشقانه در دل تاریخ است؛ داستانی که عشق، اختلاف عقیده، خانواده و سیاست را در مسیری پرچالش به هم گره می‌زند. این مجموعه که اقتباسی از رمان شناخته‌شده مظفر سالاری است، مخاطب را به سال‌های دور می‌برد؛ جایی که سرنوشت فتاح و تلما، دو جوان عاشق از دو خانواده
بانک وعده‌های ناتمام نمایش خانگی
سایت عصرایران

بانک وعده‌های ناتمام نمایش خانگی

در سال‌های اخیر بارها شاهد بوده‌ایم که پلتفرم‌ها از پروژه‌هایی رونمایی کرده‌اند که ماه‌ها بعد به مرحله پخش رسیده یا اساسا خبری از تولید و انتشار آن‌ها نشده است.
سایت عصرایران

آبگوشت خوردن ژولیت بینوش بازیگر سرشناس فرانسوی در تهران (عکس)

خبرگزاری تسنیم

نامزد نقش پدر زیزی‌گولو بودم/نسلی که مادرانشان نگران سیگارکشیدنشان بود - تسنیم

خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر کمتر دیده شده از اصغر فرهادی و هدیه تهرانی در پشتِ صحنه یک فیلم

دیگر نگران نباشید! / جبلی درهای صدا و سیما را به روی همه باز کرد!
سایت سلام سینما

دیگر نگران نباشید! / جبلی درهای صدا و سیما را به روی همه باز کرد!

مگر می‌شود درهای صداوسیما همیشه به روی هنرمندان باز بوده باشد، اما بسیاری از چهره‌های محبوب، دیگر جایی در این خانه نداشته باشند؟
تلویزیون مغلوب گذشته خودش شد
روزنامه هفت صبح

تلویزیون مغلوب گذشته خودش شد

تلویزیون ایران برای جذب مخاطب بیش از گذشته به سریال‌ها و شخصیت‌های قدیمی بازمی‌گردد روندی که هم قدرت نوستالژی را نشان می‌دهد و هم ضعف تولیدات تازه
نسخه جدید وزارت میراث فرهنگی برای رونق گردشگری داخلی / کارت اعتباری سفر ۵۰۰ میلیون تومانی به متقاضیان سفر پرداخت می‌شود
سایت تجارت نیوز

نسخه جدید وزارت میراث فرهنگی برای رونق گردشگری داخلی / کارت اعتباری سفر ۵۰۰ میلیون تومانی به متقاضیان سفر پرداخت می‌شود

معاون گردشگری کشور از اجرای طرح جدید «کارت اعتباری سفر» با همکاری بانک رفاه کارگران خبر داد. براساس این طرح گردشگران داخلی می‌توانند متناسب با نیاز سفر خود تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار سفر دریافت کنند و هزینه خدمات گردشگری داخلی را با نرخ سود ۳.۵ تا ۸.۵ درصد به‌صورت اقساط پرداخت کنند.
کاروانسرای جَر؛ گنجینه‌ای فراموش‌شده در دل بازار تاریخی کرمان
خبرگزاری مهر

کاروانسرای جَر؛ گنجینه‌ای فراموش‌شده در دل بازار تاریخی کرمان

کرمان – کاروانسرای تاریخی جر که تا چند سال قبل یکی از مراکز تجاری شهر کرمان بود محسوب می شد، امروز به خرابه ای در قلب بازار تاریخی کرمان تبدیل شده است.
«معلم ترسناک» چگونه به ویترین بازی‌های کودک ایرانی رسید؟
خبرگزاری مهر

«معلم ترسناک» چگونه به ویترین بازی‌های کودک ایرانی رسید؟

سرگرم کردن کودکان از طریق آزار یک معلم، با الگوهای تربیتی جامعه ایرانی سازگار نیست. به‌ویژه آنکه، رابطه میان معلم و دانش‌آموز به رابطه‌ای خصمانه و روند سرگرمی بازی تبدیل شده است.
«کوری» از پرونده‌های قضایی تا ممیزی؛ این سریال مروج مشروبات الکلی است؟
خبرگزاری مهر

«کوری» از پرونده‌های قضایی تا ممیزی؛ این سریال مروج مشروبات الکلی است؟

نویسنده سریال «کوری» از ایده اولیه این سریال، حواشی ساخت، ممیزی‌ها و دلیل دیده شدن آن سخن گفت.
خبرگزاری ایرنا

«آواتیه» با نفس خرمیان

واکنش دولتی‌ها به بزرگداشت ناصر ملک مطیعی در روزنامه ایران/روزی نبود که شکایت نداشته باشم
خبرگزاری ایرنا

واکنش دولتی‌ها به بزرگداشت ناصر ملک مطیعی در روزنامه ایران/روزی نبود که شکایت نداشته باشم

تهران-ایرنا- محمد فاضلی مدیر مسئول اسبق روزنامه ایران می‌گوید: یادم نمی‌رود مصاحبه‌ای از محمدرضا شجریان چاپ کردیم و تمام صفحه اول را دادم یک طرح اختصاصی به او اختصاص دادند. تمام روزنامه‌ها مرا کوبیدند. فقط وزیر ارشاد گفت ای کاش فقط یک نیم صفحه را در صفحه اول به او اختصاص می‌دادی، در دولت می‌گویند این …
جای خالی جک نیکلسون در کلاغ
سایت فرارو

جای خالی جک نیکلسون در کلاغ

س.ا.و.ا.کی محبوب من فقط رضا عطاران در فیلم مصادره است. اسماعیل یارجانلو ملقب به اسی که الکترود و کابل می‌خرید، برای خرید شیشه نوشابه هم مجبور بود چند پرس چلوکباب بخورد چون در آن دوران، نوشابه بدون غذا داده نمی‌شد.
         
دین و آسیب‌های خطای تفسیری - همدلی
روزنامه همدلی

دین و آسیب‌های خطای تفسیری - همدلی

یاسین علویان سوق جرم شناس دنیای امروز، دنیای تکثر است و پلورآلیسم در حوزه‌های مختلف به رسمیت شناخته شده است. در این میان گروهی متدین به شریعتند و گروهی نیز خارج از این دایره اما میان اهل شریعت تعدد بسیار دیده می‌شود و چنین تعددی که در میان اهل شریعت وضوح دارد، گاه کار [ ]
خوانندگان پاپ به شهرستان‌ها کوچ کردند/ چرا کنسرت پاپ در تهران برگزار نمی‌شود؟
سایت ایران آرت

خوانندگان پاپ به شهرستان‌ها کوچ کردند/ چرا کنسرت پاپ در تهران برگزار نمی‌شود؟

در حال حاضر در سایت‌های بلیت‌فروشی، بلیت کنسرت‌های پاپ شهرستان‌ها به فروش می‌رسد و به نظر می‌رسد فعلا از بازگشت کنسرت‌ها به حالت عادی خبری نیست.
روزنامه هفت صبح

تلویزیون مغلوب گذشته خودش

معبد آناهیتا؛ از زیر آوار ماندن ۳۲۰ خانه تا مسیر ثبت جهانی/ معبد را نمی‌توان صرفا برای زیباتر شدن بازسازی کرد
خبرگزاری ایلنا

معبد آناهیتا؛ از زیر آوار ماندن ۳۲۰ خانه تا مسیر ثبت جهانی/ معبد را نمی‌توان صرفا برای زیباتر شدن بازسازی کرد

معبد آناهیتا در شهرستان کنگاور، پس از سال‌ها رهاشدگی، در حالی که زمانی ۳۲۰ واحد مسکونی در عرصه آن قرار داشت با اقدامات حفاظتی و ساماندهی انجام شده وارد مرحله‌ای تازه می‌شود و به مسیر ثبت جهانی می‌رسد. تاکنون پنج دوره کاوش باستان‌شناسی در این محوطه انجام شده و اکنون با تکمیل زیرساخت‌ها، راه‌اندازی موزه …
از موسیقی محلی تا پلی‌لیست‌های اینستاگرامی؛ ذائقه شنیداری ایرانی‌ها کجا رفت؟
سایت تابناک

از موسیقی محلی تا پلی‌لیست‌های اینستاگرامی؛ ذائقه شنیداری ایرانی‌ها کجا رفت؟

روزگاری موسیقی نواحی با زندگی مردم عجین بود؛ در عروسی و سوگ، کار و استراحت جاری بود و بخشی‌ها، قصه‌های حماسی و عاشقانه را سینه‌به‌سینه به نسل بعد می‌رساندند....
سایت تابناک

عکسی از سنگ مزار اکبر عبدی

روزنامه شرق

ساختمان جالب یک روزنامه در فرانسه+ عکس

روزنامه شرق

نصب سنگ مزار اکبر عبدی+ عکس

سمفونی ناتمام آموزش موسیقی در ایران
روزنامه هفت صبح

سمفونی ناتمام آموزش موسیقی در ایران

چرا خروجی آموزشگاه‌ها و دانشگاه‌های موسیقی این‌قدر با هم فرق دارد؟ یک نوازنده و مدرس از مشکلاتی می‌گوید که استعدادها را پشت در نگه می‌دارد
دالی پارتن، خواننده معروف موسیقی کانتری، درگذشت + زندگینامه
سایت فرارو

دالی پارتن، خواننده معروف موسیقی کانتری، درگذشت + زندگینامه

دالی پارتون یکی از تأثیرگذارترین و موفق‌ترین هنرمندان تاریخ موسیقی کانتری به شمار می‌رود و طی بیش از شش دهه فعالیت حرفه‌ای، ده‌ها آلبوم پرفروش و صدها ترانه منتشر کرده است.
سینما، نمایش خانگی و تئاتر در اختیار سلبریتی‌های تکراری
روزنامه هفت صبح

سینما، نمایش خانگی و تئاتر در اختیار سلبریتی‌های تکراری

‌تهیه‌کنندگان برای کاهش ریسک مالی سراغ چهره‌های شناخته‌شده می‌روند و همین انتخاب، چرخه تکرار بازیگران را تقویت می‌کند
یاد محمد حیدری  شاگرد مکتب صبا و خالق «سوغاتی»
روزنامه هفت صبح

یاد محمد حیدری شاگرد مکتب صبا و خالق «سوغاتی»

در سالروز درگذشت محمد حیدری، زندگی و میراث هنرمندی را مرور کرده‌ایم که میان ردیف ایرانی و ترانه مردمی پلی ماندگار ساخت
روز خنده ! لطفا پیشنهاد خانواده اکبر عبدی را جدی بگیرید
سایت عصرایران

روز خنده ! لطفا پیشنهاد خانواده اکبر عبدی را جدی بگیرید

داشتن روزی به نام «خنده» می‌تواند یادآوری برای مردمی باشد که گاه فراموش می‌کنند حق دارند بخندند، حق دارند شاد باشند، و این حق نه در تضاد با مصائب، که در کنار...
قدرت ادبیات
سایت روزنامه سازندگی

قدرت ادبیات

جستاری از بختیار علی دربارۀ جدال همیشگی قلم و سیاست
مهران مدیری؛ خط بطلانی بر افسانه سلبریتی مستقل | پشت پرده بازگشت چهره‌ها به تلویزیون چیست؟
سایت رویداد‌ ۲۴

مهران مدیری؛ خط بطلانی بر افسانه سلبریتی مستقل | پشت پرده بازگشت چهره‌ها به تلویزیون چیست؟

بازگشت مهران مدیری به صداوسیما و ساخت سریال جدید، فقط یک خبر فرهنگی نیست؛ نشانه تغییری بزرگ‌تر در رابطه میان جامعه، سلبریتی‌ها و نهادهای رسمی فرهنگ است.
خشم جمعی برای جوانمرگی در هالیوود؛ از کودکان بازیگر محافظت شود
خبرگزاری مهر

خشم جمعی برای جوانمرگی در هالیوود؛ از کودکان بازیگر محافظت شود

چند تن از چهره‌های زنی که از کودکی بازیگر بودند، در اعتراض به مرگ چند بازیگر جوان به هالیوود اعتراض کردند و نارسا بودن سیستم را موجب جوانمرگی آنها دانستند.
سایت عصرایران

استوری کتایون ریاحی: عدل ایران (+عکس)

اشغال ایران در جنگ جهانی دوم؛ از قحطی و سقوط رضاشاه تا تولد ناسیونالیسم در خلیج فارس
خبرگزاری ایسنا

اشغال ایران در جنگ جهانی دوم؛ از قحطی و سقوط رضاشاه تا تولد ناسیونالیسم در خلیج فارس

یک کارشناس ارشد تاریخ با اشاره به شوم شهریور ۱۳۲۰ سالروز حمله و اشغال ایران توسط نیروهای متفقین گفت: در حالی که دو سال از آغاز جنگ جهانی دوم می‌گذشت در روز سوم شهریور ۱۳۲۰، نیروهای متفقین با حمله گسترده به ایران، کشورمان را اشغال کردند.
از عطر آش تا نقش و نگار هنر؛ روایت دست‌هایی که فرهنگ ایران را زنده نگه داشته‌اند
خبرگزاری ایسنا

از عطر آش تا نقش و نگار هنر؛ روایت دست‌هایی که فرهنگ ایران را زنده نگه داشته‌اند

صدای همهمه مردم، عطر آش و رفت‌وآمد میان غرفه‌ها، نخستین تصویری است که از جشنواره آش زنجان در ذهن می‌ماند؛ اما کمی که میان غرفه‌ها قدم بزنی، متوجه می‌شوی اینجا فقط قرار نیست طعم آش‌های ایرانی را بچشی. در گوشه‌وکنار جشنواره، چوب، نقره، ساز، پارچه و هنرهای دستی اقوام مختلف، هرکدام بخشی از داستان فرهنگ ایران …
 شهری که سرنوشت شرق ایران را رقم زد
خبرگزاری ایسنا

شهری که سرنوشت شرق ایران را رقم زد

شهرستان گناباد در جنوب خراسان رضوی، فراتر از یک سکونتگاه کویری، همواره به عنوان یک گره استراتژیک و گذرگاه کنترل ‌شده در شرق ایران شناخته می‌شد.
خبرگزاری ایسنا

«اسپایدرمن» در آستانه غرق کردن «تایتانیک»

خبرگزاری ایسنا

واکنش خانه تئاتر / «این رویکرد در جهت همدلی نیست»

یک میلیون کلمه در انتظار جنگ
خبرگزاری ایسنا

یک میلیون کلمه در انتظار جنگ

ماه‌هایی که سارتر در جریان ملالِ اضطراب‌آورِ «جنگ عجیب» در آلزاس مستقر بود، پرشورترین دوران خلاقیت در زندگی او به شمار می‌رود: علاوه بر ۱۴ دفترچه فلسفی انباشته از پیش‌نویس‌های اولیه کتاب «هستی و نیستی»، سیل روزانه‌ای از نامه‌ها به مادرش، به سیمون دو بووار و به معشوقه‌اش «تانیا» و همچنین پیش‌نویس اولیه …
خواب‌هایی که برای «آموزش هنر» دیده‌ایم تعبیر می‌شود؟!
خبرگزاری ایسنا

خواب‌هایی که برای «آموزش هنر» دیده‌ایم تعبیر می‌شود؟!

برنامه هفتم پیشرفت برای «آموزش هنر» عدد مشخصی تعیین کرده است؛ رشد سالانه ۷ درصدی هنرجویان هنرستان‌های هنری و رشد ۲۵ درصدی در رشته پویانمایی. با این حال، بررسی وضعیت موجود نشان می‌دهد تحقق این اهداف تنها با افزایش ظرفیت پذیرش ممکن نیست و هنرستان‌ها برای این رشد با کمبود زیرساخت، تجهیزات فناورانه، نیروی …
۲ سال با وعده‌های فرهنگی پزشکیان، از «رفع فیلترینگ» تا توقف اجرای قانون حجاب
خبرگزاری ایسنا

۲ سال با وعده‌های فرهنگی پزشکیان، از «رفع فیلترینگ» تا توقف اجرای قانون حجاب

دو سال پس از آغاز کار دولت چهاردهم، وعده‌های فرهنگی و اجتماعی مسعود پزشکیان همچنان محل بحث و ارزیابی است؛ از وعده رفع فیلترینگ و بازنگری در سیاست‌های فضای مجازی تا توقف اجرای قانون حجاب، موضوعاتی که با وجود تلاش های دولت در مسیر اجرا با چالش‌ها و موانع متعددی روبه‌رو شده‌اند.
خبرگزاری ایسنا

راز بقایِ برد پیت در جشنواره سن سباستین

سایت عصرایران

قبل از عاشق شدن بیاموز چگونه در برف بدوی، بدون اینکه ردپایی از خود بر جای بگذاری (+صدا)

سایت اقتصاد ۲۴

عکسی از جنیفر لوپز در ۲۷ سالگی که قطعا متعجبتان می‌کند!

سایت اقتصاد ۲۴

عکس/بختیار ایمانوردی در کنار مزار پدرش بیک ایمانوردی در آمریکا

پشت‌پرده بلیت ۵ میلیونی تئاتر؛ بازیگران چقدر از قیمت بلیت را به جیب می‌زنند؟
سایت رویداد‌ ۲۴

پشت‌پرده بلیت ۵ میلیونی تئاتر؛ بازیگران چقدر از قیمت بلیت را به جیب می‌زنند؟

روز‌های گذشته آنچه بیشتر از هرچیز در تئاتر مطرح شده، قیمت بالای بلیت نمایش «آرش» نوشته امید سهرابی و کار علی سرابی است که از نیمه دوم شهریور در رویال‌هال اسپیناس پالاس اجراهایش را شروع می‌کند.
پایتخت بی‌کنسرت 
روزنامه دنیای اقتصاد

پایتخت بی‌کنسرت 

با پایان یافتن ایام سوگواری محرم و صفر و آغاز دوباره کنسرت‌های موسیقی، تهران همچنان از اجرای خوانندگان پاپ خالی است؛ انگار هنرمندان این حوزه فعلا به شهرستان‌ها کوچ کرده‌اند. بررسی‌ها نشان می‌دهد پس از اعلام آتش‌بس جنگ اخیر در فروردین‌ماه ۱۴۰۵ و بازگشت هنرمندان به سالن‌ها، کنسرت‌های «پاپ» مثل گذشته برگزار …
         
سرمقاله خراسان/ پیام تلخ یک غیبت | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله خراسان/ پیام تلخ یک غیبت | آخرین خبر

خراسان/ «پیام تلخ یک غیبت» عنوان یادداشت روز در روزنامه خراسان است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: گاهی یک غیبت ساده، از ده‌ها نطق و بیانیه پرمعناتر و گویاتر است؛ به‌ویژه زمانی که این غیبت در ساحت فرهنگ، ادب و هویت ملی رخ دهد. آیین نکوداشت دکتر علیرضا قیامتی، شاهنامه‌پژوه برجسته خراسانی، یک‎شنب
گاو ما رو ندیدین؟! نگاهیبهتبلیغاتمعمایی(تیزینگ)
سایت خبرآنلاین

گاو ما رو ندیدین؟! نگاهیبهتبلیغاتمعمایی(تیزینگ)

این روزها شاهد رشد شکلی خاص و کوتاه (در حد یک جمله) از تبلیغات خصوصا در بنرهای اتوبان و خیابان‌ها هستیم که بعضا با طرح یک سوال و یا به شکلِ ایده‌ای جذاب، خلاقانه و سرگرم کننده دیده می‌شوند.
سایت عصرایران

زن ها در عشق احساساتی تر هستند یا مردان؟ تاوان یک شب از خانه بیرون ماندن (+صدا)

روزی روزگاری امجدیه | تصاویری دیدنی از ورزشگاهی که در سینه خود، انبوهی از نوستالژی چند دهه اخیر تهران را به یادگار دارد
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

روزی روزگاری امجدیه | تصاویری دیدنی از ورزشگاهی که در سینه خود، انبوهی از نوستالژی چند دهه اخیر تهران را به یادگار دارد

خیابان‌های اطرافش، دیگر برای هجوم تماشاگران بسته نمی‌شوند و غریو ده‌ها هزار نفری، شیشه‌ خانه‌های آن حوالی را نمی‌لرزاند. اما سکوت امروز ورزشگاه امجدیه، فریبنده است.
سایت فرارو

آخرین وضعیت پرونده کتایون ریاحی

اتهام سرقت ادبی
روزنامه آرمان امروز

اتهام سرقت ادبی

آرمان امروز  : تیلور شریدان، خالق سریال معروف «یلواستون» (Yellowstone)، به همراه پارامونت و ان‌بی‌سی یونیورسال، توسط نویسنده‌ای به نام لورن جی. سالکین به سرقت ادبی متهم شده‌اند. تیلور شریدان و شرکت‌های پارامونت و ان‌بی‌سی یونیورسال همگی توسط نویسنده‌ای مورد شکایت قرار گرفته‌اند که ادعا می‌کند شریدان …
سایت عصرایران

مثلث عشقی؛ دختر بی تجربه یا فرصت طلب؟ (+صدا)

سایت ایران آنلاین

از چنگیز وثوقی چه خبر؟

سایت رکنا

عکس / سفر در زمان «لیلا فروهر» در 10 سالگی و در نمایی از فیلم سلطان قلب ها؛ سال 47

آناتومی خشم و رسانه
سایت هم میهن

آناتومی خشم و رسانه

سیم ضامن اثری هوشمندانه، گزنده و از نظر فرمی منسجم است که نشان از تسلط مداوم گاس ون سنت بر سینمای شخصیت‌محور و اجتماعی دارد.
چرا نقش قهرمان دختر در ادبیات نوجوان کمرنگ است؟
خبرگزاری مهر

چرا نقش قهرمان دختر در ادبیات نوجوان کمرنگ است؟

نویسنده کتاب «گلادیمر» گفت: با انتخاب یک دختر نوجوان به‌عنوان شخصیت اصلی داستان، تلاش کردم خلأ حضور قهرمانان دختر در ادبیات نوجوان را جبران کنم و نقش و اثرگذاری آن‌ها را در جامعه نشان دهم.