دوشنبه, ۲۸ بهمن, ۱۳۹۸ / 17 February, 2020
امگا ۳
تجربه کاهش وزن با امگا 3
انتخاب / ۱۳۹۸/۱۱/۲۱ / بهداشت و سلامت
تجربه کاهش وزن با امگا 3
محققان معتقدند که روغن ماهی امگا 3 ممکن است به افراد کمک کند تا راحت تروزن خود را کاهش دهند.
پارسینه / ۱۳۹۸/۱۱/۱۸ / وبگردی
۸ غذای مفید برای قلب که باورتان نمی‌شود
 مصرف غذا‌های زیر به همراه ورزش منظم به ویژه برای سلامتی قلب مناسب هستند.ماهی قزل آلا وحشی به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، ماهی قزل آلا وحشی مملو از اسید‌های چرب امگا ۳ است. رژیم غذایی سرشار از امگا ۳ برای بهبود نشانگر‌های متابولیک بیماری قلبی یافت شده است. با خوردن این نوع ماهی مقدار زیادی سلنیوم به دست می‌آید، آنتی اکسیدانی که از سلامت کل سیستم قلبی و عروقی محافظت می‌کند.گل کلم گل کلم سرشار از آنتی اکسیدان‌ها و فیبر است که برای کاهش التهاب، تنظیم هضم و کاهش کلسترول بدن می‌توان روی آن حساب کرد. جگر جگر از نظر غذایی به طرز شگفت آوری متنوع است، حاوی پروتئین، ویتامین C، ویتامین B۱۲، مس، آهن و روی است.سیب زمینی رژیم غذایی پر از سیب زمینی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد. سیب زمینی …
پارسینه / ۱۳۹۸/۱۱/۱۸ / وبگردی
خوراکی‌هایی که درد آرتریت را تسکین می‌دهند
 مطالعات اخیر بنیاد آرتریت آمریکا نشان می‌دهد غذا‌های سالم شامل انواع غلات سبوس‌دار، میوه‌ها و سبزیجات تازه و آجیل به کاهش التهاب و درد ناشی از آتریت منجر می‌شوند. از طرفی ادامه این مطالعات نشان می‌دهد وزن تاثیر مستقیمی بر شدت آرتریت دارد. هر یک پوند کاهش وزن (معادل ۰.۴۵ کیلوگرم)، فشار بار اضافی وارد شده به زانو را حدود ۴ پوند کاهش می‌دهد؛ بنابراین کاهش وزن و دستیابی به سایز متعادل قدم مهمی برای کاهش درد ناشی از آرتروز و آرتریت است. در این گزارش به برخی مواد غذایی که درد و التهاب ناشی از آرتریت را کاهش می‌دهند اشاره شده است.کلم بروکلی، بروکسل و برگ و گل کلم بر اساس مطالعه صورت گرفته در سال ۲۰۱۳ میلادی، این سبزیجات حاوی ترکیباتی به نام سولفورافان هستند که آسیب به غضروف‌ها بر اثر بیماری آرتریت …
کرونا وحشتناک نیست/تقویت سیستم ایمنی بدن؛ راه مقابله با کروناویروس‌ها
دیدارنیوز / ۱۳۹۸/۱۱/۱۲ / اجتماعی
کرونا وحشتناک نیست/تقویت سیستم ایمنی بدن؛ راه مقابله با کروناویروس‌ها
کروناویروس‌ها خانواده بزرگی از ویروس‌ها هستند که بیماری‌های مختلفی را از سرماخوردگی معمولی گرفته تا سندرم حاد و شدید تنفسی یا همان سارس ایجاد می‌کنند. این بیماری به نام سندرم نارسایی تنفسی خاورمیانه شناخته شده است. کروناویروس‌ها دستگاه تنفسی فوقانی و تحتانی را در انسان‌ها درگیر می‌کنند و عامل یک سوم سرماخوردگی‌های شایع هستند که از علایم اصلی این بیماری می‌توان به تب، سرفه، تنگی نفس و مشکلات حاد تنفسی اشاره کرد. در همین خصوص، شهاب اولیایی متخصص تغذیه با بیان اینکه علایم بیماری شامل تب و گاهی مشکلات تنفسی مانند تنگی نفس، تندنفسی و گلودرد و آب ریزش بینی است گفت: برای تقویت سیستم بدن و جلوگیری از ویروس کرونا در بدن، افراد را به خوردن ویتامین‌های A B ۶، D، C، B، سلینیوم و اسید چرب امگا ۳ و همین‌طور …
بذر کتان سرشار از امگا ۳ لیگنان و فیبر
مشرق / ۱۳۹۸/۱۰/۲۸ / اجتماعی
بذر کتان سرشار از امگا ۳ لیگنان و فیبر
دانه‌های بذر کتان و روغن بذر کتان، منابع گیاهی معروفی از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند؛ یعنی نوعی از چربی که خاصیت ضدالتهابی دارد. چرا غذاهایی که خاصیت ضدالتهابی دارند مفیدند؟
  بذرکتان  سلامت  قند خون  انسولین  کلسترول  استرس
فلفل قرمز و کاهش ریسک مرگ/ روغن ماهی و کاهش التهاب
مهر / ۱۳۹۸/۱۰/۰۶ / بهداشت و سلامت
فلفل قرمز و کاهش ریسک مرگ/ روغن ماهی و کاهش التهاب
حوزه سلامت در هفته رو به پایان، در جهان، شاهد اخبار و رویدادهای متعدد و مختلفی بود که به مرور گزیده ای از مهم ترین آنها می پردازیم.
  فلفل قرمز  مرگ و میر  ماهی  امگا ۳  چای سبز
روزنامه ابتکار / ۱۳۹۸/۱۰/۰۴ / ...
با تاثیرات عجیب «فست‏فود» بر مغز آشنا شوید
همه ما درباره مضرات فست‏فود برای سلامتی شنیده‌ایم و می‌دانیم که مصرف آن می‌تواند باعث چاقی شود. اما شاید ندانید که فست‏فود بر ذهن و خلق و خوی شما هم تاثیر می‌گذارد. عجول‏تر می شویدمحققان طی سلسله آزمایش‏هایی پی بردند فکر فست‏فود می‌تواند افراد را عجول کند. در آزمایش دیگری، افرادی که مواجهه‌ای ناخودآگاه با لوگوی فست‏فودها داشتند و بعد متن‌های خاصی را دیده بودند، در مقایسه با کسانی که هیچ برخوردی با لوگوها نداشتند، با سرعت بیشتری به فست‏فودها هجوم برده بودند. نحوه غذا خوردن ما بر رفتارها و انتخاب‌های ما که ارتباطی به غذا خوردن ندارند، تاثیری گسترده و اغلب ناخودآگاه دارد.بیشتر مستعد افسردگی می‌شویدطبق تحقیقات پژوهشگران، کسانی که زیاد فست‏فود می‏خورند، احتمال ابتلا به افسردگی در آن‌ها ۵۱ درصد از …
روغن ماهی التهاب را کاهش می‌دهد
خبرآنلاین / ۱۳۹۸/۰۹/۲۶ / بهداشت و سلامت
روغن ماهی التهاب را کاهش می‌دهد
ایسنا نوشت: مطالعات اخیر نشان داده است روغن ماهی که حاوی اسید چرب امگا ۳ است، طی مکانیسمی با افزایش سطح برخی مولکول‌های ضد التهابی، منجر به کاهش التهاب در بدن می‌شود.
  تغذیه
اُمگا۳ ریسک سرطان پروستات را افزایش نمی دهد
مهر / ۱۳۹۸/۰۹/۱۳ / بهداشت و سلامت
اُمگا۳ ریسک سرطان پروستات را افزایش نمی دهد
اُمگا۳ یک چربی مهم و با فواید متعددی برای سلامت بوده که برای سلامت قلب مفید است.
  سرطان پروستات  امگا ۳  مردان
البرز خرچنگ خوراکی صادر می‌کند
ایسنا / ۱۳۹۸/۰۹/۰۵ / ...
البرز خرچنگ خوراکی صادر می‌کند
مدیرکل دامپزشکی البرز گفت:  از ابتدای سال تا کنون ۴۵۵ کیلوگرم خرچنگ خوراکی به اتحادیه اوراسیا صادر شده است.
  استانی-اقتصادی  اتحادیه اورآسیا  خاویار  پرورش ماهی  امگا 3  شیلات
اُمگا۳ موجب تقویت سلامت مغز بیماران قلبی می شود
مهر / ۱۳۹۸/۰۸/۲۶ / بهداشت و سلامت
اُمگا۳ موجب تقویت سلامت مغز بیماران قلبی می شود
محققان عنوان می کنند اسیدچرب اُمگا۳ با عملکرد بهتر مغز در افراد مبتلا به بیماری عروق کرونر که ریسک زوال عقل را افزایش می دهد، مرتبط است.
  امگا ۳  مغز  ریسک بیماری قلبی  زوال عقل
ویتامین D به مقابله با بیماری‌های التهابی کمک نمی‌کند
همشهری‌آنلاین / ۱۳۹۸/۰۸/۲۱ / وبگردی
ویتامین D به مقابله با بیماری‌های التهابی کمک نمی‌کند
مطالعه جدید نشان می‌دهد ویتامین D و اسیدهای چرب امگا ۳ در مقابله با بیماری‌های التهابی موثر نیستند.
مصرف مکمل روغن ماهی تاثیری در کاهش اضطراب ندارد
مهر / ۱۳۹۸/۰۸/۲۰ / بهداشت و سلامت
مصرف مکمل روغن ماهی تاثیری در کاهش اضطراب ندارد
مطالعه جدید محققان نشان می دهد مصرف مکمل روغن ماهی تاثیری در محافظت در مقابل اضطراب و افسردگی ندارد.
  امگا ۳  افسردگی  مکمل دارویی
فواید گردو و تاثیرات آن بر بدن انسان چیست؟
مهر / ۱۳۹۸/۰۸/۱۵ / بهداشت و سلامت
فواید گردو و تاثیرات آن بر بدن انسان چیست؟
گردو حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است و به همین دلیل برای سلامت قلب و عروق مناسب است. اگر شما از فشار خون بالا رنج می‌برید، مصرف چند عدد گردو به صورت منظم می‌تواند فشار خون‌تان را کاهش بدهد.
  گردو  تغذیه  تغذیه سالم
مصرف روزانه امگا ۳ خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می‌دهد
انتخاب / ۱۳۹۸/۰۸/۱۴ / بهداشت و سلامت
مصرف روزانه امگا ۳ خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می‌دهد
یک مطالعه متاآنالیز تایید می‌کند که مصرف روزانه مکمل امگا ۳ خطر ابتلا به بیشتر بیماری‌های قلبی و عروقی حتی حملات قلبی و مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی را کاهش می‌دهد.
55 آنلاین / ۱۳۹۸/۰۸/۰۷ / ...
مزایای شگفت انگیز مصرف روغن گردو / از کنترل کلسترول و تنظیم قند خون تا پیشگیری از سرطان
گردو به دلیل ساختار داخلی آن به عنوان غذای مغز شناخته می شود چرا که مواد مغذی آن برای سلامت مغز مناسب است، به خصوص ویتامین D ، اسیدهای چرب امگا 3 ، منیزیم ، پروتئین ، آنتی اکسیدان ها و ویتامین A. امروزه روغن حاصل از فشرده سازی گردوی...
نامه نیوز / ۱۳۹۸/۰۷/۲۵ / اجتماعی
بهبود علائم اوتیسم با کمک مکمل‌های ویتامین و امگا ۳
متخصصان علوم پزشکیِ اسپانیا در آزمایشات تازه‌ خود دریافته‌اند که مصرف مکمل‌های ویتامین و امگا ۳ می‌تواند علائم اوتیسم را بهبود دهد.
مغز، کلسترول و امگا ۳ را دوست دارد
انتخاب / ۱۳۹۸/۰۷/۱۳ / بهداشت و سلامت
مغز، کلسترول و امگا ۳ را دوست دارد
مغز برای ارائه عملکرد درست و حفظ سلامت خود به اسیدهای چرب امگا و به طور خاص اسیدهای چرب امگا ۳ نیاز دارد.
55 آنلاین / ۱۳۹۸/۰۷/۱۲ / ...
موادی که مغز خیلی دوست دارد
مغز برای ارائه عملکرد درست و حفظ سلامت خود به اسیدهای چرب امگا و به طور خاص اسیدهای چرب امگا ۳ نیاز دارد.
این روغن برای «قلب» شما مفید است
فارس / ۱۳۹۸/۰۷/۱۰ / علمی و آموزشی
این روغن برای «قلب» شما مفید است
یک مطالعه جدید نشان داد که امگا 3 موجود در ماهی قزل آلا و ماهی تن، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می‌دهد.
روغن ماهی به پیشگیری از حمله قلبی کمک می کند
مهر / ۱۳۹۸/۰۷/۰۸ / بهداشت و سلامت
روغن ماهی به پیشگیری از حمله قلبی کمک می کند
طبق نتایج یک مطالعه جدید، ویتامین D و اُمگا۳ (روغن ماهی) در پیشگیری از مرگ ناشی از سرطان و حملات قلبی مفید هستند.
  امگا ۳  خطر حمله قلبی  ویتامین D  سرطان
تفاوت‌های امگا از ۳ تا ۹
ایسنا / ۱۳۹۸/۰۶/۳۰ / ...
تفاوت‌های امگا از ۳ تا ۹
شاید چیزی درباره سه گروه اسیدهای چرب امگا ۳، امگا ۶، و امگا ۹ دیده یا شنیده باشید اما آیا با تفاوت بین آنها آشنا هستید؟
  امگا 3
گرمایش جهانی موجب کاهش منابع امگا ۳ می‌شود
ایرنا / ۱۳۹۸/۰۶/۲۳ / علمی و آموزشی
گرمایش جهانی موجب کاهش منابع امگا ۳ می‌شود
تهران– ایرنا – مطالعات جدید محققان دانشگاه دالهاوزی در کانادا حاکی از آن است که گرمایش جهانی با اختلال در واکنش‌های بیوشیمیایی درگیر در تولید امگا۳ و زنجیره غذایی دریایی، به زودی افراد را با کمبود منابع امگا ۳ مواجه خواهد کرد.
  التهاب  دانشگاه دالهاوزی  اسید چرب امگا
نامه نیوز / ۱۳۹۸/۰۶/۱۵ / اجتماعی
نوشیدنی خانگی که سه برابر اسفناج آهن دارد
تخم شربتی منبع فوق‌العاده‌ کلسیم است به طوری که ۵ تا ۶ برابر بیشتر از شیر، دارای کلسیم است. اگر کودکتان به شیر حساس است و نمی‌تواند لبنیات مصرف کند، این بهترین گزینه است. فراموش نکنید ماده معدنی به نام بورون در تخم شربتی وجود دارد که باعث انتقال کلسیم به استخوان کودک خواهد شد. تخم شربتی منبع فوق‌العاده‌ اسید‌های چرب امگا ۳ و ۶ است که سبب تقویت هوش کودک می‌شود و حتی بیشتر از تخم کتان هوش کودک را تقویت می‌کند. اگر موز را به عنوان منبع پتاسیم می‌شناسید، بدانید که دانه‌های تخم شربتی ۲ برابر بیشتر از موز پتاسیم دارد و سلامت قلب کودک را تضمین می‌کند.
تاثیر چشمگیر اسیدچرب امگا۳ در کاهش تری گلیسیریدها
مهر / ۱۳۹۸/۰۶/۰۶ / بهداشت و سلامت
تاثیر چشمگیر اسیدچرب امگا۳ در کاهش تری گلیسیریدها
مطالعات نشان می دهد اسیدچرب امگا۳ موجب کاهش میزان تری گلیسیریدها به اندازه ۲۰ تا ۳۰ درصد در بین اکثر افراد دارای میزان بالا تری گلیسیریدها می شود.
  امگا ۳  کلسترول  مکمل دارویی
شفقنا / ۱۳۹۸/۰۵/۳۰ / ...
۵ خوراکی که موجب پیری زودرس پوست می‌شوند
شفقنا زندگی-در پایان این لیست محصولات ذرت از جمله برشتوک ذرت برای صبحانه، چیپس و پاپ کورن قرار دارند. کارشناسان بر این عقیده هستند که مصرف زیاد این محصولات تعادل اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ را در بدن بر هم می‌زنند. «یکی از مضرترین محصولات شکر است. حضور مداوم آن در رژیم غذایی فرآیند سنتز کلاژن (پروتئینی که […]
کدام روغن‌ها سالم‌ترند؟
ایسنا / ۱۳۹۸/۰۵/۲۴ / بهداشت و سلامت
کدام روغن‌ها سالم‌ترند؟
مصرف بیش‌از حد روغن‌ها علاوه بر ایجاد چاقی، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی_عروقی و برخی از انواع سرطان‌ها را افزایش می‌دهد. در این بین اما انواع روغن‌های مایع گیاهی به دلیل وجود اسیدهای چرب غیر اشباع، به میزان کمتری سلامتی را تهدید می‌کنند.
  روغن زیتون  اسید چرب ترانس  امگا 3
ارتباط قوای بینایی با تغذیه و فعالیت های روزانه
اسپوتنیک / ۱۳۹۸/۰۵/۱۷ / وبگردی
ارتباط قوای بینایی با تغذیه و فعالیت های روزانه
پزشکان روسی توصیه هایی در ارتباط با حفاظت از قوای بینایی افرادی که به طور پیوسته در معرض کار با کامپیوتر و و یا کارهای با سطح بالای استرس هستند ارائه دادند. بر این اساس مصرف مواد غذایی حاوی انواع ویتامین ها و امگا 3 و به ویژه مصرف ماهی، میوه و سبزیجات توصیه میشود.
روزنامه ابتکار / ۱۳۹۸/۰۵/۰۸ / ...
وقتی عصبی یا پراسترس هستید سراغ این غذاها بروید
شاید خیلی از افراد را دیده باشید که وقتی عصبی می‌شوند به تنها کاری که پناه می‌برند، خوردن است و سعی می‌کنند با این کار اعصاب خود را آرام کنند.با اینکه پرخوری عصبی نوعی اختلال پزشکی محسوب می‌شود اما گاهی می‌توان از افزایش اشتها برای کسب آرامش در زندگی کمک گرفت. چگونه؟ یک متخصص تغذیه به نام «سامانتا کسِتی» توضیح داده با خوردن برخی مواد غذایی می‌توانید به این هدف دست پیدا کنید. وقتی استرس دارید ماکارونی بخوریدپاستا یا ماکارونی که از آرد کامل گندم تهیه شده سرشار از منیزیوم است و از تعداد واکنش‌های استرسی در بدن می‌کاهد. بهترین کار این است که پاستا را همراه با ماهی سالمون میل کنید که سرشار از اسیدهای چرب مفید همچون امگا ۳ است تا نشانه‌های اضطراب و نگرانی کاهش پیدا کنند. تحقیقات ثابت کرده‌اند چربی …
شش عارضه رژیم غذایی فاقد چربی را جدی بگیرید
انتخاب / ۱۳۹۸/۰۴/۱۸ / بهداشت و سلامت
شش عارضه رژیم غذایی فاقد چربی را جدی بگیرید
ما به چربی ها برای جذب مواد مغذی مهم مانند ویتامین های ای، کا، دی و آ نیازمندیم. برخی از چربیها از قبیل امگا 3 برای کاهش التهاب بدن ضروری هستند و مصرف آنها در کاهش وزن نیز می تواند موثر واقع شود.
55 آنلاین / ۱۳۹۸/۰۴/۰۱ / وبگردی
عوارض فقر اسیدهای چرب امگا ۳ دربدن
تحقیقات نشان می‌دهند که اسیدهای چرب امگا۳ باعث کاهش التهاب در بدن می‌شوند و ممکن است به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن مانند بیماری قلبی، سرطان و آرتریت روماتوئید کمک کنند.فعالیت اسیدهای چرب امگا۳ به همین‌جا ختم نمی‌شود.این چربی‌ها تاثیرات مستقیم روی مغز دارند و منجر به بهبود عملکرد...
شفقنا / ۱۳۹۸/۰۳/۳۰ / ...
۱۰ فاکتور مهم از کمبود امگا ۳
شفقنا زندگی-محققان به این نتیجه رسیده اند که نرخ ابتلا به افسردگی در کشورهایی که مردمانشان از اسیدهای چرب امگا ۳ به طور منظم استفاده می کنند، بسیار کمتر است. این چربی ها فعالیت عصبی مغز را نرمال می کنند. امگا ۳ از ترکیبات اصلی هورمون سروتونین است که در بهبود روحیه نقش دارد. تحقیقات نشان می دهند که اسیدهای […]
کینوا، خاویار سبز ناشناخته
ایسنا / ۱۳۹۸/۰۳/۰۷ / ...
کینوا، خاویار سبز ناشناخته
یک عضو هیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با اشاره به اینکه "کینوا" در آمریکای جنوبی به خاویار سبز معروف است، گفت: کینوا دارای پروتئین بالا، عناصر ریز مغذی، ویتامین E، امگا 3 ، اسید فولیک، اسیدهای آمینه و سولفور است.
  محصول کینوا  منطقه گلستان
آفتاب نیوز / ۱۳۹۸/۰۳/۰۱ / سیاسی
مصرف امگا 3 بر بدن ورزشکاران تاثیر مثبتی دارد
یک عضو هیأت علمی دانشگاه لرستان گفت: مصرف امگا 3 بر بدن ورزشکاران تاثیر مثبتی دارد.
مکمل روغن ماهی از قلب در مقابل آلودگی هوا محافظت می کند
مهر / ۱۳۹۸/۰۲/۲۴ / بهداشت و سلامت
مکمل روغن ماهی از قلب در مقابل آلودگی هوا محافظت می کند
محققان چینی دریافتند مصرف روغن ماهی می تواند از سلامت قلب در مقابل قرارگیری در معرض PM۲.۵، شاخص اصلی آلودگی هوا، محافظت کند.
  مصرف مکمل  امگا ۳  آلودگی هوا
گنجاندن گردو در رژیم غذایی بهترین راهکار کاهش کلسترول
همشهری‌آنلاین / ۱۳۹۸/۰۲/۲۳ / وبگردی
گنجاندن گردو در رژیم غذایی بهترین راهکار کاهش کلسترول
همشهری آنلاین: گردو به خاطر داشتن میزان بالا امگا ۳ و سایر اسیدهای چرب ضروری برای فعالیت بدن و افزایش سوخت و ساز مفید است.
اقتصادنیوز / ۱۳۹۸/۰۲/۲۳ / اقتصادی
برای کاهش کلسترول گردو را در رژیم غذایی خود بگذارید
اقتصادنیوز: گردو به خاطر داشتن میزان بالا امگا ۳ و سایر اسیدهای چرب ضروری برای فعالیت بدن و افزایش سوخت و ساز مفید است.
نامه نیوز / ۱۳۹۸/۰۲/۰۸ / اجتماعی
تهدید "ملخ‌های صحرایی" به فرصت تبدیل شود/ضرورت بهره‌گیری از یافته‌های محققان دانشگاهی
عضو هیات علمی گیاهپزشکی تهران با اشاره به حمله ملخ‌های صحرایی به برخی استان‌های کشور با بیان این‌که می‌توان از این ملخ‌ها برای تهیه خوراک ماهی و همچنین استفاده در جیره غذایی طیور گوشتی استفاده کرد، چرا که منبع خوبی از پروتئین و امگا ۳ هستند، افزود: در دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد روی موضوع استفاده از ملخ در غذای ماهیان و در جیره طیور گوشتی، کارهای خوبی انجام شده است که می‌توان از علم و تجربه این همکاران بهره برد. ضمناً شاید در منطقه دیگری از کشور نیز در این باره بررسی و تحقیق علمی قابل استفاده صورت گرفته باشد که باید از نتایج آن‌ها استفاده کرد.
اسیدهای چرب امگا3 موجب تسریع ایجاد سلولهای بنیادی قلب می شود
ایرنا / ۱۳۹۸/۰۱/۲۷ / علمی و آموزشی
اسیدهای چرب امگا3 موجب تسریع ایجاد سلولهای بنیادی قلب می شود
تهران- ایرنا- عضو هیات علمی پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی اظهار داشت: اسیدهای چرب امگا 3 سبب رشد و تکمیل سلول های بنیادی قلبی شده و روند ایجاد آن را تسریع می بخشد.
امگا3؛ مانع ابتلای کودکان چاق به فشارخون بالا
فارس / ۱۳۹۷/۱۲/۰۶ / علمی و آموزشی
امگا3؛ مانع ابتلای کودکان چاق به فشارخون بالا
محققان آمریکایی دریافتند، مصرف مکمل‌های امگا 3 در دوره بارداری به کاهش ریسک بروز فشارخون در کودکان چاق کمک قابل ملاحضه‌ای می‌کند.
اسیدهای چرب امگا 3 باید از طریق غذا وارد بدن شوند
انتخاب / ۱۳۹۷/۱۲/۰۸ / بهداشت و سلامت
اسیدهای چرب امگا 3 باید از طریق غذا وارد بدن شوند
مسئول واحد آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی گفت:اسیدهای چرب امگا3، دسته ای از اسیدهای چرب ضروری هستند که بدن ما قادر به ساختن همه آنها به مقدار کافی نبوده و باید از طریق غذا وارد بدن ما بشوند.
افزایش کارایی جذب امگا ۳ با نانوکپسوله ها
مهر / ۱۳۹۷/۱۱/۲۹ / علمی و آموزشی
افزایش کارایی جذب امگا ۳ با نانوکپسوله ها
محققان طی تحقیقاتی موفق به ارائه روشی برای افزایش کارایی جذب امگا ۳ با استفاده از نانوکپسوله ها شدند.